|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() זה קצת מביך אבל על הזין שלי אני מרגיש ירידה חדה בחשק המיני יש פה עוד אנשים שעברו את זה בחיטוב דל במיוחד בפחמימות ומאזן קלורי שלילי גדול? יש לזה הסבר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() גם אצלי, אבל אני עושה Psmf... גרעון קלורי של 1000+ . הירידה לא חדה... קלה.
אבל אני עושה העמסה פעם בשבוע. ובהעמסה אני חרמן אש וזה ממש מעצבן. בעצם גם במסה אני חרמן, אז עדיף כבר חיטוב.
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() נערך
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() לא אמור להיות קשר כל עוד אתה לא באחוז שומן ממש נמוך 6 ומטה ככה.
וחוץ מזה שטסטוסטרון מיוצר מהכולסטרול שהגוף מייצר, ובמילא אתה לא עושה דיאטה ללא שומן, אתה מפחית פחמימות,לא אמור להיות קשר בין תפריט דל בפחמימות לייצור טסטוסטרון. אולי בכלליות ההרגשה הפיזית של הגוף פחות טובה, זה משהו אחר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אצלי זה לא קורה בנתיים..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מה עם תוספים להעלאת הטסטוסטרון בצורה טבעית כמו Zma , לא יכול לעזור פה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הנה לפחות מחקר על חולדות. מוכיח שזה מוריד. אני מניח שזה גם בבני אדם
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() לדעתי זה גם קשור , זה קורה לי גם לאחרונה אני חושב שזה לא ממש קשור לחשק המיני והטוסט בגוף אלא לקטע שאתה עייף 24/7 ותלא חושב על זה ולא אכפת לך מזה אלא תחושב על דברים אחרים ונמצא בסביבה אחרת
כשהתחלתי לאכול נורמלי הכל חזר |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תגיד, למה לדעתך בחולדות יהיה אפקט כזה, ובבני אדם לא? אם אתאמץ מספיק אני אמצא מחקר עם בני אדם, תהיה בטוח בזה.
![]() |
![]() |
#13 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בלי קשר אתה על אחוז שומן שמערכת המין לא אמורה להיות מושבתת(מעל 5-6 אחוז שומן). ודבר שלישי יש לך שומן בתפריט. דבר רביעי, אם זה היה קשור אז שיעור הילודה באפריקה ובעולם השלישי לא היה הכי גבוה בעולם, הם ממליטים ילדים כמו עכברים באפריקה הרעבה. אז אני לא חושב שצריכה להיות לנו בעיה עם מערכת המין בחיטוב. חוץ מאשר הרגשה כללית פחות טובה של הגוף, וכמובן השפעה פסיכולוגית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מושעה
|
![]() אני גם בחיטוב ומדי פעם אני שוכח לקח את השומן עם הארוחות, זה לא אמור לפגוע כן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לא דברנו על מושבתת. דברנו על הפחתה. נכון, שומן בתפריט אכן יעזור למנוע דברים כאלה. שיעור הילודה באפריקה גדול בגלל שאין להם כסף לקונדומים. לא בגלל שהם חרמנים אש. טסטסטרון גם משפיע על הפסיכולוגיה, תהיה בטוח בזה. ירידה בחשק המיני בעת רעב היא אמצעי מאוד חכם להקטנת ילודה. הרי לפני עשרת אלפים שנה אם היית רעב, סימן גם שאין לך כסף להאכיל עוד ילדים נוספים. אז הגיוני שהאבולוציה תתקין ירידה בטסטסטרון.
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() בכל אופן אם תיתן לי הסבר מדעי מוכח לסיבה שהיצר המיני יפחת שאתה על אחוז שומן לא נמוך ושאתה צורך שומן בתפריט שלך, אני אקשיב. כל עוד זה חירטוטים כאלה כמו שרשמת אז עזוב.. מה שרשמת לא קשור לחיים , "רעב הוא אמצעי חכם להקטין ילודה" נו עובדה שזה לא נכון, תסתכל על אפריקה. אם זה היה ככה אז לא היתה שם התפוצצות אוכלוסין. *אגב לפני עשרת אלפים שנה לא היו מטבעות(כסף) הכסף הראשון הומצא בערך בשנת 500 לפני הספירה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() כתבתי את זה מהר. לא שמתי לב לכסף חח.
אני מבטיח להתייחס לזה מאוחר יותר. לא מבין מה הבעיה באפריקה. אני אמרתי שזה מוריד את הטסטסטרון בקצת. לא בהרבה. הם לא עקרים בגלל שהם רעבים. פשוט פחות חרמנים זה הכל. אל תשכח שהמערב מביא להם משלוחי אוכל ועוזר להם עם החקלאות. אולי פעם לא הייתה התפוצצות אוכלוסין באפריקה. נראה לי הכסף הומצא לפני זה, הרי גם היוונים העתיקים שלמו בכסף לא?
![]() |
#20 |
מושעה
|
![]() עזוב חשק מיני חיטוב מוציא את החשק לחיות
|
![]() |
![]() |