|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
נערך לאחרונה על ידי IGOR, 11-12-13 בשעה 16:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא מדבר על העובדה שאתה אומר 'אתה לא מכיר אותי אז אל תדבר אליי ככה' בזמן שגם אתה לא מכיר אותי אבל מדבר אליי 'ככה' הוא מדבר על העובדה שאתה אומר שאתה מדבר אליי בכבוד, בזמן שבנושא הקודם התגובות לשך היו נורא תוקפניות ופשוט הפסקתי כבר להגיב כי הדיון הגיע לרמה נורא רדודה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() כך טיפ לחיים אלי, ומקווה שאת שתיישם אותו -
כל אבל כל בן אדם, שאומר אפילו את המילה הכי רעה עליך, אתה צריך להיות שמח. כי אם יש משהו שאני אישית למדתי במכות שקיבלתי בחיים שלי ואני רק בן 19, זה שאם כולם אוהבים אותך - סימן שאתה עושה משהו לא בסדר. וזה הולך לכל מיני מקומות, לאנשים תמיד יהיה מה להגיד לטוב ולרע. אותו איגור היקר שדורש כבוד לא יודע לתת כבוד, ואני מאמין שמה שהוא אומר מאחורי המחשב זה מה שהוא מקבל ביום יום, כי מה שאתה מקליד זה מה שאתה חושב ומה שאתה משדבר ביום יום שלך. אז פשוט תמשיך בשלך, ותחייך לכל שונא או קנאי |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
כמה היד היתה בתחרות???
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() מכיר את זה...
אני ייעלה תמונה מחר או מוחרתיים אבל צילמתי עוד אחת של היד עם סרט מדידה פור דה רפרנס, כי בתמונה לא מבינים את הגודל כל כך.... אני רק יציין לפני שאני עדיין נגד תמונות, אבל זה רק כדי שתרדו ממני כבר....
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() שמור את ה"רעיונות" שלך לעצמך אה...
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
נפיחון
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדולל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() מה שבטוח,אני יכול לזהות שפותח הפוסט לוקח שורפי שומן לא חוקים(קל* וכל החרא הזה) השאלה האם הוא מזריק כי אם הוא מזריק המצב עגום ביותר כי יחסית למישהו שמזריק הוא נראה על הפנים (אויי לבושה,צריך לסגור את הענף)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() חחחחחחחחחחח מה, silco לפי מה אתה יכול לזהות בדיוק שהוא לקח שורפי שומן לא חוקיים?
ומזייןאמאותצועק אני אפתח על זה בפורום תזונה
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ואני אשמח גם שתשתף ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() אלי מי שלוקח ממתקים עובד פי1000 יותר קשה גם באימונים וגם בתזונה. עדיין, הוא לא טבעי וזה לא מוריד מהשיגיו.
דבר שלי לגביי אור, זאת הפעם הראשונה שאני מסכים עם אלי אם אמרת שתביא תמונות אז תביא , מילא פעם אמרת שאתה לא יכל סיבות אישיות וכו'... אבל אמרת שתביא עד יום מסויים ולא הבאת אז סתם יצאת סמרטוט ואתה יודע שאני מכבד אותך הפעם יצאת זיין שכל, מצטער... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
נפיחון
|
![]() וואלה אור יצאתה דבע :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() אתם כותבים את זה כאילו זה מפתיע..
הבנאדם דיבר על עצמו וכתב מספרים ואמר על עצמו שהוא 'קרנף לא קטן' וכו וכו' אם היה כזה היה מעלה ברגע תמונה ומסיים עניין. לא הפתיע אותי |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שחיף אבל עם כרס.. איך אני אמור לפעול? | Idwe | תזונה ותוספים | 11 | 21-01-10 22:40 |
שחיף מכה שנית! | TrashTalk | פיתוח גוף-כללי | 15 | 29-12-07 15:52 |
חחחחחח ככה זה להיות שחיף :) | עלוש | פיתוח גוף-כללי | 22 | 11-09-07 15:15 |
שחיף עולה קצת במשקל | ahtung | גלריות הגולשים | 30 | 16-03-07 10:37 |
חח רוני שחיף (פוטושופ) | StaSus | פיתוח גוף תחרותי | 27 | 01-01-07 22:22 |