|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ההמבורגר שלהם אחד הגרועים שאכלתי, ויצא לי לאכול בהרבה מקומות. הסינטה שלהם סבבה , שאר הדברים שטעמתי לא משהו. הסופלה שלהם בכלל מגעיל פחד.
בת האיכר חביב בתור שפודיה , לא הייתי אומר שזה המקום הכי טוב שיצא לי לראות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
חבר פעיל
|
![]() כשיהיה רשיון(בקרוב), בעצם, צריך לחכות גם 3 חודשים שיגמר המלווה, אז לא כל כך בקרוב.. אני יאמת חלק מההמלצות פה, ויחזור עם תשובה
![]() עד אז.. נשאר בנתניה:cry_1: ולז'טוצקה, אין לי מושג למה היא עובדת כמורה, בוא נגיד שכסף לא חסר לה, הם גרים בהרצליה בכלל לא יודע מה היא איבדה פה בנתניה שהיא באה ללמד פה.. אבל היא אמרה מתישהו השנה שעוד שנתיים היא פורשת מההוראה או לפחות מהביצפר אצלנו.. בכל מקרה, מזל שזה עוד שנתיים-בדיוק אחרי שאני עוזב(כיתה י"א) - אחלה מורה, והיא כוסית לאללה - יש לה גוף לא מהעולם הזה(למרות שהיא בהריון כרגע).. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
חבר פעיל
|
![]() מפגש ברלין.. ברמת גן.. בז'בוטינסקי
וואלה שאני בא אני דופק 2 המבורגריםםםם איזה טעם יש במקום הזה איציק הגדול... ביפו ... מקום מספר אחדד..... הסלטים השיפודיים הסטייקים הכל..אבל המחיר...גבוה לאללה |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() משה יא מסטול אני גר בשכונת רמת החייל, כל האיזור התעשייה החדש
שם , רחוב הברזל, זה איזה 500-600 מטר קו אווירי מהבית שלי :p ואחותי התחילה לעבוד באוונגרד איזה סטיל בסוף כל משמרת שמח פה ![]()
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
חבר פעיל
|
![]() אין כמו פופה ביפו
![]() |
#87 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() תודיע לי כשאתה באיזור וקפוץ :p יש לי כסף עכשיו אז המבורגר עליי :p
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |