|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
דבר שני אני לא כל כך מבין, התכנית החדשה שהביאו לי אתה אומר שהיא לא טובה ולא מתאימה לחיטוב? התכוונתי לשלוח לך הודעה פרטית אבל נזכרתי שאין את האפשרות הזו פה אז אין לי איך להתייעץ איתך באופן יותר פרטני |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אתה יותר מידי בהתחלה ושואל הרבה שאלות .. לגיטימי אבל אתה לא תבין אם לא תקרא בעצמך...
תכנס לפורטל של האתר ותקרא קצת יותר על איך מחטבים בכלל ואיך בונים תוכנית אימון הגיונית |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ולשלם 800 שקל בשביל שיגידו לי מה לעשות נשמע לי מוגזם מידי אז אני באמת לא יודע מה לעשות..מי שאמר לי את התכנית הזו זה אחד שמתאמן כמה שנים והתחרה בעבר אבל גם הוא לא מוסמך ב 100 אחוז להביא תפריטים ותכניות אימונים, למרות שנאמר לי שגם פה באתר נותנים המלצה לתכניות חיטוב abcde |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() בקיצור, תעשה ab עם יום מנוחה בינהם,
כל פעם יש רגליים פעם יש חזה יד קדמית / אחורית פעם יש גב כתפיים יד קדמית / אחורית 3-4 סטים של 5-10 חזרות תנסה להמשיך להתקדם במשקלים זה הכל.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|