|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
לקחת את המכונה הזאת , לומר , אם אתה עובררמה מסויימת אז אתה מקבל פרס, אם לא אתה מקבל בהפתעה ממקום אקראי כדור קשיח לבטן או לראש (וזה יכאב) ואז יש לך 2 שניות לעשות את זה או שאתה מקבל כדור מי שיברח או לא יתעשת = נמושה מי שיצליח בזה = גבר אתם אורמים זה יעבוד?
![]() |
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() זה מזכיר לי שראיתי פעם ב"תאמינו או לא" (נראה לי) בנאדם שפיתח טכניקות לכוח מירבי ומתפרץ. הראו שהוא מסוגל לקחת ספר טלפונים גדול ולקרוע אותו לחצי עם הידיים שלו. יותר קשה מלהרים מכונית לדעתי...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
הוא גם קרע מספרים של מכוניות ועוד כמה דברים..
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() אם כבר כוח גם הבנאדם החזק בעולם לא יכול לשבור ביצה מסכנה וקטנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() כוחות המצוקה שלי כמסתכלים עלי במכון אז אני חייב לעשות כמה שיותר חזרות חחח וזה באמת עובד
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Banned
|
![]() יש איזה בחור רוסי אחד בשם (ברוס) כמו ברוס לי !
קיצר הוא שחיף ובגיל 13 כבר היו לו כאלה שיאים שחבל על הזמן ! לדוגנא : משך טנק עם השער שלו,קרע אזה כמה עשרות ספרים בשעה,משך מטוס בעזרת שער ועוד ועוד ועוד ... אם אני ימצא מידע באינטרנט על זה אני יפרסם ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Banned
|
![]() הינה מצאתי את התמונות שלו !
http://images.google.ru/images?hl=ru...=1&sa=N&tab=wi פה גם יש כמה תמונות,תורידו את הדף למטה http://images.google.ru/imgres?imgur...w%3D1%26sa%3DN |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() אווו נכון אני ראיתי אותו בטלויזיה לפני כמה שנים ...
כן,לבן אדם יש כוח עצום
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() רק שתדעו שהכנסת הגוף למצבי לחץ קיצוניים, מעמיסה מאוד על הלב ומערכת כלי הדם.
עובדה שאנשים לחוצים יותר סובלים לרוב יותר מבעיות לב וכלי דם. כיון שאותם הורמני לחץ שהגוף מפריש אותם באותות מצוקה (אשר גורמים לגוף האדם ליכולות מעל הרגיל) מזיקים לאיברים מסויימים בגוף כשהם מתקיימים במחזור הדם. זה בדרך כלל קורה כשאנשים נלחצים בחיי היום בסביבה המודרנית. כאשר מצבים כאלה קוראים אצל ספורטאים או אצל אנשים במצבי מצוקה אמיתיים בטבע כל ההורמנים נספגים מהר ברקמות השריר, מאגרי הפחמימות והשומן עקב פעילותם הפיזית הרבה שהם מבצעים עקב המצב שמלחתחילה קרה.
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |