|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
איך הציעו מה הציעו?? זה בכלל אחרי הגיוס או אם אתה נופל מאיזה גיבוש של יחידת עילית.. ודימי* ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אחרי הכל עניתי לה את האמת.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע נאור, אם אתה באמת נלחצת ואתה בסרטים עכשיו, כנראה שאין לך בטחון עצמי והמאבחנת עשתה את עבודתה כמו שצריך. אם כל הזמן פחדת שהקול שלך נמוך, שאתה משדר משהו שאתה לא, כנראה שאתה באמת ככה.
ֿ לגבי הקבא, לא קשה לדעת, פשוט תמצא מישהו שאתה מכיר בצבא שיבדוק בשבילך. אגב גיימר, אני מכיר אדם אחד שהגיע לעוקץ והוא לא בפרוטקציה. וואלה המאבחנות האלה מצחיקות, שואלות אותך אם אתה עושה סמים. אתה עונה לא, והן אומרות, אל תדאג אתה יכול לספר לי. אוקיי אני עושה הרואין כל יום שלוש פעמים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
בואנה סירבת עוקץ אני לא מאמין :cry_1: וגם אני מכיר ולא 1 ולא 2 שהגיעו לעוקץ בלי פרוטקציות.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
באימות נתונים הייתה חיילת חמודה הייתי בכלל בן אדם אחר (כמו שאני ביום יום, פתוח כזה, זורם, חייכן) איך שנכנסתי לראיון אישי השמנה הזאת התחילה לשדר לי אנרגיות שליליות חח ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע, אלא אם היא הצמידה לך נשר מדבר .50 לרקה אני לא מבין איך אפשר להילחץ מראיון אישי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() מה פרוטקציות?????נותנים פרוטקציות לאדם שהולך להלחם ולסכן את חייו??
יש לי כמה דודים ביחידות הכי מובחרות בלי שום פרוטקציות |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() חח אני אוהב איך שגיימר אומר תמיד "אני לא יכול לפרט מטעמי בטחון" גיימר אתה במודיעין שאתה יודע כ"כ הרבה או מה?
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אני בונה כרגע או על "היחידה" או יהלו"ם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח נסחפת עם הקטע של הסודיות אה?
יחידה, הכוונה לסיירת מטכ"ל? אז אתה יכול בבקשה לפרט לי מאיזה גיבושים צריך ליפול כדי להגיע לגיבוש של 669 והאם זה שאין לי רישיון נהיגה (בינתיים) פוגע לי בסיכויים או שפשוט אני יעשה קד"צ וזהו... או שרישיון על האמר צבאי ורכב פרטי לא קשורים בכלל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() היחידה היא מטכל.
לבחור, שלא תחשוב על קדצ נהיגה, יעשו ממך נהג ולא לוחם 669. לגבי הגיבוש, אתה ממוין ביום סיירות לפי מירב ידיעתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() הופה איתי יהיה מטכ"ליסט, שיהיה בהצלחה אח שלי!
שאתה עובר את הגיבוש שים לך את הדמות של ס"אל עמנואל מורנו ז"ל. אני יכול לספר לך עליו אם אתה רוצה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|