|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עכשיו כואב לי קצת בחלק האחורי של המרפק התחתון. יכול להיות שאלו חבלי לידה של התחלת אימון והכל יסתדר עם הזמן? (כמובן שאמשיך לנקוט במשנה זהירות). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() מהניסיון האישי שלי אני יכול להעיד שלכל אחד תרגילים אחרים שיתאימו לו. אם תרגיל-שניים מסויימים גורמים לכאבים - עדיף להחליפם, או לבדוק אם איננו מבצעים אותם כראוי.
אני בכל מקרה ממליץ לך להעלות את העצימות של האימון. התרגילים שבהם אתה חושד שהינם בעייתיים - או שתחליפם באחרים, או שאיתם תמשיך במתכונת הנוכחית של עלייה זהירה במשקלים ובעצימות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
החדרת בי בטחון עצמי . ![]() דרך אגב - במכון יש 2 מדריכים שמסתלבטים עלי ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() הם צודקים ולא צודקים.
אני זוכר איזה הסתלבטות-שתיים של איזה מאמן במכון. היום בחלק גדול מהמכשירים אני מרים יותר ממנו, ואני בהחלט נראה יותר מסיבי ממנו. מצד שני, אתה בא להתאמן ולא 'להעביר' את הזמן. יש לא מעט אנשים כאלה במכון, שסתם מבזבזים את זמנם. עשה לעצמך טובה, היה קשוב לגופך, אך בד בבד תן לו את 'המכה' שהוא זקוק לה בשביל לגדול. אם גם התאמנת בעבר ואתה יחסית מסיבי, זה צריך להיות קל במיוחד בשבילך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לשרירים שלי קל אבל יש גם גידים והאם בד"כ נכנעים רק אחרי השרירים שכבר מאוחר מדי. לך לפורום פציעות - חצי מהחבר'ה פה פצועים בכתפיים , במרפקים ובאמות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בשביל הסקרנות אפשר לדעת בערך מה ההתקדמות שלך אחרי 9 חודשים (משקל גוף לעומת גובה, אחוזי שומן, היקף יד) ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() 7-8 חודשים אני במסגרת ורק במהלכה צריך למדוד את השינויים.
עליתי כ-10-12 קילו(תלוי איך מסתכלים), רובם המוחלט שריר, אך גם שומן. כיום אני 72-73 קילו, בגובה 1.72. כ16% שומן, אבל יש לציין שהתחלתי עם אחוז שומן לא נמוך(אני מעריך - 13-14%). כשהשתחררתי לפני שנה וחצי מהצבא שקלתי 58 קילו עם כ-11% שומן. לאחר מכן טסתי לחו"ל ועליתי כ-3 קילו, אבל כמובן שרובם ככולם שומן כי הייתי בבטלנות מוחלטת. אני משתפר, אבל אני לא רואה עצמי כדוגמא של לפני-אחרי, כי הדרך עוד ארוכה בהחלט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התקדמות מדהימה. אתה מקפיד על תזונה נכונה ומנוחה הולמת לפי הכללים? אצלי הדבר היחיד שמדדתי הוא היקף יד שעלה לי בחודשיים מ 36 ס"מ ל 38 ס"מ. משקל מ 73 ק"ג ל 80 ק"ג בערך (יש גם שומן בטוח). אני בערך 17% שומן. גובה בערך כמוך 1.74. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה. אני משקיע בתזונה, במנוחה, ובאימונים מאוד. גיליתי שללא ההשקעה הכוללת אני לא ממש מתקדם, אך ברגע שכל התמונה מסתדרת - אני עולה מהר מאוד.
המשקל שלך גבוה מאוד לגובה שלך, ונשמע שנשמר אצלך הרבה שריר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני שואף ל 90 ק"ג - 10 אחוז שומן. אני אראה חבלה"ז עם נתונים כאלה. אבל אני לא ממהר - משתדל להתקדם לאט ויותר בטוח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() 90 קילו נשמע לי המון בגובה שלך. אבל שיהיה רק בהצלחה!
אכן זכרון שרירים משחקים כאן תפקיד, אבל זאת עוד סיבה שלדעתי אתה יכול להרים הילוך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() אמרת שאתה מעוניין ב90 קילו עם 10% שומן. זה אומר שתגיע בערך ל100 ותתחיל חיטוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי 10 אחוז שומן על 90 ק"ג זאת בהחלט מטרה קשה. |
|
![]() |
![]() |