|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() כתפיים, וטרפזים נראים טוב.
חזה וגב חייב לשפר. חבל שלא רואים רגליים. אחוז שומן, אני מעריך, כ 16 אחוז. בסך הכל הכללי לא רע. מציע שתחטב לסביבות ה 10, 12 , ואז תצא למאסה מטורפת של 8, 9 חודשים. בהצלחה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() בסיס טוב
הידיים לא נראות 43
#43 | |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ציטוט:
המטרה שלי היא אכן לחטב ל10-12 ולשקול 85 אבל אני רוצה לשמור על זה אחרי זה ולא לעלות עוד במסה.. |
|
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה מתכוון לשמור על זה, אני במקומך הייתי נשאר 9-10 אחוז כל הקיץ, אחרי הכל 12 זה לא מי יודע מה חיטוב מטורף, ב12 רק מתחילים לראות חיטובים כמו שצריך..
|
![]() |
![]() |
#45 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הלבוי,
באמת, כמו שארבל אמר, קשה לתת לך ביקורת טובה, בגלל הפוזינג הלקוי. מה שאני כן יכול להגיד לך, זה שהטרפזים והידיים נראים טוב. יהיה טוב אם תעלה תמונות חדשות בפוזינג מובן וברור האחוז שומן שלך הוא כזה, שכדאי לך להתחיל חיטוב עכשיו, כי הקיץ קרב ובא בהצלחה בהמשך
#46 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
אם אתה נראה כאחד שיש לו מסה נחמדה שיכולה לשמש כבסיס טוב לעתיד, אז אתה כזה אין מה לעשות... וזה לא משנה אם אתה מתאמן חודש או שנתיים. יש לך גם בעיה שאתה תוקף, אתה לא יכול לקבל תגובות בהבנה ..
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
כללי:: הכיעור בהתגלמותו
עוסק ב:: עד מתי נוב' 09
|
![]() ציטוט:
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() איזה דובון
![]() סתם גור, אתה יודע שהכל בצחוק.. ואני ראיתי אותו במציאות היד שלו לפחות 40~ לא פחות, אבל דבר אחד צא מהסרט אתה לא 1.75 , אני 1.75 ואתה יותר גבוהה ממני ב3-4 ס"מ לפחות. אתה יודע בסיבות ה1.78-1.79 , ואתה גם רחב מאוד, ואתה גם מלא בנוזלים, קיצר דפוק חיטוב. הקרחת של ירמי הייתה שווה את זה אה? ( בדיחה אישית.. ) פטמות שגעון :] בהצלחה! |
![]() |
![]() |
#49 |
מנהל ראשי
|
![]() יש לך מאסה ! הפתעת לטובה.
שאלה לי אליך, ניראה שכאילו עדיין יש לך בעיה מסויימת בפטמות, יכול להיות שלא הוציאו הכל החוצה בניתוח? לפי הצורה שיש לאיזור של ליד הפטמות (כאילו הן סתם ניתלות באוויר) אז ניראה שיש שם עדיין בעיה מסויימת. |
![]() |
![]() |
#50 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קטלני אהבתי חזה שלך ... ידיים בסדר, טרפזים רוצחים..
ובהצלחה!..
#51 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() ניראה אחלה!
אחרי החיטוב תעלה תמונות ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
אחראי תמונות וסרטוני פיתוח גוף.
|
![]() כל הכבוד!!
יש מסה מכובדת |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יפה מאוד אח שלי ! יש מסה
רק צריך חיטוב ! בהצלחה אח שלי |
![]() |
![]() |
#54 | |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() אהבתי את הטרפז והידיים אחי כול השאר תמשיך לעבוד
|
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() טרפזים טובים! חזה טוב! אחלה ידיים! צריך חיטוב כמו שכבר אמרו לך..
תעבוד על הכתפיים אחי דחוף.. כתף אחורית קדמית ואמצעית.. ככה תיראה יותר רחב.. אם תוכל להראות גם גב ורגליים.. שמור על המסה בחיטוב אחי |
![]() |
![]() |
#57 |
Banned
|
![]() ותאכלס הדבר היחידי שמבאס בתמונות שלך שלא פרסמת תמונות ברורות (פוזות ברורות הכוונה)
פריסת גב מהחורה סיד צ'יסט כמו שצריך ואין רגליים ! |
![]() |
![]() |
#58 |
חבר פעיל
|
![]() מאסה טובה אחי תשקיע בעבודה על חזה ותן דגש על כתפיים...
בהצלחה בחיטוב יא אבויה =] |
![]() |