|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() [quote=damn]
השימוש בסטרואידים וסמים אסור בwwe, לאחר המוות של אדי גאררו, אסרו את הסטרואידים למינהם. QUOTE] מה שאתה אומר זה שהם בחיים לא נגעו בחומרים? או שרק מאז שהם בWWE?
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
האיסור קיים מלפני הרבה הרבה שנים אבל אף פעם לא הקפידו עליו. בשנה שאדי גררו מת מקמהן או איך שקוראים למנהל שם הודיע שחוזרים להקפיד על החוק. אם תשים לב בשנה הזאת המתאבקים קטנו יחסית לשנים הקודמות. אחרי כמה זמן עוד פעם התחילו לחפף ועכשיו ברור שהם כולם מזריקים בכיף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל אתם מדברים שטויות.
אדי גוררו מת,בגלל סטרואידים נכון... אבל למה לאזעזל אתם חושבים ששאר המתאבקים לא לוקחים ? מה אתם חושבים שוינס מקמן יצא לכם בהכרזה גדולה כן הם כן לוקחים ? חלס לאכול סרטים,אף אחד לא יכול להיות אל אחוז שומן נמוך כל השנה ותוך כדי לעלות במסה.. ורואים שסינה,לאשלי,בטיסטה,כריס מסטארס ואלה לוקחים אז אל תדברו שטויות.. ותראו לי הוחכות שעושים להם בדיקה ? אני רוצה ליראות לא לישמוע.. עם כל הכסף שיש לוינס בטח הוא מזייף את הבדיקות כל אחד אם מקסימום ידע בפיתוח גוף יכול בוודאות ליראות שהם על חומרים.
![]() |
#64 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל השאר,סינה בטיסטה,לאשלי, ואלה נישארו אותו דבר.
![]() |
![]() |
#65 | |
|
![]() ציטוט:
הם המשיכו להשתמש בסטרואידים? רשמת את זה קצת לא ברור.
![]() |
![]() |
#66 |
מושעה
|
![]() הבדיקות קיימות תמיד גם wcw היו
אבל היו מחפפים ולא עושים לכולם |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תסתכל על בטיסטה,לאשלי,סינה ואלה.. באותה התקופה הם בכלל לא ירדו בגוף,לאומת כריס מסטארס שבאמת ירד באופן משמעותי. היתה תקופה שהשעו אותו מה-wwe בגלל שימוש בחומרים, ושלחו אותו לאירגון קטן רק שישאר בכושר, והוא לא לקח אולי כמה חודשים סטרואידים הוא ירד בפול מסה חבל על הזמן,עד שעכשיו הוא שוב התחיל לקחת.. לאומת זאת סינה ובטיסטה וכל אלה לא ירדו בכלל בטיפת מסה.. תחשוב שבטיסטה שוקל 140 קילו והוא מחוטוב אש ואם מסה כזאת כל השנה ניראה לך זה טבעי? יש כאלה שנתפסו אז ווינס שלח אותם,לכמה חודשים כדי להשתיק את העניין,זה קרה פעם אם רנדי אורטון,השעו אותו על שימוש בחומרים.. לפעמים יש כאלה שנתפסים ווינס משתיק את העניין.. לוינס לא חסר כסף לזייף בדיקות,וחוץ מזה רואים בבירור שאף אחד כמעט מהם לא טבעי.
![]() |
![]() |
#68 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רנדי עושה שטויות אחרות כמו מחרבן בתיקים שת הדיוות הורס חדרים בבית מלון וכאלה אבל רנדי וחומרים לא הולך ביחד. כריס מסטרס עזב לארגון הפיתוח של הWWE ששחכתי את שמו והוא לא ירד במסה בגרוש כשהו חזר לראו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רנדי אורטון הושעה ליפני איזה שנה לא זוכר בדיוק על שימוש בחומרים.. סהר זה שאתה רואה wwe זה נחמד,לפחות אל תתווכח אם מנהל של פורום היאבקות שיכול ללמד אותך הרבה דברים,וכריס כן ירד בהרבה מאוד. אני יחפש תמונה לאחר כמה חודשים שהוא הפסיק לקחת כדי שלא תדבר יותר שטויות.
![]() |
![]() |
#70 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() נראה פצצה אין ספק!
![]() |
#71 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
חבר פעיל
|
![]() איגור סתום תפה, היית מת לגוף כמו שלו, רבק הבנאדם סוס ברמות.. הלוואי לפחות ריבועים כמו שלו
![]() |
#74 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תגיד לי מה אתה אידיוט, אולי סטיינר מלפני 10 -13 שנים, אבל עכשיו הוא בן 50 הבנאדם.. נהיה לו כבר ג'לי בבטן לבנאדם
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]() [quote=gil-Nissim]כן אחי, אז מה חשבת ?
תסתכל על בטיסטה,לאשלי,סינה ואלה.. באותה התקופה הם בכלל לא ירדו בגוף,לאומת כריס מסטארס שבאמת ירד באופן משמעותי. QUOTE] רק לא הייתי בטוח שהבנתי מה אתה אומר, ברור לי שהם כולם על חומרים.
![]() |
#76 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ספוילר(למי שרואה 5+ שלא יכנס) תגיד לי גם הלימוזינה של וינס התפוצצה כשהוא היה בה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=סהר!]טוב בסדר אתה צודק בהכל
ספוילר(למי שרואה 5+ שלא יכנס) אחי אתה אשכרה מושפע ברמות של ילד בן 5..תצא בחוץ תראה עולם קצת.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
חבר פעיל
|
![]() איזה פוסט תאימנו לי כל אחד חיי בבועה שלו חחחחחח
![]() ![]() 1) "הם טבעים" חחחחחחח 2) ג'ון סינה דוגמן גוף תן לעמך 47 כאפות על הפנים ( ע"פ היקף היד של סינה) מה דוגמן גוף?????? יא אהבל חחחחח עם יד 50 דוגמן גוף כמו שתגיד לי שאלי אנה דוגמן גוף ובכלל רוני קומן מדגמן בקסטרו חחחחחחחחח ![]() |
![]() |
![]() |