|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מעדכן אתכם
שוקל 76 משקל בוקר 1.76 משקלי עבודההה סקוואט 50 קילו דדלאפט 40 קילו בנץ' פרס דאמבלים עליון 15 כל יד !!!!11 לדעתי 9-10 אחוז שומן כל התמונות משבוע האחרון במצב בוקר ללא פאמפ וללא קוראסונים וטבעות. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יופי נראה טוב ...
אבל צריך לראות את הגודל שלך הכללי פנים מול פנים.
![]() |
![]() |
#3 |
נפיחון
|
![]() חיטוב יפה מאוד.. כל הכבוד! מתכנן עוד לרדת באחוזי שומן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חזה מפלצתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ירדת רציני במשקלי עבודה אה...
לדעתי אתה עושה את החיטוב מהר מידי, בקצב הזה אתה תאבד עוד מלא תוך 6 שבועות, זה הזמן להתייצב ולחזור לעבוד בצורה רצינית יותר כדי לתת יותר דגשים, עכשיו שאתה גם יכול לראות כל שינוי בשריר בעין תתמקד במה שנראה לך הכי חלש. על כל פנים חיטוב טוב אבל אתה חייב לנסות מפה לאבד כמה שפחות מאסה, בקשר למה שאמרו על החזה אז לדעתי זה לא שהוא כל כך מסיבי זה שאיבדת בו הכי פחות... על כל פנים בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה חייב לרדת קצת יותר לאט גם ככה אתה לא מפלצת מסה הגוף שלך יפה אבל המסה לא גדולה עוד קצת וגם לא יהיה מה להראות בתחרות סתם שאלה כמה זמן אתה בחיטוב ??
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אמרתי כבר קודם, אתה לא קרוב לרמת תחרות.
לא במא0ה ולא בחיטוב. חבל שאתה מבזבז לעצמך הרבה זמן שבו אתה יכול לגדול יותר מאשר להכנס לחיטוב (שאני גם לא בטוח כמה הוא טבעי) שבו גם ככה תאבד הרבה מהמעט שכן יש לך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
נפיחון
|
![]() הוא בן 19. בישביל גיל כזה יש לו מאסה מכובדת מאוד. מה שכן,לתחרות יש לו עוד הרבה זמן להתכונן למרות שהוא הולך לנוער..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אתה רוצה לקחת רגע להזכר איך דניק, אלירן מורגן ועוד כמה חבר'ה עלו להתחרות תחרות ראשונה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי זה שהוא מבזבז את הזמן אני מסכים אין לו מה לחפש בתחרות הוא דיי קטן ושחיף בלי להעליב מה שכן גוף יפה אבל הוא רוצה תחרות אז שהיה לו בכיף מפרגן...
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אתם מתייחסים לגיל 19 כאילו עכשיו סיים גן.
ולא ברור לי איך ירדת דרסטית במשקלי העבודה.. עם כל הדל פחמימה שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
נפיחון
|
![]() הוא מסטלבת יגנוב..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
חבר פעיל
|
![]() יאמר לזכותי שאני יוצא קטן בתמונות , לפי מה שאומרים לי לפחות.
מן הסתם.. יש לי עוד 6 שבועות ואני לא קרוב ללהיות חטוב תחרותית. ציטוט:
לא איבדתי גרם מסה, אתם חושבים שלהיות שמן וגדול זה אומר שאתה שרירי, תתפלא כמה גודל תופסים הנוזלים והשומן בגוף.. אני כבר במצב שאפשר להכניס אצבעות בין הבראכיליס לבייספס ולטרייספס, אצל רוב האנשים בקושי תראה פס שמזכיר לך שקיים שם שריר. ציטוט:
אני בהכנה לתחרות 20 שבועות זאת אומרת אירובי כל יום במשך הזמן הזה, ובחיטוב עצמו במאזן שלילי כבר 11 שבועות. ציטוט:
![]() ציטוט:
![]() ציטוט:
אתה היחיד שמבין עניין בפורום המוזר הזה |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אני ממש לא מבין למה אתה עונה במגננה כמו ילדה קטנה...
כולה הציעו לך [חלק לפחות] הצעות לשיפור... לידע כללי לפני שאתה מתרברב פה, להזכירך אתה 70 וקצת קילו, תן כבוד לחברה שגדולים ממך פי 2 ונמצאים [רוב הזמן] +- באותו אחוז שומן כמו שלך... חוץ מזה לקחת ממתקים ולהתלהב זה בכלל בושה... נתנו הצעות לשיפור כי יש פה כמה אנשים שמבינים "קצת" יותר ממך בכל העולם הזה שאתה הולך אליו... תעלה לבמה ותראה מה קורה, אנחנו נהיה פה שתחזור עם התוצאות.... בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ממתקים? לא נגעתי בסוכר כבר הרבה זמן ![]() תבינו כמה שאתם רוצים, אתם תקועים בגישה הערבית שפיתוח גוף זה להיות ענק ומפלצת מסה. אתם שוכחים שיש עוד פרמטרים מלבד זה בשיפוט, ודווקא אלו שמגיעים גדולים לא תמיד יביאו פרופורציות או חיטוב ברמה הגבוהה ביותר וידורגו יותר נמוך מאנשים ששוקלים '70 וקצת ' ![]() ואם כבר דיברת על מי מבין יותר מי מבין פחות, אני מודרך על ידי אלוף האלופים ומר יוניברס לנוער בשנת 2012 אז אני חושב שהוא קצת יותר מבין גם מהרבה אחרים פה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה מה שאתה רוצה, אתה עדיין מתווכח סתם, תעלה לבמה ותבין...
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס מבשרת
|
![]() אלי לא לוקח כלום חוץ מקלן
וכמו שחפרתי לו הוא יעלה ריק לבמה , אבל זו בחירה ולא חוסר מודעות ובכל מקרה הרמה בארץ בושה וחרפה אלוף האלופים של מאי האחרון , לא היה נכנס בפיטנס בחול בשלישיה
וויליק וויליק דוץ נערך לאחרונה על ידי the raccoon, 20-10-13 בשעה 13:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שאמרו חז"ל - "איש איש באמונתו יעלה לבמה"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נראה לי שכותב הפוסט שכח ששאומרים בודיבלדינג מתכוונים לבנייה של הגוף....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פיתוח גוף משלב גם גודל ופרופורציות לא רק פרופורציות כי גודל אני לא רואה.... והמסה בפיתוח גוף זה חלק חשובבב מאוד ואחרי זה בונים את הפרופורציות. ולא פרופורציות על כלום
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
6 שבועות | Greyhound | תזונה ותוספים | 1 | 16-07-12 09:31 |
תקוע במשקל 3 שבועות | yosi144 | תזונה ותוספים | 21 | 29-08-10 02:45 |
מרקוס רול , 7 שבועות לפני ניו יורק פרו ! | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 42 | 06-04-09 21:10 |
הפסקה של 3 שבועות | CatDog | תזונה ותוספים | 13 | 24-06-07 23:35 |
6 שבועות | ActionJack | אימונים | 3 | 30-09-06 17:40 |