|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש עלייה במסה שמה זה אומר ???
יש עלייה במסת שריר שזה לנפח רק את השרירים... ויש חיטוב שזה כמו דיאטה כזאת לשמנים ... ![]() תודה לכל העוזר !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עלייה במאסה - עלייה בשריר אותו דבר וחיטוב זה לא רק לשמנים!
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אבל יש כל מיני סוגי אבקות ... חלק חלבונים חלק פחמימות ... אז קצת הסתבכתי ...
אם תוכל להסביר לי מתי צריך אבקת חלבונים ? ומתי אבקת פחמימות ? ומה ההבדל בין קריטין לאבקת חלבונים? אני ישמח מאוד ! תודה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבקת חלבונים משתמשים בה רוב מפתחי הגוף, זה פשוט אספקה של חלבון איכותי ישר אחרי האימון זה עוזר לשרירים להתאושש ולהיתקן. יש מלא הבדל בין קריאטין לאבקת חלבון אין לי כוח להסביר
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() אוקי בוא נראה
יש אבקה שהיא חלבון נקי ללא פחממות שמתאימה לאנשים שבחיטוב או לאנשים שבמאססה והם אוכלים מספיק פחממות במשך היום ההבדל בין קראטין לאבקת חלבון הוא שקראטין זה חומר שנותן כוח הוא נמצא גם בתוך האבקת חלבון אבל בכמויות אפסיות כמעט וחלבון זה חלבון השריר בנוי מחלבון חלבון יש בבשר דגים ביצים גבינות חלב וכדומה עכשיו מילון מונחים: אנשים שבחיטוב כלומר : אנשים שהם במין סוג של דיאטה או בשביל באמת להרזות או בשביל להוריד בגוף את אחוזי השומן ולהיות יותר "חטובים" עם קוביות וכדומה אנשים שבמאאסה: כלומר אנשים שרוצים לגדול ולהעלות את מאסת הגוף השרירית שלהם בזמן הזה אוכלים יותר פחממות מקווה שעזרתי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי פחות או יותר עכשיו את כל המושגים והאבקות והכל תודה רבה באמת שעזרתה !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() בכיף
|
![]() |
![]() |