ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 16-05-07, 10:29   #1
מאן
חבר מתחיל

ברירת מחדל תוכנית אימון, גב ושייק חלבון

אני התאמנתי חודשיים מהבית (משקולות של עד 10 קילו).
לפני שבוע נרשמתי לשייפ בדיזנגוף סנטר. המדריך נתן לי תוכנית התחלתית של חודש וחצי - תרגיל אחד על כל איבר ולא מעבר, ובסיום חצי שעה הליכה מהירה. 3 פעמים בשבוע.
הסברתי לו שיש לי כאבים בגב ובעמוד השידרה. הוא לא אמר ממש מה אפשר לעשות. לגבי הבטן - יש שם "קוויקי" שזה רבע שעה של אימון בטן עם מדריך/ה בשעות מסוימות, אז הוא אמר שאני פשוט אקח שני מזרונים ואגיד למדריך שיש לי כאבים בגב. לא יודע עד כמה זה יועיל. מדאיג אותי הכאבים האלה. אני חושב לוותר על הבטן כרגע ופשוט לעשות את השאר, אבל אני עדיין דואג לגבי הגב. אני לא רוצה להפסיק להתאמן בגלל זה... בפעם שעברה כשעשיתי את התרגיל של לחיצת כתפיים הרגשתי כאב בעמוד השידרה למעלה אז הוא אמר לי פשוט להרים את הראש גבוה כשאני עושה את התרגיל הזה.
אני יכול ללכת היום להתאמן או שעדיף לוותר?

חוצמזה, המדריך המליץ לי על שייק חלבון ואמר שזה הכי אפקטיבי... ושאני אקח אותו בזמן שאני אעשה את ההליכה אחרי האימון (כי הרי צריך את החלבון מיד כשמסיימים אימון כוח). אתם חושבים שכדאי באמת לקנות את זה? (לארבעה חודשים זה מספיק.. 300 שקל).

אני אשמח לשמוע תובנות לגבי הדברים...
מאן מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-05-07, 10:33   #2
Agoraphobic
חבר פעיל

הסמל האישי שלAgoraphobic

עוסק ב:: תיכון
חדר כושר: B-Fit
שלח הודעה דרך ICQ אל Agoraphobic שלח הודעה דרך MSN אל Agoraphobic

אין לאנשים בפורום הזה הסמכה להגיד לך דברים בנוגע לכאבים ולעצמות..

תילך לרופא ותשאל אותו מה קורה בנוגע לזה.

בנוגע לשייק לאחר אימון אנארובי. תמיד מועיל
Agoraphobic מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-05-07, 12:14   #3
יiסי
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל יiסי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי מאן
אני התאמנתי חודשיים מהבית (משקולות של עד 10 קילו).
לפני שבוע נרשמתי לשייפ בדיזנגוף סנטר. המדריך נתן לי תוכנית התחלתית של חודש וחצי - תרגיל אחד על כל איבר ולא מעבר, ובסיום חצי שעה הליכה מהירה. 3 פעמים בשבוע.
הסברתי לו שיש לי כאבים בגב ובעמוד השידרה. הוא לא אמר ממש מה אפשר לעשות. לגבי הבטן - יש שם "קוויקי" שזה רבע שעה של אימון בטן עם מדריך/ה בשעות מסוימות, אז הוא אמר שאני פשוט אקח שני מזרונים ואגיד למדריך שיש לי כאבים בגב. לא יודע עד כמה זה יועיל. מדאיג אותי הכאבים האלה. אני חושב לוותר על הבטן כרגע ופשוט לעשות את השאר, אבל אני עדיין דואג לגבי הגב. אני לא רוצה להפסיק להתאמן בגלל זה... בפעם שעברה כשעשיתי את התרגיל של לחיצת כתפיים הרגשתי כאב בעמוד השידרה למעלה אז הוא אמר לי פשוט להרים את הראש גבוה כשאני עושה את התרגיל הזה.
אני יכול ללכת היום להתאמן או שעדיף לוותר?

חוצמזה, המדריך המליץ לי על שייק חלבון ואמר שזה הכי אפקטיבי... ושאני אקח אותו בזמן שאני אעשה את ההליכה אחרי האימון (כי הרי צריך את החלבון מיד כשמסיימים אימון כוח). אתם חושבים שכדאי באמת לקנות את זה? (לארבעה חודשים זה מספיק.. 300 שקל).

אני אשמח לשמוע תובנות לגבי הדברים...
עצמות גב וכו אני לא מבין אבל גם אני פצוע בעצם הזנב לא בגב ומתאמן.. נחיה ונראה לא יעבור עוד כמה חודשים אני ילך לרופא.. כול עוד אתה לא מרגיש את זה באמצע האימון לפי דעתי זה זניח אבל אני לא מישהו מומחה/רופא וכו'

אפקטיבי? לא הכי אפקטיבי אלא הכי נוח , זמין , ולא מפדח .. (תחשוב היית לוקח בננה וקופסת טונה במים למכון? היית מסריח את המכון :P)
ישן 17-05-07, 12:38   #4
מאן
חבר מתחיל

קניתי את השייק... מה לגבי קריאטין? המדריך אמר שזה ממש טוב לעלייה במסה.
כדאי לקנות? אין בזה שום תופעת לוואי או משהו שיכול להזיק? אפשר להיות רגוע?
מאן מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה