|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם !
אני בן 16 גובה: 1.84 משקל : 73 מתאמן :7 חודשים. יש לי בעיה לאחר 7 חודשים של התאמנות אני רוצה תוצאות קטנות ולא גדולות בעיקר בחזה אני לא רואה תוצאות אף על פי שאני מרים משקלים כבדים המאמן שלי אמר שהחזה שלי עדיין מתפתח ולא קיבל את הצורה שלו במלואה כי בכל אופן אני בגיל התתפתחות ואז השאלה היא מה עדיף לעשות rm 8 או rm10 והאם rm8 יש סיכוי שהוא יכול לפגוע בגדילה והתפתחות העצמות ? וכל זה לאחר שהתייעצתי עם אנשים מוינגט והרבה מבינים בנושא והם אמרו לי שעדיף rm 10 אם אני לא באמת מתאבק או מרים משקולות ושזה יכול לפגוע בצורה כלשהי מה דעתם בנושא ? ותודה מראש לכל המגיבים זה באמת חשוב לי! וסליחה על האשכול עם הכותרת הלא תקינה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() השינוי כנראה לא נראה בצורה בולטת לעין כי אולי לא השקעת, הגנטיקה לא משהו, התוכניות אימונים לא טובות ותפריט...
בדקת קודם אם האימונים שלך טובים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תעשה מ8 עד 15 חזרות בשביל שהחזה יגדל והוא לא יפצע..
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() Rm8 לא יפגע לך בגדילה... כל עוד תבצע את הטכניקה בצורה נכונה.
![]() |
#5 |
אזהרה מס' 1 - שימוש בשפה בוטה
|
![]() עד עכשיו לא הבנתי מה זה כל הrm הזה ?! מישהו יכול להסביר..?( הבנתי שזה קשור למשקלים וזה)
אז למשל השיא בלחיצת חזה שלי הוא 15 קילו כל יד (במשקולות)..אז איך הולך כל הrm הזה..?????????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חח לחזה אני עושה rm5
<<<: |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
אזהרה מס' 1 - שימוש בשפה בוטה
|
![]() עד עכשיו לא הבנתי מה זה כל הrm הזה ?! מישהו יכול להסביר..?( הבנתי שזה קשור למשקלים וזה)
אז למשל השיא בלחיצת חזה שלי הוא 15 קילו כל יד (במשקולות)..אז איך הולך כל הrm הזה..?????????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() Rm זה מספר החזרות שאתה עושה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אתה בטוח שזה מה שאמרו לך? כי זה ממש לא נראה לי ש 8 פוגע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() דיברתי עם מאמנים בוינגט והם לא המליצו לי על 8 אם אני לא מרים משקולות מקצועי ומנוסה
|
![]() |
![]() |