|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() יש בקישור הזה שני מאמרים. תקראו את המאמר על הקריאטין בלי הרבה שטויות, עובדות קיימות
http://anabolic.wewish.org |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע המאמר על הקראטין לא ממש נכון..
אחרי שימוש של 6 שבועות, כלומר חודש וחצי. צריך להפסיק לקחת את הקראטין במשך חודש, עד חודש וחצי. אחרת הגוף יפסיק לייצר קראטין ויגרום לבעיות,לא מפסיקים תשימוש לשבועיים ומתחילים שוב סקיייל של חודש וחצי זה ממש לא נכון.. בקצרה זה לא נכון מה שרשום שם,יש לך פה באתר אחלה מאמרים על חלבונים קראטין תעיין בהם.
![]() |
#3 |
מושעה
|
![]() הגוף אף פעם לא יפסיק לייצר קריאטין וזה שטויות מה שאומרים על ההפסקה של חודש וחצי. אנשים לוקחים גם שנים כמו מתחרי אולימפיאדה בלי שום הפסקות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לך לך ליקרוא מאמרים דחוף,עלק שטויות... תראה לי איזה מתחרי אולימפידאה לוקחים שנים בלי הפסקות בכלל של חודש,חודש וחצי ? נירא אותך לוקח קראטין במשך 3 חודשים בלי הפסקה בכלל ואז נירא את התוצאות. עזוב למה לי להיתכווח הרי אתה "חכם פה" לא? רק לפי השטויות שאתה רושם עדיף לך להגיב בכלל. מי אמר מאמרים ולא קיבל ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כל העניין הזה של הגוף יפסיק לייצר קריאטין לא מוכח מדעית.
אין סיבה שהגוף יפסיק לייצר קריאטין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() גיל ניסים, קריאטין זה לא סטרואידים. הגוף מייצר קריאטין מחומצות אמינו, הוא יהיה בסדר גם אם תיקח קריאטין במשך המון זמן.
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה לא יכולים להישתמש בקראטין יותר מחודש וחצי ללא הפסקה של חודש לפחות,זה לא מומלץ. היה פה פעם אשכול על הנושא הזה של הפסקות וכול זה תחפשו אותו...
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
**עריכה** לא אמרתי שקראטין משתווה לסטרואידים או משהו כזה. לא מומלץ ליצרוך קראטין במשך כמה חודשים ברציפות גג חודש וחצי.. יכול להיות שאני גם טועה ? אבל אחרת למה גיל גרנות,גל ועוד חצי מהפורום אומרים לעשות הפסקה של חודש ? לא אין לי איזה מחקר מדעית.
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי החלטי לערוך חיפוש בשביל להביא לכם את התוצאות הנכונות של המחקרים,
של הסיכון בשימוש יתר בקריאטין. לפי המחקרים עד ליפני שנה בבני האדם זה לא משפיע כול כך ואפשר ליצורך עד 4 חודשים את הקראטין http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/ma...648&sc=0&ssc=0 אבל במחקר האחרון מצאו שהתוסף פוגע ביצור הקריאטין בגוף,ולכן לא מומלץ ליצורך אותו למעלה מ-חודש וחצי. תרדו למטה לכותרת מחזורי קריאטין... ![]()
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא רואה סיבה שמישהו שלא רואה את תחום הבאדיבילדינג
בתור העתיד שלו יסתכן בלעסות העמסות מוגזמות של קריאטין לאורך זמן .. זה לא שווה את זה .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולפי המחקר האחרון שנעשה לא מומלץ ליצרוך מעל חודש וחצי את הקריאטין. (נכון לעכשיו) ובכלל שימוש של 4 חודשיים ברציפות מעמיסה על הכליות וזה ממש לא בריא.
![]() |
![]() |
#15 | |||
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
1 Effects of long-term creatine supplementation on liver and kidney functions in American college football players. 2 Adverse effects of creatine supplementation: fact or fiction?
![]() |
![]() |
#16 |
מושעה
|
![]() ככה זה כשהפורום מלא בילדים קטנים, אני מציע לעבור לפורום חדש שנפתח היום בהיידפארק ע"י אחד ממדריכי כושר בפיזיקל אולי שם נקבל תגובות של יותר מנוסים ובלי שטויות של ילדים
http://anabolic.wewish.org |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() בוקסר , אתה מפרסם עכשיו פורום מתחרה , אם כי לא יזיק מקום בו אפשר לדבר על בודיבילדינג ביותר רמה מהפורום , חוץ מבודיבילדינג בישראלבודי יש רמה שזה מין פרדוקס אבל שיהיה
נ.ב המאמארים האלה לעצלנים: 1.תקח 1.8 גרם חלבון לכל קילו בגוף , אבקת חלבון זה אחלה תוסף וצריך להשתמש בו יותר כמקור חלבון 2.תקח 2-4 גרם ביום של קריאטין תלוי באינטנסיביות האימונים ומבנה גופך ( אם אתה שוקל 70 קילו תקח 2) צריך לאכול עם מספיר סוכר קל לפירוק כגון סוכרוז אחרי אימון אינטנסיבי
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אבנים בכליות זה תורשתי? כי לאבא שלי יש אבנים בכליות וכל כמה שנים הוא עובר ניתוח להוצאתן והוא בכללי שותה המון מים ביום יום כדי שהאבנים הקטנות יצאו בשתן (משהו כזה).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כשאני יחזור אני יפרסם אותו שוב.. boxer לא כול הפורום מלא בילדים קטנים,ואני ממש לא ילד קטן שתדבר עליי ככה.. זה שבאת לפרסם פה את הפורום שלך בכאילו לא עושה רושם עלינו.. אז שב בשקט יחתיכת טמבל לא נאה לך הפורום כאן ? אתה מוזמן לעוף מפה אתה לא מעניין אף אחד.
![]() |