|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום (ומקווה שאני בפורום הנכון)
אני מתאמן דיי ותיק להנאתי וביראותי (לא מתכנן להגיע לתחרויות וכד' - שומר על גוף אתלטי...) יש לי בעיה קטנה בהעלאת מסת הרגליים ביחס לחלק הגוף העליון. אנני מזניח את הרגליים חלילה אך ההתקדמות אינה באותו יחס לפלג גוף העליון (דבר שדיי מבאס) לצורך העניין פחות חושב לי השריר (או שכן) ויותר הנפח עצמו... (עניין של פרופורציה..) אשמח להצעתכם בעניין לגבי אימונים, תוספי מזון - מה עדיף, העלה במאסה או חלבונים לשריר וכו... תודה מראש, אני. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תעלה את התוכנית שלך לרגליים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,
ראשית יכול להיות שהסיבה לכך נובעת גם מעיניין גנטי, יש הרבה אנשים שיש להם שריר לא פורפורציונלי לעומת שאר חבריו השרירים לגוף, ואין לפסול את הסיבה שייתכן ששריר כמו ה4 ראשי אצלך פשוט סובל מהבעיה הזאת, אבל עוד הרבה לפני שמגיעים למסקנה הזאת צריך לפשפש טוב בתוכנית אימונים שלך ובתזונה הכוללת שלך. גם אפילו אם תפרסם את ההקפים שלך של הפלג העליון והפלג התחתון, אולי בכלל אתה מגזים קצת והשד לא נורא כ"כ כמו שאתה מתאר. אז אני מציע שכפי שטוקסיטי אמר תעלה את התוכנית, אני אישית יכול להמליץ לך מאוד על תוכנית כגון Ab בחלוקה לפלג עליון ופלג תחתון (יש לה דוגמאות לתוכניות מהסוג בנעוץ שעידן המנהל פירסם), כך בכל אימון רגליים אתה תוכל למקד את כל צומת הלב שלך על הרגליים וכמובן לא פחות חשוב על שרירי המקרבים והמרחיקים (שעבודה עליהם חיונית וחשובה לצבירת מסה ברגליים!) ושריר התאומים והסוליה. בהצלחה.