|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תראו אני רוצה להקליט שיר עכשיו כבר כתבתי מילים והכל
עכשיו הבעיה איך אני עושה את השיר פלייבק או לפחות חצי ממנו שזה מה שצריך עם מישהיו יודע להפוך שיר או חצי ממנו לפלייבק ויוכל לעזור שיגיד תודה מראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי מה אתה רוצה..
פלייבק = המנגינה של השיר לבד בלי הזמר |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כן אחי כתבתי מילים לשיר
עכשיו השיר שאני רוצה להפוך אותו רק למנגינה בלי הזמר אין לי מושג איך לעשות |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש מישהו שיכול לעזור?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני אל בטוח שהבנתי. אתה מתכוון שכתבת מילים לשיר קיים ואתה להוריד ממנו את השירה ולהפוך את זה רק לליווי?
אם כן, הכרתי פעם תוכנה כזאת. לא אכפת לי לחפש אם זה מה שהתכוונת.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא אחי שמע כתבתי מילים שליר שקיים
עכשיו אני רוצה להוריד את המילים המקוריות מהשיר ולהקליט את המילים שלי שאת זה אני כבר יעשה באולפן עכשיו מה שאני צריך זה את השיר בלי המילים אני חושב שמה שהתכוונת מתאים אז עם תמצא תביא לי אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צריך למצוא פלייבאק לא לכל שיר יש פליבאק (במקרה של דיכאון סיכוי קלוש מאוד לשירים)
תמצא כמה נגנים שינגנו לך את זה,יקליטו ויש לך פלייבאק סוכר!
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() שמע תחפש פלייבק באינטרנט ואם אתה לא מוצא אתה צריך לקנות..
אחר כך אתה הולך לאולפן עם הפלייבק ושם מקליטים אותך, או שקודם כל תתקשר לבעל האולפן כי בדרך כלל אמור להיות לו פלייבקים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה אחים שלי תודה
|
![]() |
![]() |