|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() נראה טוב, בטוח שהאוף סיזן הבא יעשה לך טוב.
לא כל כך מבין למה אתה לא מתחיל עליה קצת יותר לקראת החורף - תהנה מהחיטוב שהשגת, תשוויץ קצת בקיץ - מגיע לך. יש זמן למאסה. בכל אופן בהצלחה, יש מצב שנתחרה זה בזה בשנה הבאה...
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
זה יפה, אבל ניצלתי את העניין רק פעמיים בים. אני באדי בילדר, לא דוגמן. עשיתי חיטוב כדי לראות יותר טוב את הפרופורציות ואיפה מצטבר יותר שומן, וגם כדי לתת לגוף קצת שוק לפני עליה במסה. אני רוצה לעלות כמה שיותר. אין לי סיבה להישאר באחוז שומן נמוך סתם בשביל הים. אני רוצה ללכת על כל הקופה בתחרות בשנה הבאה ולא להצטער על זה שאני אהיה קטן בקטגוריה שלי. יהיה לי לכבוד להתחרות לצידך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() כל הכבוד אני אוהב את הגישה שלך.
יתכן שזה גם בגלל שלא היית ממש שמן במאסה, כי איך שלא תגלגל את זה - זה לא דבר מאוד נעים להסתובב בים עם כרס. דווקא התמונות שלך באוף סיזן היו מאוד מרשימות, ככה שאולי אין לך את הבעיה הזאת. בהצלחה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() תודה תודה.
![]() במאסה הייתי על 17-18%. (גיל בדק אותי.) הורדתי בחיטוב 12.5 ס"מ מהיקף הטבור. הייתי מלא, אבל זה לא הפריע לי. וגם לא יפריע לי ב10 חודשים הקרובים. אני לא פוחד משומן. לעומת אחרים כמו שגיא גרשגורן.. רק דרך מסה אפשר להתקדם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() אחי אתה נראה מצויין,כל הכבוד.
במיוחד הגישה שלך מראה על בנאדם שבאמת מקדיש את עצמו לתחום ולא שם זין על מה שאנשים אומרים,מראה על רצינות ושאיפה אמיתית למטרה במיוחד המוכנות לדבר על חומרים , אנשים חושבים שמי שלוקח עושה לעצמו חיים קלים בכל מקרה אתה נראה מצויין ואני יכול לאחל לך רק בהצלחה באוף סיזן,בחיטוב הבא וכמובן בתחרות ![]()
![]() |
#46 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :):):):) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() חכו,שגיא עוד יפציץ בקיץ בקטגוריה של עד 150 קילו
![]()
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחח שגיא מר עולם !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
|
![]() לא הגיוני שזה 41 וחצי ...זה נראה בהרבה יותר מזה
קבל את זה כמחמאה |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר מתחיל
|
![]() ידיים מסיביות,גב מצויין, בהצלחה במסה ולקראת התחרות
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() נראה מעולה.
![]() |
#53 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() קחו בינתיים תמונה של אמצע חיטוב וסיום חיטוב, רואים הבדלים יפים.
ההפרש בין התמונות, קרוב לחודשיים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
מושעה
|
![]() אהבתי אחי!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה שיפור, אני אוהב תיד אחורית שלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]() יד טובה
|
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() הכל ניראה מטורף!!
יש לי שאלה אתה עושה דאד ליפט??למה לא רואים את השרירים התחתונים של הגב?!!!
![]() |
#58 |
מושעה
|
![]() בשביל ליראות את השרירים האלה צריח שנים של השקעה,גנטיקה וחיטוב רשע,באיזור הזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן אלכס דיזלתזכיר לי איפה אתה משרת כרגע?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
בוא לא נערוס לאח שלנו פה את הפוסט. ![]() |
|
![]() |
![]() |