|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח' קורעים אותי התגובות של האנשים ביו-טיוב במקום להחמיא לגוף שלך הם מחמיאים לשיר ששמת חחח'
אין לי משהו להוסיף מהתגובה האחרונה שלי מהפעם האחרונה ששמת תמונות שחברה שלך מקרקרת סביבך כזכור התגובות שלי היו חמות, נראה לי שעלית מעט באחוז שומן, הריבועים שלך היו יותר בולטים לעין אז אולי אני טועה וזה תאורה.
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() גוף סבבה לפנים תמשיך ככה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי מה הקטע של לעלות כל יום תמונות..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה מאסה ואחלה חיטוב.... בהצלחה בהמשך ! ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() יפה אחיי נראה רוצחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() טוב מי שמכיר אותי יודע שאני כותב רק בכנות ,
שאלת את דעתינו בנושא , וזוהי דעתי הכנה והאמיתית . 1. ביצוע הפוזות גרוע . 2. התאורה בסרטון על הפנים בוקשי רואים משהו . 3. חסר לך המון אבל המון המון מאסה לגובה ולמבנה שלך אתה צריך לפחות עוד 12 ק"ג כדי להראות בודי בילדר , כעת מה שיש לך זה גוף של דוגמן , גוף חטוב עם מינימום מאסה . 4. האמות חלשות מאוד . 5. לא רואים רגליים בכלל . 6. יד אחורית מהצד נראית פיצוץ , אך מלפנים ממש ממש קטנה ודקה מאוד . 7. אתה מזכיר לי את שגיא גרשגורן שרוצה לעלות במאסה בלי שומן בכלל . אתה עושה רושם של בחור נחמד ואין לי שום כונה חלילה לעליב אותך או לפוגע בך , אך זוהי דעתי הכנה . עצה שלי אלייך תעלה במאסה בצורה משמעותית לפחות עוד 10 ק"ג ורק אז תתחיל לחשוב על חיטוב . מה עם הטרפזים ???????? שיהיה לך שבוע נעים וחג שמח . ד"ש לנאור ![]()
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() גוף סבבה לגמרי אחי.. אחלה סיקס פאק יש לך! מטורף!
![]() רק בפעם הבאה אם אתה יכול תגביר קצת את התאורה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד סיקס פאק... אתה מקבל זיכוי על האופטימום הריקות??
נראה לי כדאי לך לבדוק את התפריט שלך לא נראה כאילו התקדמת הרבה מאז מהתמונה בחתימה. בכל אופן אתה נראה חטוב מאוד.
![]() |
#49 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אני לא מפתח גוף ובינתיים לא מתיימר להיות אחד. (לפחות עדיין לא) נ.ב אני ימסור לו מחר ד"ש ממך.
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Banned
|
![]() אוקי דעתי כזאת..
יש לך סימטריה ממש טובה אחי בין השרירים ואתה גם חטוב בצורא עצבנית ![]() אבל 2 דברים אתה צריך לעשות.. 1 לעלות סרטונים או תמונות של רגליים כמו שאמרתי לך לעשות בפוסט הקודם ואמרתה שתעשה ![]() ושנית אחי להמשיך במסה שלך שלא תבין אותי לא נכון..לא חסרה לך מסה פשוט אם אתה מסתכל על זה מהעין שלי אני שואף להכי טוב והכי טוב אומר כמה שיותר מסה אבל זאת דעתי ![]() שתהיה לך בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
|
![]() ציטוט:
- העלתי לא מזמן סרטון של רגליים, הוא היה למשך תקופה בזירת הגולשים עד שהוא נמחק עכב טוריקים מניאקים מוזר שלא נתקלת בו.. - אני בהחלט מבין למה אתה אומר מאסה, כרגע טוב לי עם המאסה שיש לי ולפי דעתי היא מכובדת ואני ממשיך להעלות באופן נקי.. בינתיים אני לא לוקח את זה לכיוון מקצועי אז אין לי למה. - מתי אתה מעלה תמונות שלך? כבר הרבה זמן שלא ראינו אותך...
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה גוף בן אדם בנות חולות על גופות כאלו!
אני אישית מאוד אוהב מבנה כזה! בהצלחה גבר!
![]() |
#53 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() אחלה!
תשפר גב! ד''א, זה רק אני או שהסירטון הוא בכלל פרק של הבריטית הזאת מערוץ ביפ?
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]() יפה מאוד אחי.
כל הכבוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זה שאני אומר עוד מסה אחי זה לא בגלל שאין לך מסה יש לך מסה אתה ניראה בן :):):):)! אבל מה אני אישית לא אוהב את המסה שלך לפי דעתי צריך עוד אתה מבין אותי?זה לא שאתה שחיף ולא משנה מה תגיד אתה צריך לגדול והינה אין לי מה להגיד אתה לא לוקח את הענין באופן מקצועי אז וואלה על הכיפכאפק אתה ניראה מצוין תמונות שלי ?אחי אני גמרתי להעלות לפה תמונות...כל פעם שאני מעלה נכנס איזה קנאי מסריח לפורום והורס לי ת'פוסט כבר 2 פוסטים של תמונות שלי ננעלו בגללו אני החלטתי שעד שאני לא מגיע לשיא החיטוב שאני יכול להגיע אני לא מעלה תמונות העלתי מלא תמונות שלי לפה בעבר אומנם הייתי מאסיבי אבל עדין היה עלי אחוז שומן לא קטן.. מקוה שהבנתה אותי שבוע טוב ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ואאיי יפה אחי אהבתי את כל הגוף במיוחד את היד והכתף!!
בהצלחה!
![]() |
#58 |
|
![]() סיקס פאק נראה מעולה,המשך עלייה במסה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אני נשפך פה כפרה בוא נגיד שהוא הראה לי ת'שרירים שלו ואז הוא הראה גם ת'תחת חחח אבל בכול מצב אני לא הומו זה בטוח יש חברה,ולגביו הוא גם לא ![]() אז תרדו מהעניין ותעברו נושא תודה. חחח הוא כמו אח שלי מילה שלי אחלה בנאדם הוא |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |