|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי
אני מתאמן שלוש פעמים בשבוע בן 37, 68 קג כרגע על תכנית אימונים abc a 4x4 סטים חזה 4x3 סטים יד קדמית b 4x4 סטים גב 4x3 סטים יד אחורית c 4x4 סטים רגליים 4x3 סטים כתפיים האם התכנית נכונה, או שצריך לעבור לab והוריד את כמות הסטים לכל שריר? תודה מראש על התשובה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() Abc בדרך כלל זה
abcxabc 6 אימונים בשבוע ולא 3.. בכל מקרה למתאמן מתחיל אם אתה מתחיל (חצי שנה~שנה ראשונה) עדיף לך להיות על ab תקופה ארוכה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
למרות שציינת שאתה בן 37, אז אני מאמין שאתה לא מתאמן מתחיל... אישית ממליץ לך דווקא abxxabx כרוטינה קבועה...[רק אם אני לא טועה ואתה באמת מתאמן מנוסה יותר... ] בלי קשר למתחיל מתחיל מומלץ fbw פעמיים 3 בשבוע... וגם אם אתה מתאמן מנוסה אבל היתה לך הפסקה של יותר מ4 חודשים עדיך שתעשה fbw חודש אחרי זה axbxaxx ואז אותו הדבר רק הפוך לאיזה חודש וחצי ורק אז תגיע לabxxabx ..... בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה תוכנית abc שלוש פעמים בשבוע [15] | promo1 | אימונים | 22 | 06-04-12 02:16 |
Fbw - 3-4 שלוש עד 4 פעמים בשבוע. | roko123 | אימונים | 10 | 08-01-09 18:32 |
abc שלוש פעמים בשבוע מספיק סטים ? | OhadB | אימונים | 9 | 04-11-08 21:11 |
Ab-שלוש פעמים בשבוע | bundy | אימונים | 4 | 20-08-08 22:25 |
abc שלוש פעמים בשבוע מספיק לחיטוב? | noobit | אימונים | 8 | 05-02-08 17:32 |