![]() |
#81 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#82 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה פשוט לא קיים.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#84 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() בעצם הם מנסים לאמר שעבודה על כח גורמת להיפוטטיה יותר מחזרות גבוהות נישמע לי הזוי
פשוט לא ניראה לי עובדה שרוב המפתחי גוף הטובים מקפידים לא לרדת מ10 גם שהם עובדים בפרמידה וגם המון פאוור ליפטרים גדולים לא מעצם השרירים אלא מהגוף שלהם הם אנשים גדולים [עצמות גדולות] אנשים רזים לא יגדלו מחזרות נמוכות כמו הגבהות זה בטוח....
![]() |
#85 |
חבר פעיל
|
![]() אני קראתי על מחקר על מסת שריר רזה שביצעו בקרב באדיבילדרים שהתאמנו עם משקולות, פאוורליפטרים שהתאמנו עם משקולות ומתאבקי סומו שהתאמנו בלי משקולות.
תוצאות המחקר היו שלמרות שמתאבקי הסומו לא התאמנו עם משקולות הייתה להם יותר מסת שריר רזה משל הפאוורליפטרים ושל הבאדיבילדרים ושלפאוורליפטרים הייתה יותר מסה רזה מלבאדיבילדרים. הכל בגלל כמויות המזון. וסתם עוד משהו: http://www.midwestbarbell.com/totale...showtopic=1110 |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
|
ציטוט:
מה העיקר שמה?????
![]() |
![]() |
#87 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
חבר פעיל
|
![]() נכון שהוא פאוורליפטר מרשים אבל מאיפה אתה יודע באיזה טווח הוא עובד ואיך הוא מתאמן? גם אל תשכח שהוא בטח על סטרואידים. לא הייתי מביא אותו בתור דוגמא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
|
![]() בעצם מה שאתה מנסה לאמר פה [שזה משהו חדש ומדהים מעצמו] שלא בדיוק משנה איך אתה מתאמן
אלה הכמות שאתה אוכל ככל שאתה אוכל יותר אתה תגדל יותר ועובדה שסומו שלא מתאמן כמו פאוורליפטר או כמו בדי בילדר יש לו יותר מסת שרירי????????????
![]() |
#90 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
ברור שהאימון ימקסם את התוצאות אבל השאלה עד כמה והאם יהיה כזה הבדל משמעותי בין סוגי האימונים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
|
ציטוט:
אתה אומר שזה לא משנה איזה סוג עבודה כח או נפח זה יותר תלוי בכמות התזנה??
![]() |
![]() |
#92 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() מה שתלוי זה : שבאמת אין כזה דבר נפח , יש עבודה שמביאה לגירוי
1-5 חזרות או כל מה שמתחת ל 11 שניות = כוח 5-20 = כוח-סיבולת 20+ סיבולת
![]() |
#93 | |
|
ציטוט:
תגיד אחי יש לך חומר בעברית על הנושא הזה שאפשר לקרוא ?????????
![]() |