|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
חבר פעיל
|
![]() קראתי פה שרשמתם שארץ ישראל היא ליהודים בלבד, אבל מי הוא בדיוק יהודי?
כתבה ששווה לקרוא : http://news.walla.co.il/?w=//91308/@@/item/printer בכל מקרה, אני מסכים עם כך שהערבים היא בעיה שחייבת להיפתר, אבל תהיו ריאלים- אתם באמת חושבים שפשוט יגרשו את כולם?.. זה לא יקרה, לא בתקופה הקרובה לפחות. ככה או ככה הערבים היא בעיה שחייבים למגר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
חבר פעיל
|
![]() תקרא את הכתבה!!..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
חבר פעיל
|
![]() אז אתה פוסל דבר לפני שאתה בודק אותו.
גם אם מצאו הוכחות באלף מקומות מה שחשוב הוא שכאן בארץ לא מצאו שום שריד, ואם ימצאו שריד למקדש בקנדה זה לא ב"ארץ הקודש"(ולא מצאו שם, אני סתם נותן דוגמא) וזה שיש אלף כתובות אז..?, אני לא רואה את הקשר בכלל, דברים שנרשמו בתנ"ך הופיעו במקומות אחרים הרבה לפני כן, אפשר להגיד שהתנ"ך העתיק מהם. הכתבה דוגלת בכך שאם לאחר 70 שנה של חפירות מאומצות לא מצאו פה כלום - אז כנראה שאין מה למצוא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
חבר פעיל
|
![]() מסכים לגבי אי הרלוונטיות- פשוט העלתי גם את האספקט של מיהו יהודי עקב אחת התגובות כאן
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() לא יודע מה איתכם ,אבל בקשר למשהו שנאמר פה בתחילה השירשור לגבי עונשים על מעשים מסויימים.
אני קצת יותר "פרימיטיבי" בקטעים האלו ואני אישית חושב של מעשה אונס בילדים ,צריך להיות עונש מוות , כמו שבמדינות מסויימות על רצח יש עונש מוות . למה אני אומר את זה ? בחורה שנאנסה בילדותה , תסבול מזה כל החיים שלה , תעבור קשיים לנהל חיים נורמלים , תאלץ לחיות עם טראומה לאורך כך חייה , תתקשה במערכות יחסים , תזדקק לטיפול פסיכולוגי אינטנסיבי , וכל זאת בגלל שאיזה אידיוט לוקח דברים שלא נותנים לו אומנם הוא לא הרג את הילדה , אבל הוא הרג את העתיד שלה.
![]() |
#92 |
מנהל ראשי
|
![]() סוף סוף מישהו נורמלי בפורום, ברוך הבא!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() שמע,זה יותר גרוע מאשר אם הרג אותה , זה משאיר לבחורה פצע פתוח לכל החיים,וכמעט שאין או שאין בכלל בחורות שמתגברות על דבר כזה לגמרי.
מסכים איתך לגמרי לגבי אנסים , עונש מוות.
![]() |
#94 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני בעד עונש מוות לאנסים
ביכלל אני בעד להחזיר את עונש המוות לא רק לנאצים אלה גם למחבלים לטוקסטי : רק שתידע אחי שבגיל שלך הייתי שמאלני עד שראיתי מה ערבים עושים באזור שלי וביכלל אני רואה את עצמי כפאסטי לעומרי:עומרי כוס סמק איתך אם אתה מקים מיפלגה אני מוכן להיות פעיל שלך ! לבאדי בילדר :בין כמה אתה 18? ואתה מדבר כמו תינוק אתה לא שווה תגובה לשאר : כמו החתימה של מני במקום שיש חיים יש תקווה לעולם לא לבתר לא משנה מה לעולם לא לבתר ובטח שלא לבתר על ארץ ישראל היקרה שלנו לgamer קיבלתה תאריך גיוס אחי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני עוד 4 חודש מתגייס ואין לי תאריך,אין לי פרופיל אפילו חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח אני ב16 למרץ 2008 אבל כנראה זה ישתנה אם אני יתקבל לאיזה יחדה דרך יום סירות בעזרת השם בהצלחה אחי מקווה ליראות אותך בצבא |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#99 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אהה , לא חסרים פסיכים שאונסים
מספיק שרק הליברלים יתנו אישור לפדופיליה ( "בהסכמה" ) ויפיצו איזה תוכנית אלוויזיה כמו הבובספוג הזה שתחנך לסובלנות כלפיהם. ואנשים יתחילו לחשוש לילדים שלהם...