|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() מה אתם אומרים על התוכנית?
*מתאמן בבית-ציוד-רק בארבל ודאמבלים- 119 ק"ג צלחות כוללות... A חזה+טרייספס חזה לחיצת חזה-4x10 לחיצת חזה משקולות-4x10 לחיצת חזה עליון-2x10 לחיצת חזה עליון משקולות-2x10 טרייספס לחיצה צרפתית-3x10 פשיטה מאחורי הראש בשכיבה-3x10 פשיטה מאחורי העורך דאמבל בישיבה-3x10 B גב+בייספס גב-צריך עזרה, מתלהט איזה עוד תרגיל להוסיף, חוץ מדד ליפט , כי אמרו לי שזה לא טוב עם משקל גוף נמוך) בנט אובר-3x10 מסור-3x10 שראגס-3x10 עוד תרגיל....מתלבט מה לשים בייספס כפיפת משקולות לצידי הגוף-3x10 כפיפת מוט-3x10 ברכיאליס-3x10 C רגליים+כתפיים רגליים סקוואט-5x10 פשיטת רגליים-2x10 כפיפת רגליים-2x10 תאומים-3x10 כתפיים מילטרי פרס-3x10 מילטרי פרס מאחורי הראש-3x10 הנפת שקולות לצדדים-3x10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קשה לי לתת חוות דעת אם אתה לא אומר לי Abc של כמה זמן בשבוע
זה יכול לנוע בין 3-6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() 6 פעמים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() גיל-14
מתאמן חצי שנה מתוכם 3.5 חודשים רציני.... עשיתי תוכנית דומה בהתחלה וגדלתי מהר ואז נעצרתי, עברתי ל-hst, וזה נמאס עליי אז חזרתי ל-abc משקל-51 .... אם יש בעיה בכמות האימונים בשבוע או משהו תגיד ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל תוריד דחוף סטים ל6 פעמים בשבוע זה המון תעשה 8-10 לשריר ,לשריר קטן תתן סט אחד שעתיים פחות משריר גדול..
תשנה טווחי חזרות מזה כל הזמן 10? לא משהו תנסה להתחיל תרגילים ראשונים עם 6 חזרות לעלות ל8 חזרות תרגיל שני... 12 חזרות אפשר גם בתרגילים מבודדים אתה מבין תשחק עם זה עריכה: לא הייתי מציע לך לעשות Abc 6 פעמים זה פשוט הרבה שלא תגיע לאימון יתר רוק המתחרים עושה אימון כזה אם אתה רוצה לעשות Abc תעשה 4 פעמים בשבוע Abxca Bcxab Caxbc וככה הלאה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() אולי לעשות 9 לגדול ו-6 לקטן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה עושה Abc 4 פעמים בשבוע זה לא מספיק אתה צריך יותר גירוי
וזה סתם מיתוס דעתי שצריך לתת לשריר קטן כל כך פחות משריר גדול אתה יכול לתת סט אחד או שתיים פחות משריר גדול.. תעשה 10 סטים לשריר גדול 8 לשריר קטן אל תשכח שיש לך מנוחה של 4-6 ימים מנוחה בין שריר לשריר |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() ב- 4 פעמים בשבוע?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() 10 סטים לגדול ו-8 לקטן...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() כן..שהיה לך יותר וותק אפשר לעלות סטים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב תיקנתי את התוכנית.....
A חזה+טרייספס חזה לחיצת חזה-3x8 לחיצת חזה משקולות-3x8 לחיצת חזה עליון משקולות-4x8 טרייספס לחיצה צרפתית-4x10 פשיטה מאחורי הראש בשכיבה-4x10 B גב+בייספס גב בנט אובר-4x10 מסור-3x10 שראגס-3x10 בייספס כפיפת משקולות לצידי הגוף-3x10 כפיפת מוט-3x10 ברכיאליס-2x10 C רגליים+כתפיים רגליים סקוואט-4x10 פשיטת רגליים-2x10 כפיפת רגליים-2x10 תאומים-2x10 כתפיים מילטרי פרס-3x10 מילטרי פרס מאחורי הראש-2x10 הנפת שקולות לצדדים-3x10 קבל מוניטין אחי על העזרה |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לא טוב אחי..אם יש לך 10 סטים או 8 סטים אז תהיה חכם ותנצל את זה לגיוון של תרגיליים כמה שיותר תרגילים
תכניס איזה 3 4 תרגילים נגיד בלחיצת חזה תוסיף איזה פרפר דאבלים/ פרפר במכונה/ קרוס אובר למה אתה מבצע אותו תרגיל פעמים מבין? חכה אני הולך לראות מה עם הביצים ואני חוזר אני כבר אתקן לך את התוכנית |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר מתחיל
|
![]() כן....אבל אין לי פרפר במכונה, ופרפר עם דאמבלים דופק לי תבייספס ואז הם ניתפסים סתם.....יש לי בארבל ודאמבלים בבית + ספה ו-119 ק"ג משקולות....אז תוכל אולי לתקן לי תתוכנית אחי....???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() חזה
לחיצת חזה-3x6 לחיצת חזה עליון עם מוט-2x8 לחיצת חזה עליון עם דאבלים 2x12 קרוס אובר 3x10/פלייס חופשי/מכונה טרייספס לחיצה צרפתית-3x6 פשיטה מאחורי הראש בישיבה-3x8 בהטיית גו פשיטת כתף 2x12 B גב+בייספס גב פולי עליון צר 3 סטים 6 חזרות פולי עליון רחב/ 2 סטים 12 חזרות פולי תחתון חתירה 3 8 חזרות חתירה כנגד מכונה 2 סטים 15 חזרות בייספס כפיפת משקולות בעמידה-3x12 כפיפת מוט/פולי תחתוון-3x8 ברכיאליס-2x10 C רגליים+כתפיים רגליים סקוואט-4x8 פשיטת רגליים-3x10 כפיפת רגליים-2x10 תאומים-2x10 כתפיים מילטרי פרס מאחורי הראש -4x8 הנפות לצדים-2x12 הנפת שקולות לצדדים (כתף אחורית)-2x15 בהצלחה אחי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() שאני מתכוון 6 חזרות או 8 זה לא אומר שאתה מבצע 8 או 6 חזרותואתה יכול לעשות עוד איזה 7 חזרות זה אומר שאתה מעמיס משקל עובד נכון ואתה עושה 5 חזרות לבד והחזרה השישית אתה עושה עם מי שעוזר לך מבין? מגיע לכשל!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() מרוצה?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר מתחיל
|
![]() מבין..............אבל אין לי מכונות..........יש לי רק משקולות חופשיות.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() בסדר אז תהפוך את כל מה שבמכונות למשקולות אבל אתה קשה בבעיה עם גב
![]() אין לי מה להגיד לך חיבים פולי עליון וחתירות למנהם אני אנסה לתקן לך בנט אובר רו 4x6 מסור 4x10 שראגס 10x3 אבל קשה מאוד לעבוד ככה מצטער אתה לא תפתח גב בצורה טובה |
![]() |
![]() |