|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לא מבין למה לחזק את אבו-מאזן. הוא לעולם לא ינצח את החמאס, ואפילו אם כן, אז הפתח יהפוך להיות יותר קיצוני מהחמאס. עדיף שהחמאס יגמור אותו ואת הפתח, ואז הם יהיו קיצוניים יותר, יילחמו בנו יותר ויעשו יותר פיגועים וככה יהיה לנו תירוץ להפציץ אותם יותר.
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() הקטע הם לא מצלחים כימאט להוציא פיגועים מתי בפעם האחרונה היה פיגוע אנחנו מזיינים להם תצורה בקטע הזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מווהוהוהוהמהומוהמוהמוהמהה muauamuamuama huhauahuhuauhauhahau hahahhaah עכשיו אפשר.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#26 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני שונא אחי נצרת!!!! אני מצטער... זה היה בצחוק... וזה לא יקרה שוב... על נושא כזה צריך לבכות... וואי כמה שזה עצוב... ![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פחחחחחחחחחפחפפחפ פחפפחפחפחפח muhmumhuhamhuamhuuahuhuuahuah חיחיחיחיחיחיח חיחיחיחייחיחיחיחיחחיחייייי מווההמוהמוהמוהמוהמהומהוהוהוההווההמוהמוהמוהמ חהחהחחהחהחהחהחהחהחחהחחהחה hahahahahahaha hauhauhuah huahuhauhuahuhmuhmauhmuh m mhumahumha |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#28 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יי\תרשה לי חחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קשוחים עלק הבצפר של כל הילדי שמנת של ירושליים חחחחח בלי להעליב אנטון איגור |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מחילה אם באסתי אותך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
|
![]() לשחרר אותם כן מהכלוב שהם חיים בו עכשיו לכלוב שיש בו אריה רעב שיאכל את כל ה 250 מסריחים האלו או שיותר טוב לסים את השר עזרא ביחד איתם בתא שיהיה :):):):) שלהם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה ביכלל בזיון מנוי פולטי עלוב בא לי להקיא שאני רואה את החרא הזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
גם אם יוציאו להורג את שליט , תזכרו שמתו במלחמה כמאה חיילים ישראליים אם אני לא טועה מדובר סה"כ בפופוליזם , כמה שאני מאמין בפדיון שבויים ובעד משא ומתן אבל עשוי להיגרם נזק רב עשרות חיילים חטופים ועוד עשרות הרוגים בגלל חיזוק הטרור באופן חד צדדי שכזה. אגב תקראו את ההודעה הראשונה שלי בדיון , זה מוכיח לגמריי שבלינקי טועה פה לצערי בלינקי מעריך את הממשלה יותר מידי. היה איזה חצי שעה או יותר דיון על העסק , כאן בנושא הזה עבר יותר מידע ממשי.
![]() |