ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 27-04-07, 12:31   #1
GLADIATOR
חבר פעיל

ברירת מחדל התרגיל המגעיל של מכוני הכושר

http://news.walla.co.il/?w=/3850/1097456
GLADIATOR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-04-07, 12:42   #2
gil-Nissim
חבר פעיל

הסמל האישי שלgil-Nissim

חחח לא הבנתי כול כך אבל שיהיה.
מטומטמים לא היתי משלם שקל דופק לפקידה פיצוץ ועף.
ישן 27-04-07, 13:44   #3
Antonator1
הושעה

טוב מאד! מה זאת העצלנות הזאת?! בשביל מה לעזאזל להירשם לחדר כושר אם מתכוונים לשכב בטן - גב מול הטלוויזיה?! הרגיזה אותי לאללה הזקנה הזאת שאמרה "ביקשו ממני ממש להיכנס למשטר אימונים". מה לכל הרוחות מבייש במשטר אימונים?! ג'ק לליין בגיל 92 נמצא במשטר אימונים קפדני (והוא לא הדגמה היחידה). אף פעם לא ממש הבנתי את ההישברות הזאת אחרי חודשיים של אימונים. כשאני התחלתי להתאמן, ידעתי טוב מאד לאן אני נכנס. איזו עצלנות, איזו עצלנות... פשוט נוטפת מהפנים של האנשים האלו. מה בסך הכל מבקשים? להגיע לחדר כושר ולדפוק אימון מינימלי? ריבונו של עולם, זה אפילו לא משטר אימונים!!!
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-04-07, 14:53   #4
angrymofo
חבר פעיל

הסמל האישי שלangrymofo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1
טוב מאד! מה זאת העצלנות הזאת?! בשביל מה לעזאזל להירשם לחדר כושר אם מתכוונים לשכב בטן - גב מול הטלוויזיה?! הרגיזה אותי לאללה הזקנה הזאת שאמרה "ביקשו ממני ממש להיכנס למשטר אימונים". מה לכל הרוחות מבייש במשטר אימונים?! ג'ק לליין בגיל 92 נמצא במשטר אימונים קפדני (והוא לא הדגמה היחידה). אף פעם לא ממש הבנתי את ההישברות הזאת אחרי חודשיים של אימונים. כשאני התחלתי להתאמן, ידעתי טוב מאד לאן אני נכנס. איזו עצלנות, איזו עצלנות... פשוט נוטפת מהפנים של האנשים האלו. מה בסך הכל מבקשים? להגיע לחדר כושר ולדפוק אימון מינימלי? ריבונו של עולם, זה אפילו לא משטר אימונים!!!
תקשיב נכון שהם חבורת פדלאות, וגם נראים בהתאם, ולנו שמבלים במכון כמעט כל יום, וגם נהנים מזה, זה נראה מוזר, אבל צריך להבין שיש הרבה אנשים שלא נהנים מזה, מכריחים את עצמם ללכת למכון, בשלב כלשהו נשברים, ואז באה הרשת החוצפנית הזאת ודופקת אותם בפרצוף. זה הרי ברור שכשהם נרשמו הנושא הוצג להם בצורה שולית ומעורפלת על ידי הנציג\ה. ככה זה תמיד עם המקומות האלה.
ישן 27-04-07, 16:10   #5
guyzys
חבר פעיל

בתור אחד שמנוי ברשת כבר שנה וחצי, אין מה לעשות - זה המצב. אנשי מכירות ממולחים עובדים שם(כמו בכל מקום) שרק לוחצים עלייך להרשם עם כמה שפחות פרטים. ברגע שאתה באמת זקוק למשהו מהמכון, אתה מקבל ניתוקים ופקידות ערסיות חוצפניות.

למרות הכל, ההתנסות שלי עם המכון הייתה ברובה טובה ואני מרוצה שנרשמתי לשם. כפי הנראה זה בגלל שאני מגיע להתאמן, לעשות את שלי וזהו.

הסיפור הזה הינו חוצפה ממדרגה ראשונה וכולי תקווה שאכן תוגש תביעה ייצוגית.

לבחור כאן שאמר שהם פדלאות - למיטב ידיעתי זה עדיין לא עבירה על החוק, להבדיל ממה שהולמס עשו(וזה לא משנה מה כתוב בחוזה עצמו - יש גם חוזה שבע"פ).
guyzys מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-04-07, 16:19   #6
Ilan-V
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלIlan-V

שלח הודעה דרך ICQ אל Ilan-V שלח הודעה דרך MSN אל Ilan-V

בגלל זה לא צריך להיגרר אחרי כל ההצאות הקיצוניות האלה אלה לבוא לעשת מנוי כמו בנאדם לשנה או לחצי שנה. להיתאמן איך שנוח ללך.. ניגמרת לך השנה לא רו צה להמשיך תילך אף אחד לא יגיד לך כלום
Ilan-V מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-04-07, 17:14   #7
keen12
חבר פעיל

בתור אחד שאחותו עובדת בהולמס פלייס הרצליה בתור פקידה אני יכול להעיד שהם אכן מודיעים שצריך להתאמן לפחות פעם אחת בשבוע, פעם אחת היא דיברה עם מישהו שרצה להרשם מהבית בפלאפון שלה והיא סיפרה לו על הנקודת יציאה וגם אמרה לו שצריך להתאמן לפחות פעם אחת בשבוע בשביל זה - ואפשר לממש את זה בדיוק חודשיים אחרי, לא יום לפני ולא יום אחרי.
לא יודע איך זה בשאר המכונים מהרשת, בהרצליה זה בסדר..
keen12 מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה