|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() התחלתי חיטוב לפני כחודש ובשלושה שבועות הראשונים ממש סבלתי מכל האוכל שאני צריך לאכול (הוא לא היה מאוד שונה מהמאסה מבחינת סוג האוכל, אבל צריך להקפיד הרבה הרבה יותר וכו'), בקיצור, לפני כשבוע התחלתי לקנות פריכיות (כל שתי פריכיות=פרוסת לחם מלא) והאוכל הפך לי משמעותית ליותר טעים. כבר חודשים אני סובל כל לילה מלאכול טונה במים עם לחם מלא, ועכשיו כשאני אוכל את הטונה עם הפריכיות, גם הטעם של הפריכיות אמוד מוסיף, וגם העניין שהן פריכות. (שאני מניח שאנשים פה מתגעגעים להרגשה של אוכל פריך, כמו חטיפים, צ'יפס, בורקסים, ועוד כל מני דברים משמינים למיניהם).
בקיצור, עכשיו גם בבוקר וגם בלילה אני אוכל פריכיות במקום לחם, ואין שום הבדל מבחינת הערך הקלורי (הפריכיות מאורז מלא, גם כן), וזה ממש ממש הרבה יותר טעים לי לאכול אותן עם כל דבר. ממליץ.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() כמה החברה משלמת לך על זה?
סתם אחי העיקר שאתה סובל פחות |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אתה רציני? זה קלקר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() באמת קלקר אני מעדיף לחם פי כמה וכמה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() יש פריכיות חדשות בטעמים זעתר ,שום שמיר יותר טעימות מהרגילות
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתי גם בטעם כוסחי וזינמת זה לפנים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בתור אחד שאוכל בעיקר פרכיות כרגע אני חייב לציין שאתה נורא מוזר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל מה שפריך לדעתי טעים פי כמה וכמה מדברים לא פריכים (כמו לחם)
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ומה אתה אומר על מקק? זה גם פריך, אבל טעים? גם הבוהן שלי ברגל פריכה אתה רוצה לטעום ממנה? זה בחינם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() גם אני חשבתי בהתחלה כמוך
לאחר 3 חודשים עם פירכיות הבנתי שאין בהם שום תועלת , Gi גבוה 110 , אין שום ויטמנים ומינרלים , אין סיבים תזונתיים אין כלום זה פשוט כמו שאמרו פה ק-ל-ק-ר ואם אתה אוכל את האלו עם המלח שיש בכל פירכית 19 מ"ג נתרן אז זה כבר אפקט של זבל חבל על הזמן |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני אוהב פריכיות, לדעתי יש להן טעם טוב. תלוי איזו חברה אתה קונה - לא כולן מוצלחות.
כמובן שאעדיף סנדביץ' של לחם או פיתה מקמח מלא, בעיקר במאסה, אבל בארוחת לילה, בד"כ, אני אוכל איזו פריכית או שתיים. טעים ![]()
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני מגוון בין פתית 6 דגנים לפרכיות (כוסמת) לברנפלקס....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מושעה
|
![]() דווקא אני מסכים איתו זה טעים :x
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מנהל מקצועי
|
![]() למה שלא תעבור לואזה?(wassa)
גם פריך..טעים והערכים שלו ממש מעולים |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() יש משהו יותר טוב תקנה את הפריכיות של חברת Wasa הם מאד טעימות ועשויות מקח שיפון מלא,שאתה אוכל אותם זה לא מקפיץ לך את האינסולין ואז אתה נהיה עייף .תחפש בסופרים ליד העמדה של הפריכיות יש כל מיני סוגים אני לוקח את הקרקר של 25 קלוריות לקרקר
|
![]() |
![]() |