|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
תן לי שלילי עד מחר, אבל מה קשור גזען?! חתיכת טמבל זה היה בצחוק הקטע עם התימני, איזה מסכן טוב שלא בכית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע מה אתם מופתעים זה ידוע לכל המצב ברוסיה ברוב הערים ממש גרוע עוני/פשע ממש ברמה גבוה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם כמו שאמרתי קטע של תרבות שתייה. זה גזעני ופרימיטיבי לומר את זה אבל היהודים היו רופאים או מהנדסים והרוסים היו פועלים. וזה היה מקובל לבוא לעבודה עם האנגאובר מטורף וחולצה ספוגה בקיא, לא לעבוד ולקבל משכורת בגלל האידיאולוגיה הקומוניסטית. אבל כמו שאמרתי אין לי בעיה עם זה פשוט, כמו שאימא שלי אמרה לי פעם, שחבל שמדינה עם עבר כזה מפואר והעובדה שלפני מאות שנים (מדבר איתכם על תקופת הצאר) נהרסה ככה במסגרת הקומוניזם. ואם לא מובן הקשר בין אלכוהול וקומוניזם זה שבכוונה הטמיעו באנשים תרבות שתייה כזאת, כדי שהם לא ירצו לצאת לעולם הפתוח ולהבין כמה חרא וכמה רוסיה נשארה לעומת שאר העולם! ועומרי, מה כבר היה כזה מזעזע? כאילו ברור שיש שם מספיק תופעות מסמרות שיער אבל אני כמעט בטוח שזה ככה בכל מדינה גדולה (גם מבחינת שטח וגם מבחינת אוכלוסייה).
![]() |
![]() |
#44 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עזבו לא צריך להיות ברוסיה כדי לדעת מה הולך שם.. אני מאמין שמי שמכם פה מבין רוסית ראה פעם כמה תוכניות בטלויזיה אין ז פשוט שוק.. לא מזמן.. איזו אישה רצחה את כל השכנים שלה בכפר כי "לא היה נוח לה איתם" ומה שהיא עשת זה חלקם היא שוט הטביע.. בחור צעיר אחד היא רצחה ב גרזן.. ואת בעלה או משו כזה שרפה בתנור
העוני והפשע ברוסיה זה פשוט מגיע למצב בילתי ניתפס.. כנופיות של ילדים משוטטים ברחובות ורוצחים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
|
![]() ברטיסלבה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
לנו ההבדל לא ניראה גדול כי אנחנו חיים במדינה שהאיכות חיים בה נמצאת לא בהרבה מעל, זאת אומרת כל הארגונים אשר בודקים מדדי חיים/איכות חיים/שלטון ומדיניות רשמית של המדינה, שמים את מדינות מזרח אירופה בתחתית ביחד עם ישראל, לנו זה לא ניראה משהו מיוחד אבל אם תיקח סקנדינבי או כל מערב אירופאי אחר הוא פשוט יתאר לך את ההבדלים כשמיים וארץ. מדינות כמו שוודיה,נורבגיה,דנמרק,גרמניה,שוויץ,אנגליה ויתר מדינות המערב נמצאות בכלל בליגה אחרת. בגלל זה המערב אירופאים תמיד התסכלו על מזרח אירופה כעולם שלישי.(רוסיה מבחינה רשמית נחשבת "עולם שני" עד לשנות ה-90,בניגוד "לעולם ראשון". אפשר לראות למשל את ההגירה העצומה שיש מרוסיה למדינות העולם(חוץ מישראל) כמדד לחוסר שביעות רצון מהמדינה, והיום למעשה הגזענות הכי גדולה שקיימת במערב אירופה היא לפולנים והמהגרים ממזרח אירופה(בנוסף למוסלמים כמובן שזה סיפור אחר שלא קשור לנושא). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() ואתה רוצה להגיד שהמצב באמריקה (אני מתכוון ליבשת. צפון ודרום) המצב יותר טוב מאשר מזרח אירופה?
![]() |
#48 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]() בקיצור עומרי אני מחזק כל מילה שלך..... רוסיה זה מקום מסריחח.. זה פשוטטטט לא יאומן מה שקורה שם.. אני יודע כי לי לא יוצא ליקרוא אבל יוצא לי דיי לעיתים קרובות לראות תה תוכניות שם על הרוצחים ועוד כמה כאלה.. והמצב שם חרא איכס שונא את המקום!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#51 |
מנהל ראשי
|
![]() למי שעניין אותו מדדים בדירוג איכות:
http://www.vanleer.org.il/Data/Uploa...exaviklein.rtf עוד מדד, (ישראל מופיעה במקום 23,רוסיה במקום 63) מדד הפיתוח האנושי (באנגלית: HumanDevelopment Index, בקיצור: HDI) הינו כלי להשוואת רמת התפתחותן של מדינות שונות. הציון שניתן לכל מדינה הוא שקלול של העוני (או עושר), ההשכלה ותוחלת החיים באותה מדינה. המדד הינו אמצעי תקני למדוד רווחה http://en.wikipedia.org/wiki/Human_Development_Index ועוד מדד אחר יותר כללי,בו ישראל מקום 38 מכל מדינות העולם. http://reut-institute.org/Publicatio...icationId=1378 |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() כל מה שאמרו פה על רוסיה נכון... בכפרים עוד המצב נורמלי, בערים הגדולות זה מפחיד לצאת מהבית אחרי שעות החשיכה, יש כנופיה בכל פינה, אחוז הקטינים הפושעים שמה מן הגדולים בעולם... בתי הסוהר לקטינים ממש מפוצצים, ואני לא אתחיל לדבר על גנבי ושודדי הרחוב שחוטפים לאנשים כל דבר ששווה משהו מהידיים (המשטרה לא יכולה לעשות הרבה, וגם לא אכפת, זאת משטרה משוחדת שלרוב עוזרת רק לעשירים)... ויש גם חטיפות, זה הכי גרוע: בן אדם יוצא מהבית ולא חוזר- נעלם! אין שום ידיעות עליו... כעבור שנה מוצאים את הגופה שלו 200 ק"מ מהבית שלו, יש סיפורים על פושעים שחטפו ילדה קטנה ממש מהידיים של ההורים שלה!! ועוד לא באיזו סמטה, מול המוזיאון הגדול בסנט פטרבורג!
בקיצור, אל תשוו לארה"ב, היא לא מתקרבת אפילו לסיפורי הזוועה שמתרחשים ברוסיה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() מוזר.. אני מרגיש מזה מנותק לא ידעתי את כל הדברים האלה שאתם אומרים שקורה ברוסיה.
מה הבעיה שלהם?
![]() |
#54 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() מי ששאל,כשאין וודקה שוטים בדרך כלל אבתרשב ברוסית(ADIKALON) חחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Banned
|
ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
מושעה
|
![]() Bodybuilder אחי, יש לך רמת IQ של חוטיני ורוד עם פרחים אדומים.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |