|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]() האוכל בבסיס של השייטת ממש טוב (אכלתי שם איזה 10 פעמים)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
הושעה
|
![]() תכתוב להם מכתב ותגיד שאתה רוצה לשרת קרוב לבית. לי זה עבד...
![]() |
#24 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
הושעה
|
![]() כתבתי שאני צריך לעזור למשפחה... וחוץ מזה, אמא שלי מתנגדת בחריפות לזה שאני אהיה בקרבי. ובמקרה אצלנו בירושלים יש כל דבר חוץ משייטות וסיירות... כל התפקידים שעומדים לרשותי ושהגשתי את בקשתי לעשות אותם אפשריים פה בירושלים.
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איפה המוטיבציה ליח' הקרביות? כל אחד חושב רק על עצמו ועל העינינים שלו , ואנחנו המילואימניקים הקרביים ממשיכים לטחון תעסוקות ואימונים בלי הכרה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#30 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני אישית יש לי מוטיבציה ענקית לשרת ביחידה מובחרת! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() אם תגיד לסיירות גולני/גבעתי ויחידות מובחרות אחרות אין לך מה לדאוג בקשר לתזונה וכמות הארוחות בכל שרא החייל תתחיל להביא מהבית שייקים ואוכל בריא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() בטירונות אתה אוכל חצץ , כמו שאמרו ,
תנצל כל הזדמנות לאכול , ומכל השחיפים שמפחדים להשמין , תקח מהם את האוכל אבל אחרי טירונות אתה יכול לקנות בשקם מספיק אוכל , מאסה חדשה לא תהייה לך בצבא כמובן , וגם אם אין לך גנטיקה גם חיטוב לא תוכל לשמור... בעיקרון אנשים כמוני שלא מקפידים מי יודע מה על תזונה לא יפגעו הרבה , אבל מצד שני אני גם לא כזה גדול (טוב לא שחיף כמו כמה אבל לא גדול)
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אישית חושב שאני לא אהיה מסוגל לעבור את הצבא ביחידה קרבית כמו שצריך, למרות שהייתי רוצה לשרת את המדינה וכל זה, אבל זה יהיה טיפשי להתגייס כשאני יודע שאחרי יומיים אני אתחיל לבכות שאני רוצה הביתה. מצד אחר אני רק בן 16 אז אולי דעתי עוד תשתנה עד הגיוס... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם אני הייתי ילד מפונק של אבא ואמא ושהתגייסתי לצבא היו לי דמעות בעיניים בטירונות מהיחס המשפיל והריחוק מהבית. אחרי שבועיים בערך כבר התחשלתי והתעשתתי , אחרי חודש כבר לא היית מכיר אותי , הפכתי מילד לגבר בתהליך מואץ ביותר. בגדול שירות קרבי מעניק לך המון לאישיות ותורם רבות לבגרותך וחכמת החיים , הגברת הבטחון העצמי , תחושה של עשייה וסיפוק עצמי רב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#38 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)