|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
חבר פעיל
|
![]() מצחיק שכולם פה יודעים הכל על החיים של גאידמק יודעים מה הוא גנב מה הוא העלים...
אבל הוא עשה יותר מי כמעט כל שר שהיה באיזה 10 שנים האחרונות לטובת האנשים פה. על אולמרט אין חקירה?על הירשזון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
חבר פעיל
|
![]() השם הזה מזכיר לי מעורב ירושלמי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל בבחירות רב האוכלוסיה תמכה...הם עושים את התפקיד שלהם יותר טוב ממה שגאידמק היה עושה? הנקודה שלי זה שבמדינה שלנו לא צריך להיות שום הסמכה כדי להיות בכנסת אפילו תעודת בגרות לא צריך אפשר אפילו להיות נגד המדינה ולעזור לאויבים בזמן מלחמה(בשארה)ובכל זאת אפשר לאנשים האלה להיות בכנסת ולקבל כסף ממיסים שאנשים משלמים אז למה גאידמק לא יכול להיות בכנסת? ללמוד עברית זה לא בעיה. אני לא אומר שגאידמק מתאים להיות בכנסת אבל לדעתי גם שרוב האנשים שישבים בכנסת ובעיקר ראש הממשלה לא מתאימים לתפקידם אבל הם בכל זאת שם ואני לא מאמין שגאידמק יכול להזיק יותר. הוא לפחות עשה משהו בשביל העם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
כמו ניסיון במערכת ציבורית, ניסיון במדינה של לפחות 20 שנה, שירות צבאי מלא עם יתרון לבכירים במערכת הבטחונית וכמובן שליטה בשפה יותר מהאדם הממוצע כי "הנשק" של החברי כנסת זה הפה. אם אתה מבטל את התנאים האלה זאת אומרת שכל מהגר עם כסף יכול להיות בממשלה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
חבר פעיל
|
![]() עכשיו אמרו בחדשות שבשארה צפוי לקבל כ2 מיליון ש"ח פיצויים מהמדינה או משהו כזה.
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם הוא בכנסת למה גאידמק לא יכול להיות? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
לפי דעתי הוא לא צריך להיות, הסיבה היא כמובן שהוא מייצג את הציבור הערבי, שהם לא משרתים בצבא. אבל לבשרה יש ניסיון פוליטי וציבורי, בלי קשר לזה שאני שונא אותו . לפי דעתי הוא לא צריך להיות בכנסת בכלל, אם הייתי שמאלני אז היית יכול להגיד לי "למה בשארה כן" אבל אני לא , הייתי מעדיף שיכלאו אותו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על המוניטין!
![]() תראה לא צריך ישר לשלול את גאידמק,במצב הנוכחי של המדינה דמות כמוהו בכנסת רק תחזק את הימין וזה לא יכול להיות דבר רע! ![]() אני כמעט בטוח שאם גאידמק ילך לפוליטיקה סביר להניח שהוא יהיה ימיני. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
חבר פעיל
|
![]() מליונר בצרות שלא אכפת לו מכלום.
מה כבר אפשר להגיד עליו..
![]() |
#93 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חלקכם מגיבים פה ואומרים שגם ככה הכנסת מלאה בפושעים, אז גאידמק לא יזיק יותר. מה הקשר?? במקום להגיד שצריך לנקות את המדינה מהזבל, אתם מקבלים את המצב כמות שהוא ואומרים שגם ככה יש זבל, אז עוד קצת לא משנה?? זו גישה שתדרדר אותנו עמוק בבוץ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפי דעתי הוא אוהב להרגיש בעל עוצמה ומחפש כמה שיותר כוח..
![]() |