|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ב' כל, לא אמרתי שאני לא מסכים איתך שלהורים יש חלק בהתנהגות ילדיהם, אבל זה לא הגורם העיקרי. כמובן שגם לילדים עצמם יש אחריות על מעשיהם, במיוחד כשמדברים על נוער. ![]() חידוד הטענה שלי. מה לא היה ברור? כמו שהזכרתי מקודם, אני מסכים שלהורים יש חלק בעניין. אבל, גם מצבם של ההורים הוא לא טוב. וכמו ששמת לב, המצב של ההורים משפיע על ההתנהגות שלהם ולכן זו לא אשמתם הישירה. לסיכום, המצב של האיתיופים בארץ לא קל (וזה בלשון המעטה), צריך להתחשב בקשיים שיש להם לפני שנכנסים באמ-אמם של ההורים או של הילדים. ![]()
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
החינוך צריך לבוא בהרמוניה גם מההורים וגם מהילד!
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | ||
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
הבעיה היא הסרטים שמנפחים לילדים ת'שכל עם סרטי גאנג (באנג?) שחורים ותרבות ההיפ הופ שמהללת פושעים וגרמה לזה שיהיה "כבוד" (מישהו שומע באוויר HONER מAA??) ושאנשים יפחדו ממנו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וזה גם אשמת ההורים שהם לא ניסו לחנך אותו הרי בן אדם לא נולד וישר יודע מה טוב ומה רע בישביל זה יש את ההורים שלו שיחנכו אותו אבל כניראה שהם לא ממש היו עסוקים בזה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
אלה ילדים שאין להם כלום בחיים!!
![]() |
![]() |
#88 | ||
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אין ספק שבן אדם שגודל בשכונת פשע אחוז גבוה מאוד שהוא יגרר לפשיעה גם קשה מאוד שלא להשתלב בחברה ובטח עוד בגיל שלו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אין ספק שבן אדם שגודל בשכונת פשע אחוז גבוה מאוד שהוא יגרר לפשיעה גם קשה מאוד שלא להשתלב בחברה ובטח עוד בגיל שלו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גלעד, זה לא ברור שלדקור מישהו זה לא בסדר? שלשבור למישהו את האף עם עוד 5 ילדים זה לא בסדר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | ||
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
בגלל מצבם הממש לא פשוט של האתיופים אפשר להגיד שלהורים לא קל בגלל זה אני מאשים הורים אתיופי (אתיופים כאנשים בעלי מצב כלכלי קשה) פחות מאשר הורים עמידים שהילד שלהם מתנהג ככה .. אבל ילד שצנהג כמו אפס זה אשמת ההורים שלא חינכון אותו כמו שצריך ואין פה מקום לתמרון..(אני כמובן לא מייחס לילדים עם פגם מולד כזה או אחר)... בגלל מצבם הלא פשוט של האיופים גם לא אמרתי למה הם לא דואגי שהילד שלהם יהיה דוקטור כי אני יודע שזה כמעט בילתי אפשרי אבל את המינימום לדאוג שהילד שלך לא יסתובב בחוץ ויעשה דברים שמתאימים לחיכת חרא לעשות זה כן.. לפי דעתי זה המינימום ואת המינימום הזה ההורים צריכים לתת גם אם זה קשה והם משלמים על מחיר לא קל.. אני לא שופט אנשים אני רחוק מלהיות שופט אני אומר את דעתי לפי תפיסת העולם שלי... ציטוט:
הוא בחר ללכת לגנוב כי כבר כשהוא היה קטן והחביא חטיף מההורים שלו (מקביל לגנבה בגיל 5 ) הוא לא קיבל הערה/ עונש/ "פצצה" בהתאם.. הוא למד שאין בזה משו רע וכשהוא גדל הוא לא ראה סיבה מיוחדת למה לא ליגנוב.. אם ההורה היה מביא לו את אותה הפצצה כשהוא היה צעיר הוא היה מבין כבר כשהוא קטן שזה לא בסדר.. הוא בחר ללכת מקום כי כבר כשהוא היה קטן ההורים שלו לא הביאו לא עונש על זה שהוא הרביץ לאחותו בלי סיבה אז הוא למד שזה לגיטימי להביא מכות סתם ככה מה רע בזה?? אני חושב שמיציתי את העיניין ...לא? עריכה: סעעמק המדינה הזאת.. אני רושם תגובה אחת ובנתיים נוספים 10.. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
נ.ב בקשר לסרטים אני אומר שהוא ניגרר לפשע כי הוא היה כל היום ברחוב ולא ידע מי הוא ומה הוא (תודה להוריו) הלואי והייתה לו טלויזיה אולי הייתה מעסיקה אותו בצפיה במקום בפשע. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#95 |
חבר פעיל
|
![]() סלים, אתה מקובע לגמרי אחי. אין לי ממש כוח להתווכח איתך אני יגיד לך את האמת.
כל אחד והדעה שלו, נשאיר את זה ככה וזהו.
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
יפה אתה אמרת שאותך ההורים חינכו.... לילד הזה לא בטוח שיש הורים בכלל וגם אם כן הם בטח לא מתייחסים אליו, והוא כל היום ברחוב...
![]() |
![]() |
#98 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכד"א שני ההורים שלי היו קצינים (אמא פרשה לפני אבא שעדיין לא פרש) ככה שהם לא בדיוק היו מסביבי כל הזמן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | ||
|
![]() ציטוט:
ההורים שלו לא דיברו איתו... היגיון אנושי כנראה לא היה ואם היה הוא לא כמו ההיגיון שלך כי הוא גדל בסביבה שונה..
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |