|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכון
חדר כושר: B-Fit
|
![]() למדתי רק יום אחד אבל איזה 5 שעות..
זאת רק מתכונת שניה שלי וחשבתי שתהיה קשה אך טעיתי.. מתכונת מזה קלה י ש מלא שאלות לבחירה..(לא צריך ללמוד את כל החומר).. אני אגיד לכם ככה למי שעושה.. התמקדו בתנועה הציונית,הרצל,מנדט,מאורעות תרפ"א-תרפ"ט, מרד ערבי (מי שעושה יחידת העמקה שנות 30), ורויזיוניסטים וכל החרא הזה... וצורות התיישבות בארץ בשנות ה 20(קיבוץ ומושב עובדים ועיר תל אביב ) + ועדת פיל והמדינות הקולוניאליות- דרכי שליטתם של בריטניה וצרפת ושינויים בחיי היהודים שם והתנועה הציונית משם.. תלמדו את זה ולא צריך יותר מבטיח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חחחח.. טוב שלא אמרת את כל החומר...
מה עם המבוא כל השני של 1880-1920...??. יש על זה 2 שאלות בבגרות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה מתכוון יחידת מבוא של שנות ה 20 או כל העניין של התנועה הציונית או כל השינויים במדע טכנולוגיה וזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() וואי העלת לי נשכחות אחי Xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חח ... מקווה שהרסתי לך את השבת.. P: סתם.. איך לך הייתה הבגרות בי' קשה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בבגרות למדתי קצת לפני וקראתי את המיקוד, והוצאתי..................... 96 ! ![]() כמובן שסופי 83 ![]() דווקא כל הבגרויות שלי נעות על איזור ה 80.... אני לא רע ! :):):):) ובנתיים יש לי מתוכנת יום ראשון מתט ולא התחלתי להתכונן.... (3 מוגבר חח) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |