|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() קאי עוד יקח....חוץ מזרועות/כתפיין לפיל אין "יתרון עליו"
וקאי הגיע דחוס וגזור....אני מחזיק לו אצבעות.
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() וואוו איזה רוחב קיבל פיל !
אין ספק שהוא שומר על התואר ולפי התמונות קאי צריך להיות שני בלי ספק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() אגב יש כמה אתרים שמהמרים על שון רודן במקום ה 3!
אם זה יקרה מדובר בהפתעה מטורפת.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() בראנץ' פשוט לא שם.
קאי ופיל - לקאי יש יותר מסה באווברול אבל פיל פשוט יותר טוב. ![]() דקסטר !! http://www.youtube.com/watch?v=SL4KC...layer_embedded |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() פיל הית' מה עוד אפשר להגיד עליו..
איזה שיפור קאי עשה!! בשייפ הטוב שלו אי פעם! ויש כמה פוזות שקאי לוקח את פיל כמו בבאק דאבל בייספס... בראנץ' ההבדל ברגליים אצלו ניכר מאוד בגלל הניתוח, לא חושב שהוא יתברג בשלישייה השנה. דקסטר מאוד הפתיע אותי, נראה לי שהוא ממש הוסיף הרבה מאסה. נראה לי רודן/וולף/דקסטר בקרב על השלישי.. ויש עוד יום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() ממה שזה נראה דקסטר צריך להיות שלישי |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() נערך לאחרונה על ידי ThE HummeR, 29-09-12 בשעה 12:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() שון
הזאב |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() אוואן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() פיל
![]() נערך לאחרונה על ידי ThE HummeR, 29-09-12 בשעה 13:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() קאי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
כללי:: איש הייטק ומספק שירותי מחשוב - טכנאי מחשבים בשבילכם
עוסק ב:: מחשבים
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() מיקומי הTOP4 הולכים להיות הכי קשים לשיקול השנה, לדעתי קאי\פיל , דקסטר , ברנצ'.
אני חושב שיש לקאי בעיה עם הטכניקה של הפריסה, כיוון שהמאסה שיש לו בגב הרבה יותר גדולה ממה שהוא מציג בפריסה, כפי שניתן לראות בBack double biceps. בהשוואה לפיל, ידיים יותר גדולות מאחורה (וגם יותר מרשימות), רגליים באותה רמה בצורה שונה, כנ"ל לגבי כתפיים וחזה, שאר החלקים, זה עניין של טעם. מה שבטוח שניהם נראים מוכנים לקרב.
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() לא מאמיןן!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() דקסטר
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() כבוד על ההשקעה אחי.
יש מצב להפתעה ענקית, אף אחד לא ציפה שזה יהיה כל כך צמוד ביניהם.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() נראה שפיל הגיע פחות יבש מהשנה שעברה
![]() ![]() ![]() אבל כן רואים יותר רוחב בלאטס ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() תודה לכל מי שסיפק את התמונות!!
השנה בהחלט נראה שיש קרב טוב בראנץ' איכזב, התחרות בין קאי ופיל נהייתה צמודה יותר משנים קודמות, דקסטר נראה מעולה!!! דניס איכזב קצת... שון רודן נראה טוב אבל לפי התמונות הוא עדיין לא בטופ 5.
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() תראו מי מפגין נוכחות !
![]() ![]() ברנדון וברנדי ![]() וויקטור נראה מפלצתי ![]() טעימה מדניס ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() ג'קסון
אקס מאן |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר מתחיל
עוסק ב:: מאמן כושר ומכין את עצמי לתחרות!
חדר כושר: תמיד משתנה
|
![]() פייל לא יבש כמו בתמונה שאתה שמת משנה שעברה כי קרדג הם עושים יבוש ומה שנידרש בישביל זה תחרות ליפני יבוש מחר בבוקר אתה מוזמן לעשות שוב תתמונה ותירא איזה יבש פייל וכולם היו
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אחרי תמונות גב מתחילה זרימה של תמונות ידיים? זורמים. | טייני | גלריות הגולשים | 12 | 03-09-09 22:55 |
תמונות חדשות מהיום, בהתאם למה שאמרו תמונות ברורות וטובות! תגיבו!! | BlueNinja | גלריות הגולשים | 32 | 22-11-08 17:04 |
[תמונות] מתאמן שלושה שבועות תמונות מההתחלה ותמונות עכשיו | TAMIRSUS | גלריות הגולשים | 39 | 05-10-08 14:43 |
תמונות/טראי בראור/Trey Brewer-תמונות עדכניות | HardCor3 | פיתוח גוף תחרותי | 34 | 17-08-08 03:22 |
תמונות, הרבה תמונות - בראנצ', קורמייר, הנרי, וולף, רול ועוד.. | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 29 | 18-05-08 21:54 |