|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#141 |
חבר פעיל
|
![]() קחו סרגל ותמדדו למי יש יותר גדול וזהו...
#142 |
חבר פעיל
|
![]() דני גם הייתי רוצה לקבל טיפ על עבודה על החזה, הוא פשוט מסרב לגדול אצלי. (אני רציני)
|
![]() |
![]() |
#143 |
Banned
|
![]() homie, אתה מדבר כל כך הרבה שטויות .
מה זה חזק ?? ישנם הרבה מאוד מרכיבי כוח . אני לא אוהב פאווליפטרים מסיבה אחת פשוטה - הם נראים כמו עגלות ובעלי כושר נחות . הכושר שיש להם לא שימושי . (אני רוצה ליראות פאוורליפטר שעושה אימון כמו של באדיבילדר עם זמני מנוחה ותנועות כמו שצריך, מת לך אחרי חצי אימון) הם נוטים לעשות הרבה מאוד צ'יטינג בתרגילים שלהם שזה מגעיל ואני לא מבין מה זה מועיל . עושים סטים עם רבע חזרה ונחים 5 דקות . משהו שאני לא מתחבר אליו בכלל . קיצר קציצות. אבל זה לא העיניין מה אני אוהב או לא איש איש באמונתו יחייה. לכן זה שאתה מתחיל להשוות בין 2 תחומים הוא גובל בטמטום. פאוורליפטיג כנראה לא מוסיף למנת המשכל זה בטוח (אתה הוכחה חיה). |
![]() |
![]() |
#144 | |
משתמש פעיל
כללי:: דני קגנוביץ'
עוסק ב:: מתחרה בפיתוח גוף איגוד NAC
חדר כושר: קאנטרי קלאב באר שבע
|
![]() ציטוט:
אז ככה החזה גודל טוב ממתיחות אם התחלתה עד עכשיו מלחיצות כבדות ולא הלך תנסה לעשות 3 תרגילים פרפר וכתרגיל אחרון לחיצות משהו כמו פרפר בשיפוע חיובי דאמבלים 12 חזרות 4 סטים פרפר בקרוס אובר 3 סטים 12-15 פק דק 3 סטים 12-15 ואז בסוף בנץ' שטוח/עליון 8 חזרות משקל הרבה יותר נמוך ממה שהייתה רגיל להתחיל איתו כתרגיל ראשון תעשה את זה במשך חודש פעם בשבוע כול פעם ותרא תוצאות נהדרות תשנה תמיד את 3 התרגילי פרפר תגוון כול אימון תשנה את הבנץ' גם דאמבלים/מוט/שיפוע/מכונה גם טוב תוריד לעט תתרכז במתיחה של החזה ותעלה דיי מהר אל תנעל מרפקים בהצלחה חאי |
|
![]() |
![]() |
#145 |
משתמש פעיל
|
![]() Chest
טיפ הכי גדול בשבילך צא מהסרט של תרים הרבה =תגדל יותר תוריד את כול משקלי העבודה תתרכז בטכניקה נכונה תנועה מלאה מתיחה טובה וכיווץ פרפר אל תעשה יותר מ 14 קילו חופשי |
![]() |
![]() |
#146 |
Banned
|
![]() דני אני חושב שאתה לא מדייק .
השאלה היא איך מרימים . חשוב מאוד לבצע את התרגילים בצורה נכונה . אם לא מעלים משקלים לא גודלים! לגבי אימונים חזה - אני ככלל הפסקתי לאמין בדחיקת חזה ללא שיפוע, אני חושב שזה תרגיל שהוא יותר בדגש על כוח . אני מצודד באימון חזה בשיפוע עליון בעיקר . מאחר ועוד לא ראיתי בן אדם שהחזה העליון שלו גדול יותר מהתחתון , לפי הניסיון שלי החזה התחתון תמיד מדביק בגודל את העליון, אך לא להיפך . |
![]() |
![]() |
#147 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אני דרום אמריקאי, הוא רוסי, אני לא חושב שיש צורך למדוד שום דבר.
ודני אתה מוזמן לפורום כוח! אצלנו אנשים נחמדים יותר כי הם לא רעבים :d
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
#148 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
אגב, אני מדבר שטויות, בעוד שאתה לא יודע על מי אתה מדבר, זה כמו שאני אחליט על דעת עצמי שאתה תימני רוסי סיני פולני גרוזיני ואפנה אליך בתור אחד מהם. אני לא פוואר ליפטר , זה בטוח, מה שעוד בטוח, זה שאתה כן טיפש. אפילו קוראים לי השמן מהקרוספיט, אתה בטח גם לא יודע מזה קרוספיט ולא יודע שאם כבר בפוואר ליפטינג יש קטגוריות משקל ככה שלא יכול להיות שכולם שמנים ![]() תעשה קצת חיפוש בפורום, ספק אם יש לך skill אחד גופני יותר טוב ממני, אחד.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
#149 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() אני רק רוצה להבהיר דבר אחד חשוב מאוד לכולם גם ליפטרים גם בילדרים וגם יצורים באשר הם, וזה באמת מנסיון ולא מדיבורים באויר - אם כבר אתם מזמינים פיצה משפחתית לא להזמין מדומינוס!!! אכזבה אחת גדולה! רק פיצה האט + לחם שום.
#150 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
שאני ליצן wtf?! |
|
![]() |
![]() |
#151 |
Banned
|
![]() אתה טיפש מכמה סיבות אחת היא שאין לך הבנת הנקרא.
לא זוכר שכתבתי שאתה פאוורליפטר טיפש . רשמתי שאתה טיפש בלבד. אולי אפילו טיפש אטלטי ושר טוב ואפילו עושה סטנדאפ אני לא יודע... אמרתי שאתה טיפש כי אתה משווה דברים לא קשורים . להשוות דברים ניתן כשיש בסיס משותף להגעה למטרה . מאחר ויש שתי מטרות שונות לפאוורליפטינג ובאדיבילדינג לא ניתן להשוות בינהם . ומאחר ואתה מתעקש כנראה אתה טיפש . |
![]() |
![]() |
#152 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() אני טיפש רק בגלל שאני ממשיך את הוויכוח.
כנראה אתה לא יודע להתנסח ![]() דני זה לא כזה נוראי שהם בתולים בגיל 15, זה גיל טוב להתחיל בו.
![]() |
![]() |
#153 |
משתמש פעיל
|
![]() לא מצחיק
|
![]() |
![]() |
#154 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על הכל, אני יתחיל לעבוד ככה ונראה לאן זה מתקדם, שיהיה לך גם בהצלחה בחיטוב.
|
![]() |
![]() |
#155 |
משתמש פעיל
|
![]() תעדכן אותי אם יש בעיות או שאלות
|
![]() |
![]() |
#156 |
חבר פעיל
|
![]() דווקא כן,
למרות שלא ראית אותי ואתה לא יכול לתת לי הערכה מדויקת, מה לדעתך תכנית אימונים טובה? Abcd 4פעמים בשבוע? מה אתה אומר על זה: יום ראשון a- חזה יד קדמית יום שני b- רגליים תאומים יום שלישי- מנוחה (לזוקפים בעיקר) יום רביעי- c- גב יד קדמית יום חמישי- מנוחה יום שישי- כתפיים ויד אחורית שבת מנוחה |
![]() |
![]() |
#157 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אוהב יותר גב חזה מנוחה רגליים כתפיים מנוחה מנוחה |
|
![]() |
![]() |
#158 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#159 |
חבר מתחיל
|
![]() דני שלום.. אני רק נרשמתי לפה למרות שאני שנים מבקר פה.. קודם כל אני רוצה להגיד שאתה ניראה טוב לתחרות רגליים זה חשוב.ואם יש מי שמקנא בך תחשוב שהשגת משו) למה קנאים מקנאים בטובים ביותר...
יש לי כמה שאלות שרציתי לשאול אותך בקשר לפיתוח גוף כי אני מבין שיש לך ידע נרחב בתחום אפשר לשאול פה? או בפרטי? תודה מראש... |
![]() |
![]() |
#160 |
משתמש פעיל
|
![]() תודה רבה אל הכבוד
כיף לשמוע שיש אנשים כמוך ולא אטומים כמו ssניקים האלו תשאל פה אני יפרט שאנשים אחרים גם יבואו וילמדו |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונות ממר.יוניברס 68, שפרנק זיין ניצח את ארנולד | אמרון | פיתוח גוף תחרותי | 7 | 03-11-11 01:53 |
אוקי הינה תמונות באיכות טובה יותר | tipakess | גלריות הגולשים | 10 | 29-10-07 22:58 |
Tna מגיעים לארץ ב15 בנובמבר מי הולך? | סהר! | פיתוח גוף-כללי | 3 | 23-10-07 13:57 |
הינה תמונות יותר ברורות שלי.. | IGOR | גלריות הגולשים | 51 | 30-04-07 12:20 |
הינה איזה 2 תמונות | frantic | גלריות הגולשים | 23 | 09-01-07 13:15 |