|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() לפני שנלך עוד קצת לאיבוד בדיון "הזין של שיטת האימונים שלי גדול יותר"
מישהו טרח לשאול את פותח השרשור לאן הוא שואף ? (אם כן פספסתי) אנשים פה קצת שכחו שגם אימונים למטרות קוסמטיות זה בסדר.
![]() |
#42 | |
Banned
|
![]() כתף אחורית חשובה מאוד בייצוב ואיזון הכתפיים .
להרבה מתאמנים יש כתף קידמית מפותחת יותר מאחורית מה שמביא לחוסר איזון ויכול להוביל לפציעה או כאבים . שמע, בגדול אני לא צריך ללמד אותך אנטומיה אתה הרי מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט . אני נמנע מלהגיד למה שווה הרמה של המדריכי וינגייט. אתה ממליץ לכולם לעבוד כבד 8 חזרות מקסימום, מראה כמה אתה יודע ומבין בתחום פיתוח גוף . שוב אני חוזר ואומר, אני יודע את מה שאני יודע ואני מייצג את עצמי ואת ניסיוני בלבד, למי שלא מתאים שלא יעשה. אני לעומתכם פתוח לביקורת ויכול לשנות את דעתי, אבל אתם בגלל שלמדתם בוינגייט יודעים הכל . ציטוט:
אני בטוח שאנשים ששואלים פה שאלות מעוניינים דווקא בפן האסטטי של האימונים . מי שרוצה כוח הולך לשאול שאלות בפורום כוח . פשוט החברה פה התבלבלו בפורום נראה לי . נערך לאחרונה על ידי ISnocs, 04-10-12 בשעה 16:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() מצטער אבל אני לא רואה איך בן אדם שרוצה להתאמן בצורה רצינית יכול לעשות תוכנית אימון בלי סקואט , דדליפט, לחיצה מעל הראש ובנצ פרס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Banned
|
![]() Сuba נראה לי הגבת לשרשור אחר, כי אני לא רואה איך זה שייך לפה .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
|
![]() בוא תראה לי בתוכניות שאתה רשמת פה איפה יש סקואט דדליפט פרס מעל הראש ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Banned
|
![]() אחשלו לא רשמתי שום תוכנית, הביאתי קווים כלליים מה צריך לעשות, הוא בחר מה שבחר מה שנראה לו זה הכל .
דחיקת כתפיים זה לא פרס מעל הראש ?? טעות בידך שאתה חושב שדדליפט וסקוואט הם תרגילי חובה למישהו שרוצה סה"כ להראות טוב . הוא עושה תרגיל דחיקה במכונה שזה סבבה, ירצה להשתדרג לסקוואט אז ישתדרג. אבל זה עוד ויכוח ... (מיותר) |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() זה פורום "אימונים" זכותנו לתת את השיטות שלנו וזכותך לתת את השיטות שלך ואנחנו יכולים להתווכח עליהם מפה עד להודעה חדשה , זאת מטרת הפורום.
בכל מקרה ארבל אין פה קשר ל"להתאמן למטרות קוסמטיות בלבד" (תאמין לי שאם לא הייתי משחק פוטבול כנראה שזה מה שהייתי עושה) אבל יש דרך ויש שיטה ויש מחקרים. ולדעתי בלי כוח בסיסי אין מה להתחיל לפמפם מליון סטים על כל שריר בפרט שרירים קטנים יחסית. לא אמרתי שילך לעשות SS וגם לא נתתי טיפים כי נמאס, ועם קצת כוח רצון הבן אדם יכול למצוא את הגישות האחרות פה בפורום. רק אמרתי ISnocs טועה |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ארבל לא יודע אם שמת לב אבל התוכניות ששמתי לו הן יותר קוסמטיות מאשר כוח במקרה הזה.
ואיסוניקס אתה באמת לא יודע על מה אתה מדבר כי הדברים שרשמתי נוגדים את כל ווינגייט ב180 מעלות. ושוב פעם אתה אוהב לעשות smooth talking ולא להגיע לנקודה, אין לך נקודה, אתה חי מתיאוריות שסובבות בחדרי כושר ופה ושם איזה טאמבל עם גנטיקה מוצלחת שגדל לו טיפה הבייספס מספר לכולם שזה מה שצריך לעשות וככה זה ממשיך המעגל.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() כושי...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אחד היפים שראיתי
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() איקסדי לכם ידידיי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Banned
|
![]() הומי עצם העובדה שאתה אומר לכולם לעבוד כבד זאת טעות שלך . ואם זה מה שמלמדים בוינגייט אז גם להם יש טעות. אמרתי כבר שהמכללה הזאת זה בית חרושת למדריכי כושר בינוניים מינוס . תעודה מוינגייט זאת התחלה טובה, אך בהחלט לא סוף הדרך.
יש גם תוכניות שמכילות הרבה נפח והרבה סטים והם עובדות למטרת פיתוח גוף . כל תכנית יש לה זמן שצריך לישם אותה בכדי להשתפר . תלוי באיזה שלב אתה נמצא ומה כבר עשית. שוב אני מדבר על פיתוח גוף נטו, פאוורליפטינג לא מעניין אותי, זאת לא המטרה שלי . |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() ואכן
![]() מי יודע אולי ובעז"ה כמובן עם תהיה התמדה עוד כמה שנים אני אפתח דיון אחר . |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]() דיברתי באופן כללי, זאת גישה של כלל "מתאמני הכוח" בפורום לבוא ו"לנזוף" באנשים שדעתם שונה משלהם (ולא בהכרח טועה,פשוט שונה)
למען הסר ספק: אני עושה דד ליפט,סקוואט פרס מעל הראש ובנץ' ואני חרוץ בדעתי שאתה לא יכול לבנות למתאמן עם שאיפות מעל הממוצע תוכנית ללא התרגילים האלו (או וריאציה כזאת או אחרת שלהם), אבל וזה "אבל" גדול אתם עושים חתך אוכלוסיה רחב מדי, ובכנות ? חשבתם על האופציה שחבר'ה לפעמים מחפשים לעשות כיף בחדר כושר ? אני יודע שלאנשים עם "תפיסה" שלנו זה נראה מוזר לעשות כיף בלי התרגילים הללו(ואני אומר שוב,מבחינתי אימון רגליים ללא סקוואט זה זרע לבטלה) אבל למטרות ממוצעות של כושר והופעה קוסמטית טובה גם תוכניות "וינגייט" שכאלו יתאימו, למעשה למתאמן הממוצע כל תוכנית שהיא לא נכה בשכל לחלוטין תתאים. וכן הומי,ראיתי את התוכנית שכתבת ודווקא אהבתי את הכיוון, מה שלא אהבתי זה את הזלזול שהצעת בו את התוכניות הללו כאילו אם הוא יבחר באחת מהן הוא עשה משהו "לא בסדר"
![]() |
#57 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#59 | |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס מבשרת
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קל מאוד לאבד את עצמך משיעמום ומחוסר התקדמות בכל מיני תרגילים מוזרים שאי אפשר להתקדם בהם בקביעות ולא מניבים אותן תוצאות כמו אלו. ככה גם כל מי שאימנתי, שרובם היו אנשים שלא ידעו איך נראה מוט לפני וללא שום שאיפות בחדר כושר או באימונים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה אחוז שומן אני? (בהערכה כמובן) | B.BUILDER | גלריות הגולשים | 20 | 19-03-10 20:40 |
זקוק לחוות דעת התפריט היומי שלי, מסה כמובן... | RoyGush | תזונה ותוספים | 15 | 06-10-09 18:33 |
שחר(מהאח הגדול כמובן),מסודר המנייאק | talll | פיתוח גוף-כללי | 33 | 26-12-08 10:43 |
יש ביקוש לבגרות מלאה בצה"ל? ביחידות קרביות כמובן? | פינגווין | פיתוח גוף-כללי | 23 | 10-03-08 22:42 |
יום רביעי הקרוב צו ראשון! שלי כמובן X_x | Exhibit | פיתוח גוף-כללי | 16 | 02-07-07 23:11 |