|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |||
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
עכשיו לעניין הדיאטה... הפחממות זה לא הדבר הקשה בדיאטה. זה בכלל עניין שולי, אצלי לפחות... למה אתה מקשקש? אין לך מושג כמה זה מתיש לעשות אימון דילול אחד גדול לכל הגוף. כשאני מגיע ל15 חזרות בחזה או בגב למשל אני פשוט רוצה להתאבד. גם קשה מאוד לעשות 15 חזרות סקוואט! זה לא פעם ב4 ימים. זה יום-וחצי אתה אוכל כמו חזיר מערות, ואח"כ אתה אוכל רגיל. ציטוט:
מי אתה שתגיד שהמערכת יותר חכמה מהם? אתה אפילו לא מכיר את המערכת! אתה אפילו לא יודע על מה אתה מדבר. אתה קראת בכלל את הספר? כי אם לא, אז אין לך זכות לדבר ואתה אמור לשתוק. אם כן, אז בהתחלה לייל מסביר יפה מאוד מדוע זה לא כזה פשוט לעשות חיטוב "רגיל". לייל בכלל כותב את הדברם שלו על סמך הספרות הרפואית, בניגוד אליך שמסרב אפילו להאמין למחקרים ואני לא כזה חסיד פנאטי של לייל מקדונלד, ובטח שלא משה. אני יודע שהוא יכול לטעות, והוא כבר טעה בעבר. לפותח הנושא, בעניין שאלותיך: ציטוט:
בעניין ה-כמה זמן לקחת? אני לא יודע. תלוי בעד כמה חריפה הייתה הדיאטה שלך, וכמה זמן עשית אותה. בעקרון תעשה שבועיים מאוזן. הכי טוב יהיה לחשב בקרוב כמה קלוריות אתה צריך ולאכול לפי זה. כשאתה מגיע למצב שבו אתה לא עולה בשומן וגם לא ממש רעב ועברו שבועיים לפחות, אתה יכול לעשות את הUD2 או חיטוב אחר. ההפסקה הייתה כדי לאזן את ההורמונים שלך ולשקם את הגוף שלך כדי שהוא לא יאבד שריר בהמשך החיטוב, כדי שלא תישבר, וכדי שאם תחליט לעשות מסה ולא חיטוב, אתה לא תעלה ביותר מדי שומן לעומת שריר. בהצלחה
![]() |
![]() |
#23 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לא הייתי שם שנה שעברה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |