ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 26-02-13, 17:09   #1
talkl
חבר מתחיל

ברירת מחדל איך זה שאף פעם לא הופנתי ע"י מדריכי חדר הכושר לתוכנית שכוללת עבודה נטו על בר

שלום לכולם,

אני בן 26 1.85 שוקל 73. בקיצור רזה.
הייתה תקופה שהתאמנתי באומניות לחימה, והדבר שיפר לי משמעותית את הכושר הגופני ואת החיטוב הכללי.
עכשיו אני בתקופה לחוצה של לימודים ומאילוצים כספיים אני לא יכול להמשיך עם האומנות לחימה.
חדר כושר וריצה בחוץ זה הדבר היחיד שזמין לי בשלב הזה של החיים.

החדר כושר הוא חדר הכושר של האוניברסיטה והוא מסובסד. החסרון הוא שהיחס מהמאמנים הוא מזלזל, אם לא אפסי מכיוון שיש יותר מדי מתאמנים.
גם בעבר שהייתי בחדרי כושר יותר רציניים, אף פעם לא שמעתי על starting strength וכל הרעיון של עבודה נטו עם בר+משקולות.

האם סוג העבודה הזאת מתאימה לכל אחד?
האם באמת עבודה על מכונות היא בזבוז זמן יחסית לאפקטיביות של עבודה עם בר?

אשמח לשמוע רעיונות מכם להתחלת אימונים לאחר הפסקה של 3 חודשים.
כמובן שלא צריך לתת לי את כל התוכנית אלא רק לכוון אותי בכיוון הנכון.
talkl מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-02-13, 18:40   #2
SmokingSnake
Chuck Norris's Apprentice

משקל חופשי ותנועות מורכבות עם מוט חופשי עם התקדמות במשקלים זה המפתח לעליה במאסת, כוח וכו'.

למה לא מפנים אותך? 40% מהמדריכים זה אנשים שסיימו קורס, עובדים בחדר כושר שנה-שנתיים ולא עושים כמעט אף תרגיל חוץ מבנץ' פרס בעצמם.
40% נוספים אלה אנשים שבטוחים שעבודה על טווח חזרות נמוך ו4-5 תרגילים באימון זו לא תכנית אימונים ואי אפשר לעלות במאסת שריר איתה.

20% אחרונים זה אנשים שהבינו שלעשות אימונים אישיים זה הכסף האמיתי או שהפסיקו לעבוד כי השיטות אימונים שלהם אנטיתזה למה שמלמדים בקורסי מדריכים ופשוט נשבר להם הזין.

אתה תמצא מדריך אחד מ9-10 שיידע ללמד אותך לעשות את התרגילים בצורה סבירה, יש כמה כאלה
עצה: לך למי שמרים כבד ותשאל אותו

אני בגובה שלך, שוקל בערך 30 קילו יותר, יש לך הרבה לאן להתקדם אם תשקיע בזה

Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done

Mark rippetoe on Bill Starr
SmokingSnake מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-02-13, 18:51   #3
אופטימוס_פריים
חבר פעיל

הסמל האישי שלאופטימוס_פריים

באיזה אוניברסיטה אתה לומד?
אופטימוס_פריים מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-02-13, 23:19   #4
talkl
חבר מתחיל

אוניברסיטת בן גוריון בנגב אם זה מעניין אותך.

תודה על העצה, יש אולי דעות נגד השיטה?
talkl מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-02-13, 23:29   #5
אלברט ברכה
חבר פעיל

בהחלט כן.

אתה עלול בסוף להיות גדול וחזק, ואת זה המדריכים לא רוצים.
אלברט ברכה מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-02-13, 00:30   #6
The phenomenon
חבר פעיל

המדריכים לא ילמדו אותך, כי הם בטוחים שלעשות סקוואט זה דופק ת'ברכיים ולעשות דדליפט זה דופק ת'גב.
ישן 27-02-13, 09:49   #7
elnorv
חבר פעיל

עוסק ב:: וינגייט
חדר כושר: עוזיאל

Smoking
כמה שאתה צודק נשמה גנבת לי את המילים מפה.. אני עושה קורס וינגאט עכשיו, קורס של חצי שנה.. האנשים שעושים איתי פשוט לא מבינים כלוםם.. הם מתפלעים שאני עושה סטים של 3-5 חזרות.. , ועוד מלא שטיות כאלה.. לא פלא שבחיין לא הקשבתי למאמני ווינגאט, אלא למדתי מזקני העם כמו שאומרים.
elnorv מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-02-13, 12:56   #8
MrT
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי elnorv צפה בהודעה
smoking
כמה שאתה צודק נשמה גנבת לי את המילים מפה.. אני עושה קורס וינגאט עכשיו, קורס של חצי שנה.. האנשים שעושים איתי פשוט לא מבינים כלוםם.. הם מתפלעים שאני עושה סטים של 3-5 חזרות.. , ועוד מלא שטיות כאלה.. לא פלא שבחיין לא הקשבתי למאמני ווינגאט, אלא למדתי מזקני העם כמו שאומרים.

מה קשור אחי למאמני וינגיט? ואם הם מדברים שטויות למה אתה הולך ולומד שם? אני עשיתי את הקורס המורחב בבית ספר למאמנים (לא במכללה) ואני יכול לומר לך שהרמה שם מאוד גבוהה. למרות זאת, לא חסר אנשים שבאים לעשות את הקורס והם מעולם לא דרכו בחדר כושר לפני זה, אנשים כאלה מקבלים את התעודה מתחילים לעבוד בתור מדריכים ואתה רואה שחסר להם המון נסיון בין אם זה בטכניקה ובין אם זה בשטויות שהם מוציאים מהפה. אני חותם לך שה״מאמנים״ שפותח הפוסט דיבר עליהם זה אנשים מהסוג שדיברתי עליו.

מדריך חדר כושר (בית ספר למאמנים-וינגיט)
MrT מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-02-13, 13:00   #9
אופטימוס_פריים
חבר פעיל

הסמל האישי שלאופטימוס_פריים

לדעתי הם לא מכונים מתאמנים ל ss כי לא כל מתאמן יבוא ויגיד למאמן "אני רוצה להיות מתאמן כוח ולפתח את הכוח שלי" הרוב ידבר על הרזיה, ניפוח ולהראות יפה יותר.
אבל מאמן ממוצע בחד"כ יוכל לעזור לך בלימוד טכניקה לתרגילים בss. אל תתבייש להעזר בהם.
אופטימוס_פריים מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה