|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חחח לא הבנתי כול כך אבל שיהיה.
מטומטמים לא היתי משלם שקל דופק לפקידה פיצוץ ועף.
![]() |
#3 |
הושעה
|
![]() טוב מאד! מה זאת העצלנות הזאת?! בשביל מה לעזאזל להירשם לחדר כושר אם מתכוונים לשכב בטן - גב מול הטלוויזיה?! הרגיזה אותי לאללה הזקנה הזאת שאמרה "ביקשו ממני ממש להיכנס למשטר אימונים". מה לכל הרוחות מבייש במשטר אימונים?! ג'ק לליין בגיל 92 נמצא במשטר אימונים קפדני (והוא לא הדגמה היחידה). אף פעם לא ממש הבנתי את ההישברות הזאת אחרי חודשיים של אימונים. כשאני התחלתי להתאמן, ידעתי טוב מאד לאן אני נכנס. איזו עצלנות, איזו עצלנות... פשוט נוטפת מהפנים של האנשים האלו. מה בסך הכל מבקשים? להגיע לחדר כושר ולדפוק אימון מינימלי? ריבונו של עולם, זה אפילו לא משטר אימונים!!!
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בתור אחד שמנוי ברשת כבר שנה וחצי, אין מה לעשות - זה המצב. אנשי מכירות ממולחים עובדים שם(כמו בכל מקום) שרק לוחצים עלייך להרשם עם כמה שפחות פרטים. ברגע שאתה באמת זקוק למשהו מהמכון, אתה מקבל ניתוקים ופקידות ערסיות חוצפניות.
למרות הכל, ההתנסות שלי עם המכון הייתה ברובה טובה ואני מרוצה שנרשמתי לשם. כפי הנראה זה בגלל שאני מגיע להתאמן, לעשות את שלי וזהו. הסיפור הזה הינו חוצפה ממדרגה ראשונה וכולי תקווה שאכן תוגש תביעה ייצוגית. לבחור כאן שאמר שהם פדלאות - למיטב ידיעתי זה עדיין לא עבירה על החוק, להבדיל ממה שהולמס עשו(וזה לא משנה מה כתוב בחוזה עצמו - יש גם חוזה שבע"פ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בגלל זה לא צריך להיגרר אחרי כל ההצאות הקיצוניות האלה אלה לבוא לעשת מנוי כמו בנאדם לשנה או לחצי שנה. להיתאמן איך שנוח ללך.. ניגמרת לך השנה לא רו צה להמשיך תילך אף אחד לא יגיד לך כלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בתור אחד שאחותו עובדת בהולמס פלייס הרצליה בתור פקידה אני יכול להעיד שהם אכן מודיעים שצריך להתאמן לפחות פעם אחת בשבוע, פעם אחת היא דיברה עם מישהו שרצה להרשם מהבית בפלאפון שלה והיא סיפרה לו על הנקודת יציאה וגם אמרה לו שצריך להתאמן לפחות פעם אחת בשבוע בשביל זה - ואפשר לממש את זה בדיוק חודשיים אחרי, לא יום לפני ולא יום אחרי.
לא יודע איך זה בשאר המכונים מהרשת, בהרצליה זה בסדר.. |
![]() |
![]() |