ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 27-06-07, 01:24   #101
toxicity
IsraelBody VIP - חבר יהלום

עוסק ב:: להטחן בצה"ל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי igorek
הבנאדם היה מסומם ועם בעיות נפשיות כנראה.
זה לא עושה אותו בנאדם טוב, הוא רצח את בנו בן ה-7 והשאיר פאקינג תנ"ך ליד הגופה שלו ואז קשר את החבל של הפולדאון לצוואר שלו והתאבד.
זה לא משנה למה הוא עשה את זה, אבל העובדה שהוא כנראה עשה את זה מורידה ממנו את כל כבודו.
מה שזידאן עשה במונדיאל מוריד ממנו את כל הכבוד? דיי לזיין בשכל.
toxicity מנותק  
ישן 27-06-07, 01:24   #102
Mazoz3
חבר פעיל

כללי:: תלמיד תיכון

ציטוט:
פורסם במקור על ידי toxicity
אתה אומר פה משהו לא קשור בכלל.. אדם שהורג במודע זה לא קשור לפה.. אתה באמת חושב שבנאדם שיש לו הכל יקום יום אחד ויגיד מה אני יעשה היום אמממ אולי אני יהרוג את אשתי ויתאבד? נשמע נהדר!
עכשיו קראתי את המקרה.. תקרא את ההודעה של איגור... חוץ מזה בן אדם שרקוצח את אשתו ואת ילדו הקטן וחי ליד הגופות שלהם יום-יומיים, זה טינופת של בנאדם.
Mazoz3 מנותק  
ישן 27-06-07, 01:24   #103
Mazoz3
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי toxicity
מה שזידאן עשה במונדיאל מוריד ממנו את כל הכבוד? דיי לזיין בשכל.
אתה משווה נגיחה לרציחה ?
Mazoz3 מנותק  
ישן 27-06-07, 01:26   #104
toxicity
IsraelBody VIP - חבר יהלום

עוסק ב:: להטחן בצה"ל

בדיוק, אתם מדברים פה על בנאדם גדול, והוא לא חיי יומיים מול הגופות, המשטרה אמרה מקסימום כמה שעות וגם זה לא בדיוק בטוח. בקיצור אל תתעסקו פה בשטויות, זה בנאדם ענק כריס בנואה, ואתם סתם מכפישים את שמו.
toxicity מנותק  
ישן 27-06-07, 01:26   #105
Antonator1
הושעה

אני רציני, התחלקתם על השכל. כן, אני מסכים שזה לא טוב שבן אדם ומשפחתו מתים - הייתי מעדיף שהם היו נשארים חיים ונהנים.

אבל אתם הגזמתם לגמרי. איך לעזאזל יש לכם דמעות בעיניים? קרוב שלכם חס וחלילה מת?! אולי גם תפסלו פסל לכבודו? אני באמת הייתי רוצה להגיד שאני משתתף בצער הקרובים אליו אבל אני פשוט לא מרגיש כלום. הספורטאי האהוב עליי, ג'ון פאל סיגמרסון - מת לפני יותר מ - 14 שנה. אני פשוט מעריץ את הבן אדם הזה, אבל רציני, אני לא עצוב, לא מרגיש שום מחסור או געגוע. כמובן שהייתי שמח לראות אותו מתחרה גם שנים אחרי מותו אבל במישור הרגשי אני לא מרגיש כלום. כשסבא שלי מת - הרגשתי. היינו בעלי אותו בשר ודם וחווינו הרבה חוויות ביחד. הבן אדם מת. מליונים באפריקה ובכל העולם מתים. ורמת ההיכרות האישית שלכם איתם היא בערך כמו עם כריס הזה. אז תסבירו לי - למה? איך?

ותסבירו לי עוד דבר אחד - איך בדיוק הוא ספורטאי דגול?

בכל מקרה - אם עצוב לכם, אני משתתף בצערכם. זה לא טוב כשבן אדם מת - אני פשוט לא מבין איך אתם מצליחים להתרגש כל כך כשבן אדם זר לחלוטין מת.
Antonator1 מנותק  
ישן 27-06-07, 01:28   #106
igorek
חבר פעיל

לבנאדם מגיע להירקם בגיהנום (אם יש כזה דבר) על מה שהוא עשה.
במה פשע בנו בן ה-7 שהוא היה צריך לרצוח אותו?
igorek מנותק  
ישן 27-06-07, 01:30   #107
Mazoz3
חבר פעיל

ציטוט:
לבנאדם מגיע להירקם בגיהנום (אם יש כזה דבר) על מה שהוא עשה.
במה פשע בנו בן ה-7 שהוא היה צריך לרצוח אותו?
מסכים. מזעזע לחשוב על זה שאב רוצח את בנו בן ה 7, נורא. דווקא היום הייתה לי שיחה עם חבר על הנושא.. אנ יחשבתי ששלושתם מתו מתאונת בריחת גז או משהו..
Mazoz3 מנותק  
ישן 27-06-07, 01:34   #108
Antonator1
הושעה

מה התרומה האדירה שלו לאנושות שאנחנו מחללים את כבודו? כשאנשים מדברים זבל על אנשים כמו פרדי מרקיורי, קורט קוביין או אפילו ג'ון פאל סיגמרסון (שאגב "תרמו" לאנושות הרבה יותר) אני כמובן לא מסכים, אבל אני לא אומר לאף אחד לערוך שום דבר ולא מנסה לחנך אף אחד בגלל שאף פעם לא היה לי קשר רגשי עם האנשים הנ"ל.
Antonator1 מנותק  
ישן 27-06-07, 01:36   #109
Danielllo
חבר פעיל

אחד החביבים ז''ל
ישן 27-06-07, 01:51   #110
מתן18
חבר פעיל

יאללה לכו לתהום שאולה נבלות..תעשו שיחת וועידה תלכלו לכו על המת ולא פה..זה כזה שקוף שכל מטרה שלכם זה לעצבן..איזה נחיתות..על תדברו עליו יותר פה בסדר?!

http://youtube.com/watch?v=okXRB3qnue0
מתן18 מנותק  
ישן 27-06-07, 02:01   #111
Mazoz3
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי מתן16
יאללה לכו לתהום שאולה נבלות..תעשו שיחת וועידה תלכלו לכו על המת ולא פה..זה כזה שקוף שכל מטרה שלכם זה לעצבן..איזה נחיתות..על תדברו עליו יותר פה בסדר?!

http://youtube.com/watch?v=okXRB3qnue0
מה שם השיר שבקליפ ?
היה מתאגרף לא רע, אבל שוב אני מזכיר לכולכם.. הבן של זונה הזה רצח ילד בן 7 חסר אונים. בנוסף הוא רצח גם את אישתו.
מתאגרף גדול ככל שהוא היה..... זה לא מקנה לו שום זכות לרצוח. הבן אדם צריך להירקב בגיהנום.
Mazoz3 מנותק  
ישן 27-06-07, 02:01   #112
Dr. Recoba
מושעה

ציטוט:
קיצור, שום כבוד ושום נעליים.
יש מצב אתה מתרגם את כל מה שציטטת באנגלית אחי?
Dr. Recoba מנותק  
ישן 27-06-07, 02:42   #113
מתן18
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mazoz3
מה שם השיר שבקליפ ?
היה מתאגרף לא רע, אבל שוב אני מזכיר לכולכם.. הבן של :):):):) הזה רצח ילד בן 7 חסר אונים. בנוסף הוא רצח גם את אישתו.
מתאגרף גדול ככל שהוא היה..... זה לא מקנה לו שום זכות לרצוח. הבן אדם צריך להירקב בגיהנום.
מאזוז לפני שאני אגיד את מה שאני הולך להגיד,דע לך שאני אוהב אותך אז אל תקח ללב..

תקשיב לי טוב יא ילד מפגר,אל תעז לשפוט אותו,אי אפשר לדעת מה קרה שם באמת,וגם אם הוא כן רצח,אני בטוח זה נבע מלחצים וקשיים רבים למרות שזה לא מצדיק את הרצח,אנשים שאוהבים אותו באמת,כמוני,יאהבו אותו גם אם ירצח אומה שלמה בסדר?
אני לא מבין מאיפה החוצפה והנבזיות שלכם,איך אתם כועסים עליו י'זבלים? זאת המשפחה שלו והוא זה שנפגע יותר מכולם,כמה פעמים קרה לכם שעשיתם דברים נוראיים תחת לחץ? דברים שאח"כ התחרטתם עליהם רבות..הבנאדם היה תחת לחץ הקרבות,הסטרוידים ועוד המון דברים..נראה אותכם מה הייתם עושים במצב שלו..משחקים לי אותה צדיקים..אין לכם מושג כמה אני נגעל מכם נבלות..

אה והוא אהיה מתאבק מקצועי ולא מתאגרף יא אדיוט.

מתן18 מנותק  
ישן 27-06-07, 02:43   #114
Der Metzgermeister
חבר פעיל

מה אתם חושבים על אותו אחד שנסע מסומם ושיכור והרג 5 אנשים שהאח התיאום שלו בנייהם?
הוא חתיכת אידיוט שצריך לקבר חי!
וזה לא משנה מה הוא עשה בחיים שלו, מצידי שילך ויתרום מיליונים לילדים באפריקה.

שמישהו לוקח חיים שהם לא שלא אותו אחד נחשב לבן אדם שפל ונבל שאין כמותו, לא צריך להלל ולא צריך לפאר את הדברים שלו.
איך לעזעזל היית מרגיש אם אישתו הייתה מישהי אתה מכיר?
קיצר אם הגירסה שכרגע רצה היא נכונה כריס בנואה צריך להמחק מההיסטוריה של האנושות.

The Butcher לשעבר, השתדרגתי.
Der Metzgermeister מנותק  
ישן 27-06-07, 02:46   #115
מתן18
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Der Metzgermeister
מה אתם חושבים על אותו אחד שנסע מסומם ושיכור והרג 5 אנשים שהאח התיאום שלו בנייהם?
הוא חתיכת אידיוט שצריך לקבר חי!
וזה לא משנה מה הוא עשה בחיים שלו, מצידי שילך ויתרום מיליונים לילדים באפריקה.

שמישהו לוקח חיים שהם לא שלא אותו אחד נחשב לבן אדם שפל ונבל שאין כמותו, לא צריך להלל ולא צריך לפאר את הדברים שלו.
איך לעזעזל היית מרגיש אם אישתו הייתה מישהי אתה מכיר?
קיצר אם הגירסה שכרגע רצה היא נכונה כריס בנואה צריך להמחק מההיסטוריה של האנושות.
כנראה שלא קראת טוב אתה מה שכתבתי,אני שם זין עלייך ועל כל שאר הנבלות,לא אכפת לי מה אתם חושבים,אני ועוד הרבה אנשים כ"כ אוהבים אותו..ותמיד נזכר אותו כמתאבק האוהב והאדם נפלא שהוא היה,ולא כרוצח משפחות,ואילו רק בשביל שאנשים כמוך יאכלו את עצמם בגלל זה.
מתן18 מנותק  
ישן 27-06-07, 02:47   #116
Ori-Silver
חבר פעיל

הסמל האישי שלOri-Silver

ציטוט:
פורסם במקור על ידי מתן16

מאזוז לפני שאני אגיד את מה שאני הולך להגיד,דע לך שאני אוהב אותך אז אל תקח ללב..

תקשיב לי טוב יא ילד מפגר,אל תעז לשפוט אותו,אי אפשר לדעת מה קרה שם באמת,וגם אם הוא כן רצח,אני בטוח זה נבע מלחצים וקשיים רבים למרות שזה לא מצדיק את הרצח,אנשים שאוהבים אותו באמת,כמוני,יאהבו אותו גם אם ירצח אומה שלמה בסדר?
אני לא מבין מאיפה החוצפה והנבזיות שלכם,איך אתם כועסים עליו י'זבלים? זאת המשפחה שלו והוא זה שנפגע יותר מכולם,כמה פעמים קרה לכם שעשיתם דברים נוראיים תחת לחץ? דברים שאח"כ התחרטתם עליהם רבות..הבנאדם היה תחת לחץ הקרבות,הסטרוידים ועוד המון דברים..נראה אותכם מה הייתם עושים במצב שלו..משחקים לי אותה צדיקים..אין לכם מושג כמה אני נגעל מכם נבלות..

אה והוא אהיה מתאבק מקצועי ולא מתאגרף יא אדיוט.

אתה נשמע כמו איזה מעריצה בת 12 שמגנה בכל מחיר על האליל שלה....כל מה שכתבת זה קישקוש אתה מנסה להצדיק מקרה רצח למרות שלא משנה מה אי אפשר להצדיק מעשה שכזה....
Ori-Silver מנותק  
ישן 27-06-07, 02:48   #117
Der Metzgermeister
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי מתן16

כנראה שלא קראת טוב אתה מה שכתבתי,אני שם זין עלייך ועל כל שאר הנבלות,לא אכפת לי מה אתם חושבים,אני ועוד הרבה אנשים כ"כ אוהבים אותו..ותמיד נזכר אותו כמתאבק האוהב והאדם נפלא שהוא היה,ולא כרוצח משפחות,ואילו רק בשביל שאנשים כמוך יאכלו את עצמם בגלל זה.

אני גם שם עליך זין ידידי
לא אכפת לי מה אתה חושב
ותאמין לי שהוא היה המתאבק שהכי אהבתי שם בWWE
שבנאדם לוקח חיים של מישהו שהם לא שלו הוא לא ראוי להזכר בכלל.

Der Metzgermeister מנותק  
ישן 27-06-07, 02:53   #118
מתן18
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Ori-Silver
אתה נשמע כמו איזה מעריצה בת 12 שמגנה בכל מחיר על האליל שלה....כל מה שכתבת זה קישקוש אתה מנסה להצדיק מקרה רצח למרות שלא משנה מה אי אפשר להצדיק מעשה שכזה....
אנשים רקים כמוך לעולם לא יבינו..אני מגן על האדם שנתן לי מוטבציה,על האדם ששאפיתי להיות כמהו,על אדם שאני תמיד אוהב..איזו זכות יש לכם לשפוט אותו?

תעשו מפגש נבלות כזה,כל הילדי באסה הממורמרים של הפורום,כל אחד יצביע ויגיד בתורו משהו מלוכלך על בנואה המנוח,תעשו לכם מעיין יום כיף כזה,תלכלכו גם קצת על רבין ועל עוד כל מיני מתים,הינה לכם פעילות מהנה לזיבלונים רקניים שכמתוכם,זה גם אחלה תחביב..יאללה תהנו!
מתן18 מנותק  
ישן 27-06-07, 02:55   #119
Ori-Silver
חבר פעיל

הסמל האישי שלOri-Silver

ציטוט:
פורסם במקור על ידי מתן16

אנשים רקים כמוך לעולם לא יבינו..אני מגן על האדם שנתן לי מוטבציה,על האדם ששאפיתי להיות כמהו,על אדם שאני תמיד אוהב..איזו זכות יש לכם לשפוט אותו?

תעשו מפגש נבלות כזה,כל הילדי באסה הממורמרים של הפורום,כל אחד יצביע ויגיד בתורו משהו מלוכלך על בנואה המנוח,תעשו לכם מעיין יום כיף כזה,תלכלכו גם קצת על רבין ועל עוד כל מיני מתים,הינה לכם פעילות מהנה לזיבלונים רקניים שכמתוכם,זה גם אחלה תחביב..יאללה תהנו!
אחלה רעיון!
Ori-Silver מנותק  
ישן 27-06-07, 03:09   #120
Der Metzgermeister
חבר פעיל

באמת מתן, רק על סמך השיחה הזאתי ובלי שום דבר נגדך, אתה אידיוט.

Der Metzgermeister מנותק  
נושא נעול