|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה מס' 1 - פרסום עסקים מתחרים
|
![]() היי,
השבוע קניתי חטיף חלבון של דיאט אופטימום, יש בו רק 20 גרם חלבון וזה לא מספיק לי! אני מעוניין לקנות את DoubleLayer Pure Protein - Worldwide (אני כרגע במאסה) אתם חושבים שהוא טוב? כמות חלבון גבוהה של 30 גרם לחטיף (29 גרם בטעם מרשמלו) כמות זניחה של 4-5 גרם פחמימות זמינות (בהתאם לטעם) 0 גרם סוכר (רק 2 גרם סוכר בטעם אוכמניות ותותים) 0 גרם שומנים מוקשים Trans Fats |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() אני אישית הייתי מחליף אותו באבקת חלבון זה נראה לי חטיף שיותר מתאים לחיטוב אבל אם יש לך כסף אז זה חטיף מעולה בכלליות..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לאכול כל יום חטיף זה סתם יקר
תקנה אבקת חלבון בטעם האהוב עלייך ותעשיר את גופך בחלבונים וחומצות אמינו למינהם (: |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() Worlwide= החטיפים הכי טעימים בעולםםם
אתה באמת תגנב מהטעם שלהם יותר טעים מאחלה מקופלת או כאלה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() החטיפים של Met-rex מאוד טעימים,במיוחד ה-big100! וגם העוגיות של אופטימום,מעולות! חוץ מאלה לכל החטיפים יש טעם מגעיל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לbig100 יש טעם בסדר לא יותר (חרשתי אותם באמריקה)
יש חטיפים שנקראים pure protein הם טעימים |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() iss pro42 המלך של חטיפי החלבון
http://www.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/store/iss/pro42.html
![]() |
#8 |
מנהל ראשי
|
![]() אם אתה מחפש חטיף יותר גדול הייתי הולך על החטיף הזה:
http://www.universalnutrition.com/proteon/ חטיף מעולה 32 גרם חלבון ויש לו אחלה טעם אתה יכול למצוא אותו בחנות של ישראלבודי אני אישית הכי אוהב את הטעם שוקולד חמאת בוטנים בנוסף הוא צריך לצאת יותר זול מהחטיפים של Worldwide.
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() ציטוט:
![]() |