|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() איפה הכי שווה לעשות קורס מדריכי חדר כושר? שאיך שאתה יוצא מהקורס חוטפים אותך...
מה הקריטריונים להתקבל לקורס... מה העלות של הקורס, כמה מדריך חדר כושר מרוויח בממוצע? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אתה טועה, קשה מאוד למצוא עבודה בימיינו.....
ואם כבר שאלת, אז וינגייט זה המקום, יש לך קורס מזורז שזה שלוש חודשים, או שנה.
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה משנה אם אני עושה את השנה או השלוש חודשים?
אני יודע שקשה למצוא עבודה, חוץ מזה שאני חייל וחושב להתחיל את הקורס כשנה לפני השחרור כדי לעבוד בתור מדריך מיד לאחר השחרור. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() תחשוב עם עצמך אם זה משנה לך או לא.....
שנה זה פעם בשבוע, 3 חודשים זה שלוש פעמים בשבוע אם אני לא טועה.....
![]() |
![]() |
#5 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() קשה למצוא עבודה ומשכורות על הפנים 20-25 רק באימונים אשיאים זה סבבה וגם כבר ברוב המקומות מתחלקים חצי חצי
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי תודה...
גרמתם לי לתהות אם כדאי להיכנס לזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() גם אני רוצה לעשות את הקורס. אני הולך להרשם למחזור של נובמבר.
אנ יודע שזאת עבודה לא מבוקשת והמשכורת לא טובה, אבל זה עדיף לי לעומת מלצרות למשל. לפחות זאת עבודה שאני אוכל להנות ממנה. Aaa, אם אתה בעניין, אני ממליץ לעשות את הקורס כמה שיותר מהר לשחרור שלך. אני השתחררתי לפני יותר משנה וחצי ואני מצטער שלא עשיתי את הקורס הזה אז (זה לא היה לי במודעות בכלל). |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מבחינת מחירים יש הבדל בין השבועיים , שלוש חודשים ושנה?
ואגב אף אחד לא ציין מחירים פה |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני בעצמי שמעתי על מאמן בת''א (שאני לא יזכיר את שמו אבל הוא מפתח גוף ענק , אך לא תחרותי) שמושך אליו אנשים בזכות זה שהוא קודם כל מתנהג אליהם ברוח קצת תוקפנית , ככה אתה מראה להם שאתה תותח , שיש לך ידע ומשם אפשר להתחיל להתערבב איתם תוך כדי זה שהם מתים לחקור לך את הצורה , ואז אתה נותן קצת מידע ואז מציע עבודה בצורה אישית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() אני עוד חודש וחצי מסיים קורס של ווינגייט שנתי
ולדעתי זאת הייתה טעות לעשות שם היום אני די מצטער על זה פשוט אחרי שהתחלתי את הקורס ראיתי שיש גם בסמינר הקיבוצים מסלול טוב יותר לדעתי ומשם מי שמצטיין יותר קל לו למצוא מקום עבודה במיוחד בשייפ כי זה מסלול דרך שייפ והולמס פלייס |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אגב אפשר גם לעבוד בחנויות ספורט לא רק בחדרי כושר, יש עוד אפשרויות, כמו במגה ספורט או אנרג'ים וכו'. הם דורשים תעודה מחלק מהאנשים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() בתור מי שסיים את הקורס ומייד התחיל לעבוד, תן לי לספר לך שהמציאות בסצינה הזו זהה לכל אחת אחרת בארצנו - את מי אתה מכיר.
אם אתה חושב שלסיים את הקורס הנ"ל זה כמו לסיים תואר בהנדסה או משהו שכזה, שמייד אתה נחטף בשוק - טעות מרה בידיך, המציאות קשה והתחרות הולכת וגוברת. בדומה למקצועות אחרים בהם אתה מהווה Eye Candy ומהווה ייצוג ראשוני לבית העסק שמעסיק אותך (כגון נציג שירות פרונטאלי, ברמן או מלצר), המראה החיצוני שלך הינו בראש המעלה. רק אל תשכח, שישנם הרבה יותר בתי קפה ומסעדות מאשר חדרי כושר ![]() כפי שמאיה ציינה, הכסף נמצא באימונים האישיים. ישנם מכונים שנוהגים לתת יד חופשים למאמניהם, ולא לנגוס חתיכה מן הכסף שאתה בוחר לגבות עבור אימון. במקרה כזה, הנורמה בשוק מכתיבה שתשלשל לכיסך באיזור ה-150 ש"ח לאימון אישי. כצפוי, רוב העסקים כיום נוקטים בגישה פחות מתירנית בנושא, ויחפרו לך עמוק בכיס. גם במקומות אלו, שמהווים אגב באיזור ה-85% מחדרי הכושר כיום, הלקוח ישלם 150 ש"ח פלוס מינוס לאימון אישי - מתוכם לכיסך יגיעו פלוס מינוס חצי מהסכום, דהיינו 75 שקלים. כפי שאתה רואה, כך או אחרת מצבו של מאמן אישי אינו רע. כאשר עבדתי בשיטת העסקה זו, (50%-50% עם המכון) עשיתי 80 אימונים אישיים בחודש, ויחד עם מעט משמרות סגרתי משכורת יפה, כאשר המינוס הגדול היה השהות המתמדת במכון, עם המון זמן מת לשרוף בין האימונים ומעט מאד זמן פנוי שניתן לנצל. העבודה סוחטת ותובענית (באימונים אישיים הזעתי לא פחות מהמתאמנים עצמם ![]() אני אישית ממליץ על הקורס, ולו בשל החוויה וההתנסות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אני מסכים פה אם רוב מה שנאמר,
אבל תלמדו גם כלל...צריך מזל בחיים. אני זוכר יואב טל אמר שאשתו עבדה בחד"כ אם זכור לי נכון בגן-יבנה ושכרה היה 30 ש"ח בשעה. זה סכום נאה מאוד למדריך, אין לדעת לאן הגורל יוביל, אתה פתאום יכול לקבל טלפון מחבר מארה"ב או מקום אחר ויגיד לך אני מכיר טוב את אחד ממנהלי מכוני הכושר כאן, גם יהודי בחור חביב, לך לנוטוריון תמיר את תעודת ההסמכה של לאנגלית ותבוא לעבוד כאן. נכון נתתי דוגמא קצת מופרזת אבל מיצאותית. אל תחפש כסף קל, תלך תלמד תוציא התעודה, ועם קצת מזל ורצון טוב אתה יכול גם להגיע רחוק מאוד.