|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#122 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#123 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
*לתשומת ליבי!!! :| מהצרוף "שים לב" |
|
![]() |
![]() |
#124 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אה? מה אתה רוצה ?
![]() |
#125 |
חבר פעיל
|
![]() שתכתוב לתשומת ליבי ולא כמו ילד מפגר "לצומת ליבי".. :\
ציטוט שלך מעמוד שני: "אם יש מנהלים שונאים אותי סתם ככה,אתם יכולים להעיר לי על זה ואני אקח את זה לצומת ליבי." |
![]() |
![]() |
#126 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וילד מפגר תקרא לחברים שלך.
![]() |
#127 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יכול לפרסם את המוניטין שננתתי לך פה, אין לי מה להסתיר שם.
![]() |
#128 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז תסביר לי בבקשה למה חצי פורום קיבל סתם ככה vip ? ה-vip לא מעניין אותי,אבל אם אני רוצה אני גם יכול לעשות אפילות כמו שאתם עושים.. ולמה מונה ההודעות שלי ירד ככה ? זה מישהו מההנהלה שעשה את זה.. סתם ככה זה לא ירד.. היה לי 2600 הודעות,וחבר ותיק ואז הורדתם לי את הכל ? מה קטע אם אני עושה משהו מעצבן תעירו לי סבבה,אני יתקן. אבל לא צריך להיכנס בי כל היום זה רק פורום,מציק לכם שאני פה לא בעיה לעשות היתנתקות וזהו.
![]() |
#129 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רשמת את השם שלי 32982398 פעם שאני שיניתי לך ועכשיו זה מישהו מההנהלה. וד"א, בזה שתכנס לVIP ( רעיון לא טוב בכלל ) אתה סתם עושה מעצמך צחוק ואתה לא עושה שום אפליות.
![]() |
#130 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אל תדאג ה- vip לא מעניין אותי,אבל אם אני רוצה להיכנס לשם זה לא בעיה.. ותאמין לי שגם לי יש מה ליתרום אם אני רוצה.. בכל מקרה תסדרו לי תמונה ההודעות שלי בבקשה,ואת המשתמש הוותיק. תודה,ולמרות שאתה שונא אותי,שיהיה לך בוקר טוב.. עריכה.. תסביר לי רק אך לגיל ניסים ירד כל המונה הודעות,ולאף אחד מהפורום לא ירד ? אמרתי שוב זה לא בעיה אם אני כל כך מעצבן אתכם אני יכול להפסיק להגיב וזהו.
![]() |
#131 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#132 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם זה לא אתה אז סליחה ![]() ואמרתי אני לא יזכיר שמות,אם אתה כל כך רוצה לדעת מה ומי שיתאפשר לי אני ירשום לך במוניטין סבבה ? מה קורה אם מונה ההודעות שלי ? למה אף אחד לא מטפל בזה ?
![]() |
#133 |
חבר פעיל
|
![]() גיל אתה צריך להיתגר דחוףף אחי
|
![]() |
![]() |
#134 |
חבר פעיל
|
![]() ואני אומר את זה אחי לא במטרה ליפגוע אז אל תבין אותי לא נכון
|
![]() |
![]() |
#135 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() גיל אחי אתה מוציא את עצמך קטן ובמיוחד את גיל גרנות. חלאס אחי. אני מבין שזאת לא המטרה שלך אבל עצם זה שאתה בא ורב פה עם אנשים בפורום ואז אומר "אני אלך לגיל הוא יסדר לי", זה ילדותי אש. בכיתה א' אחי עושים דברים כאלה..
|
![]() |
![]() |
#136 |
Banned
|
![]() גיל גרנות צריך להתבייש שיש לו לקוחות כאלה , מעניין אותי לשמוע תגובה של גיל , כרגיל אני יודע מה היא תיהיה אבל סתם בשביל הצחוקים נלך לחנות נדבר איתו גם על עוד כמה עניינים בדרך
![]() שיהיה לכם רק בהצלחה... |
![]() |
![]() |
#137 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]()
#138 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומשה רוץ להלשין לגיל,מה כבר הוא יכול להגיד ? יא מלשן מניאק.
![]() |
#139 |
חבר פעיל
|
![]() ייאלה תמחקו כבר תאשכול הזה.
כל אחד ניהיה לי פה דובר של ישראלבודי כבר נמאס ממכם חנפים..
#140 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אש על התמונה אחי ![]() וגיל אני צריך לדבר איתך על כל הפוסט הזה אבל זה לא יהיה פה תיתחבר לאיי סי קיו או למסנג'ר:closedeyes: ,אני רק יכול להגיד לך שזה לא בסדר ולא מתאים בכלל... ככה להכניס את גיל גרנות לכל ויכוח פה בפורום,ושוב פעם פורום VIP זה סך הכל פורום מת שבקושי יש שם תגובות בגלל שאנשים עדין בונים אותו מדי פעם מעלים לשם איזה מאמר של לילי התזונאית של בולט ומשה :):):):) והוא עדין לא "טרי" שהוא יסתיים הוא יפתח לרוב קהל ישראלבודי. |
|
![]() |