|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
מנהל מקצועי
|
![]() פאק ניסים מה הגובה שלך?
|
![]() |
![]() |
#62 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() :):):):), גם 60 עליון, גם מלפני חצי שנה.
![]() נו תעלה סרטונים בלי לזיין תשכל. ושוב, זה קצת מוזר שיצור ששוקל 55 קילו אומר לבנאדם שעד לפני חודשיים וקצת שקל כמעט 80 קילו שהוא שחיף. למה מי אתה יא זין שאני יעלה תמונות בשבילך במיוחד כרגע.. |
![]() |
![]() |
#63 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מטר 60 עם נעליים אחי .. חחחחחחחח דרדס ![]()
![]() |
#64 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שוקל 56 ונירא פי 3 יותר ממך.. סירטונים אני רשמתי לך בהתחלה שכל אחד יצלם ויעלה,כשאני יצלם אתה תראה ![]() לילה טוב רקסי..
![]() |
#65 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וואלה לא מתחמק, אנשים כמו בולט, פינטו, מקס מכירים אותי ורואים אותי.. ![]() חלאס לברבר, 55 קילו בגדול של הזין שלי, איךךךךךךךךךך 55 קילו מדבר אל מישהו ששקל כמעט 80 איךךךךךךךךךךךךךךך? אז יאללה..אני מתחיל מאסה כרגע כל אחד יעלה בעוד חודש סרטונים שלו? (לחזור קצת למשקלים?) ![]() נוציא אותך פארש גם פה. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#66 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#67 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ורק לפי התמונה שהיתה לך בצד לא מזמן אם אתה שוקל 80 קילו וככה אתה נירא אז באמת סוף העולם.. taus חח אל תדאג אחי יש לי עוד ליגבוה ![]()
![]() |
#68 |
Banned
|
![]() י'טמבל יותר משקל יותר מאסה.
![]() מה אני בכלל מבזבז עלייך זמן בויכוחים, אני לא מזיין תשכל על משקלים שאני עושה, יש אנשים פה שמתאמנים איתי ורואים אותי ![]() בתמונה בצד אני נראה מצויין. ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() יאללה שניכם שחיפים שניכם חלשים יאללה לכו לישון :p
#70 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אבל תדע לך שהמסה משחקת אותה פה גם נגיד יש אחד מהמכון שלי שוקל 5 קילו יותר ממני והוא לא נראה חצי ממני ...תמבין יכול להיות שגם אחד ששוקל 10 קילו יותר ממני לא יראה בגודל שלי גם ויש הרבה כאלה מהמכון שלי ...אז קח את זה לצומת לבך עכשיו תמשיכו חח ![]() |
|
![]() |
![]() |
#71 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחח "ישחיף" "אני שוקל יותר ממך אל תדבר אלי בכלל יא אפס" חחחחחחחח ריבים של בודיבילדרים Dddddddddddddd:
#72 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() שחיף..בוא בוא לנאות מדבר בוא!! |
|
![]() |
![]() |
#73 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל בוא נשווה 77 קילו ל55? מהנסגר איתך.. מה אני בכלל מנסה להוכיח? תמונות זה הדבר היחיד שחסר לי כרגע כדי לסתום ליצור הזה ת'פה, וחבל שאין לי. |
|
![]() |
![]() |
#74 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#75 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כמה שאלות יש לי בנושא הזה:
למה כל כך הרבה תגובות לנושא כזה דבילי?! מה אכפת לך כמה הודעות יש לך??? זה בסך הכל מספר מעפן , זה לא אומר כלום. למה אתה כזה פראנואיד?! אתה מתנהג כאילו המאפיה אחריך, סך הכל ירדו לך ההודעות לאפס, ארבל אמר שזה בטיפול, סתום וחכה בשקט.
#76 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
#77 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ורואים בסירטונים שלך איך אתה ניראה ואתה ממש שחיף! דיזל. אני 4 חודשים בחיטוב נכון, ועובדה שיש עליי עוד מסה.. ואני בן 17 יש לי עוד לגבוה,וגם אם לא זה לא ממש מפריע לי... איתן לא ניראה לי שהנושא בטיפול אבל נחכה ליראות. אה רוקבה מצאתי תמונה שלך.. ![]() יסוס!
![]() |
#78 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() סיימתי לקרוא את הפוסט, גיל אין בכלל ויכוח, יצאת פארש בריב הזה.
#79 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
#80 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה תמזיין ת'שכל העפתי אותה לפני כמה ימים בלי שום קשר אלייך יא טמבל. אני שחיף ועדיין אני פי 2 ממך ואוכל 4 כמוך ביחד. נמאסת כבר עם הזיוני שכל שלך פה, סע לכוס אמק ותביא סרטונים שלך עוד חודש. |
|
![]() |