|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
הלחיצה שלך דיי חלשה. סקוואט עושה רושם שהוא חלש, אבל מצד שני אתה עושה הרבה חזרות, אז לא יודע. ושכחתי לשאול גם אם אתה יורד בסקוואט עד לרצפה (עד שהירך נוגעת בתאומים), כי זה עושה הרבה הבדל במשקלי העבודה. אם אתה יורד רק עד מצב מקביל או גבוה יותר (שזה לא טוב), אז הסקוואט שלך חלש. 14 חזרות מתח בהנחה שאתה עולה עד הסוף ולא עושה חצאי חזרות כמו שאני רואה כל כך הרבה אנשים עושים, אז אני חושב שזה יחסית טוב. חזה פרפר ושאר המכונות לא אומרות הרבה כי המכניקה משתנה ממכונה למכונה, לכן לא נהוג למדוד כח בעזרת מכשירים, אלא רק בעזרת משקלים חופשיים (בד"כ מוט יהיה האינדיקציה הכי טובה). אני בד"כ לא אוהב לתת ביקורת על משקלי עבודה, אני גם למשל חלשלוש בלחיצת חזה, אבל אתה יודע, יש אנשים שקצת לא מודעים לעצמם בגלל הסביבה. עושה רושם שהמתאמנים אצלך במכון פשוט חלשים מהממוצע אז זה גרם לך לחשוב שאתה בן אדם חזק יחסית לקטגורית המשקל שלך. בדרך כלל אני הייתי שואל מה ותק האימונים שלך, אבל מאחר ואמרת שאתה סבור שאתה חזק יחסית, הפרט הזה לא היה רלוונטי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אני יורד עד ל90 מעלות (אפשר להגיד מקביל), יש לי טראומה, פעם הייתי יורד עד הסוף, וכאבה לי הברך באופן מטורף.
מתח אני יורד עד למעלה, ויורד עד שהמרפקים נעולים. ותק האימונים שלי הוא.. אמממ... 7 חודשים |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול להרים משקלים כבדים יותר רק בגלל אולי טכניקה של הרמת משקל,טכניקה שפשוט אתה משתמש בה רק כדי להרים משקל כבד וזה גם כולל צ'יטים כבדיפ כן,אבל האנשים שיותר גדולים ממך פשוט מרימים את זה בטכניקה שונה,איטית ושעובדת על היפרוטרפיה ולא סתם להרים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() כמה שחיף או לא שחיף תהיה תלוי בכמה שאתה אוכל ..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
"גם אני יכול לעשות דדליפט עם 2XX קילו אם אני ארמה" תבינו , רוב האנשים הגדולים שאין להם כוח ולא סיבולת הם: 1. בעלי גנטיקה נדירה 2.סטרואידניקים (80% מהאנשים הגדולים במכון שלי סטרואידניקים מה שגיליתי משיחות שלהם)
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#30 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#31 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() תסתכלו איך מרקוס רול עושה פולי
ואיך דניס ג'יימס עושה בנץ' עם דאמבלים == טווח תנועה ממש חלקי בנק' חשובות (לא קלות בהכרח)