ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 24-09-11, 13:17   #21
zuko
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום

הסמל האישי שלzuko

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tsabary צפה בהודעה
לא הבנתי.. למה אתה אומר שזה טוב להשתמש בשורפים לא חוקיים?

כל הספורט הזה מתחיל להשביז.. כל בנאדם שיש לו גוף טוב אומרים שהוא על משהו לא חוקי.. אז למה אפשר להגיע כבר בלי חומרים?
תקשיב,הוא לא מדבר על מזרקים אני משאר שהוא מדבר על חומרים פרווה כלמני ממריצים למינהן,וזה לא סטרואידים,אפשר להגיע לגוף הזה טבעי,קודם כל תצבור מסת שריר ורק אחר"כ תחשוב על איך אתה מתחטב.

פשוט תתאמן,תצבור ידע ואם תרצה אין זו אגדה בסוף תגיע בלי שום חומרים לא חוקיים!
אבל זה יקח זמן.
בהצלחה!

איפה אדיריאנה?

נערך לאחרונה על ידי zuko, 24-09-11 בשעה 13:20.
zuko מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-09-11, 14:04   #22
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride

השם שלי לא לא קשור לכינוי אחי...
אני יודע על מה אתה מדבר,ואני בעצמי עברתי לא חיטוב אחד ...לשמור על גוף,זאת לא בדיוק דרך לראות רמה של מתאמן...זה תזונה וגנטיקה..לא שזה אומר שזה שטויות וכל אחד יכול לעשות את זה...
אם הוא דוגמן,וכל מה שהוא עושה בחיים מבחינת עבודה זה לשמור על הגוף שלו לצילומים זה לא כלכך קשה האמת,הבעיה היותר גדולה היא שזה לא התחום העיקרי שלך ויש לך עוד עבודה ,בילויים ודברים כאלה שזה הדברים שמקשים על שמירת גוף...מה גם כניראה הוא יכול לספק לעצמו כל תוסף שהוא צריך...
אני אומר את זה לא כדי לנחם את עצמי או סתם לשלול תוצאות של בן אדם,באמת שלא,פשוט מנתח תמצב...המסה שלו לא כזאת גדולה והוא חטוב...ברור שבחיטוב מעבדים מהגודל ואני יודע את זה ל עצמי טוב מאוד,אבל אין פה משהו מטורף שלוקח 4 שנים או יותר לדעתי...

לבחור השני,שורפי שומן לא חוקיים זה לא הזרקות...זה שזה לא חוקי,לא אומר שזה רע ,לדעתי הסיבה שזה לא חוקי היא שמי שלא יודע להשתמש ולבדוק את המצב הבריאותי שלו לפני עלול לגרום לעצמו נזק חמור ...לא אומר שזה טוב או לא טוב,יש עובדות על כל תוסף\חומר,יתרונות וחסרונות וכל אחד יחליט בשביל עצמו מה טוב לו...
פשוט בלי זה קשה מאוד ,להגיע לאחוז שומן כזה עם מסה יפה,בגלל זה ציינתי את זה.

ואגב,לא כל מי שאומר שהוא לא נוגע בכלום ,באמת לא נוגע בכלום,אתם לא נמצאים בבית שלו איתו 24\7 ,אז בלי דוגמאות בנושא הזה...

נערך לאחרונה על ידי !Demon!, 24-09-11 בשעה 14:14.
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-09-11, 14:43   #23
zuko

הסמל האישי שלzuko

ציטוט:
פורסם במקור על ידי !demon! צפה בהודעה
,הבעיה היותר גדולה היא שזה לא התחום העיקרי שלך ויש לך עוד עבודה ,בילויים ודברים כאלה שזה הדברים שמקשים על שמירת גוף...מה גם כניראה הוא יכול לספק לעצמו כל תוסף שהוא צריך...
.
בדיוק בגלל זה זרקתי 4 שנים!,אנשים ממוצעים הם לא רובוטים ולא פריקים של מכון,יש לנו עבודות לימודים צבא הפסקות נסיעות לחול וכו'...
ברור שאם הדבר היחיד שאתה עושה זה להתאמן ולאכול (בלי לצאת ) לפי הספר ובלי הפסקות אמצע,אתה אולי
תגיע לתוצאה דומה תוך שנתיים +,אבל במציאות זה אף פעם לא ככה,ואנחנו מצאותיים,נכון?

איפה אדיריאנה?
ישן 24-09-11, 23:04   #24
שקד21
חבר פעיל

עוסק ב:: צה"ל
חדר כושר: Home's-Place

ציטוט:
פורסם במקור על ידי zuko צפה בהודעה
אוקי,ואני אומר לך שאתה לא!
אם אתה מעלה תמונה שלך ואתה ברמה של הבחור הזה באותו אחוז שומן!!!
אני מתחייב פה ליד כולם שאני ממן לך תוספי תזונה כל חודש!

אני גולש בפרום הזה אולי כבר 7 שנים (עוד מאז הפורום השחור) ואני יכול להגיד לך שחוץ מהמתחירים והחבר'ה המוזרקים,לא היה אחד ברמה של הבחור פה.
עם אני יעלה תמונה אתה תתחיל לחשוב שאני מזריק לפי הטענה שלך זה בלתי אפשרי להגיע לתוצאות גוף כזאת טבעית ? מצטער לבאס אותך אבל אני יכול לתת לך מיליון דוגמאות של אנשים ספורטאים עם גוף בהרבה יותר גדול משלו + אחוז שומן יותר נמוך משל הדוגמן הזה .... ובכלל רק ביגלל שהוא מדגמן הוא לא לוקח את עצמו לרמות יותר גבוהות כי הוא יודע שעם הוא ירד באיזה 2-3 אחוזי שומן יראו אצלו ווירידים בכל הגוף .. מסכים איתי ?

ואני בכלל כל היום מתעסק בעבודה פיזית אני 12 שעות עובד במפעל של סינון פירות אני כל היום מרים ארגזים ואני בנוסף לזה עושה אימוני משקולות בחד"כ שעתיים ביום ..
שקד21 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-09-11, 00:52   #25
zuko

הסמל האישי שלzuko

ציטוט:
פורסם במקור על ידי שקד21 צפה בהודעה
עם אני יעלה תמונה אתה תתחיל לחשוב שאני מזריק לפי הטענה שלך זה בלתי אפשרי להגיע לתוצאות גוף כזאת טבעית ? מצטער לבאס אותך אבל אני יכול לתת לך מיליון דוגמאות של אנשים ספורטאים עם גוף בהרבה יותר גדול משלו + אחוז שומן יותר נמוך משל הדוגמן הזה .... ובכלל רק ביגלל שהוא מדגמן הוא לא לוקח את עצמו לרמות יותר גבוהות כי הוא יודע שעם הוא ירד באיזה 2-3 אחוזי שומן יראו אצלו ווירידים בכל הגוף .. מסכים איתי ?

ואני בכלל כל היום מתעסק בעבודה פיזית אני 12 שעות עובד במפעל של סינון פירות אני כל היום מרים ארגזים ואני בנוסף לזה עושה אימוני משקולות בחד"כ שעתיים ביום ..
תקרא את הפוסט לא טענתי שאי אפשר להגיע טבעי.,ואם אתה מעלה תמונה שלך (לא אכפת לי שאתה גם מזריק את כל חומרים של המזרח התיכון) ואתה ברמה יותר גבוהה מהבחור חיטוב +מסה אני מתחייב לסדר לך תוספי תזונה כל חודש!

איפה אדיריאנה?
ישן 25-09-11, 22:25   #26
שקד21
חבר פעיל

עוסק ב:: צה"ל
חדר כושר: Home's-Place

ציטוט:
פורסם במקור על ידי zuko צפה בהודעה
תקרא את הפוסט לא טענתי שאי אפשר להגיע טבעי.,ואם אתה מעלה תמונה שלך (לא אכפת לי שאתה גם מזריק את כל חומרים של המזרח התיכון) ואתה ברמה יותר גבוהה מהבחור חיטוב +מסה אני מתחייב לסדר לך תוספי תזונה כל חודש!
הארון שלי מפוצץ באבקות חלב כל הטעמים למינהם אין כבר מקום חח.. ובכלל אין שום סיבה להזריק בשביל גוף כזה נכון שהבנאדם חתיך ויש לו מבנה גוף מיוחד שמושך בנות אבל מטרה כזאת להזרקה ? זה יהיה נחשב לביזבוז מקצועי בשביל גודל גוף כזה אתה מגזים לגמריי 4שנים חח ... אתה סתם מזלזל בכוח של החיטוב או של המאסה אנשים צריכים להזיע בשניהם .

כמו שאמרתי שנה וחצי ואתה דוגמן ..

נערך לאחרונה על ידי שקד21, 25-09-11 בשעה 22:28.
שקד21 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-09-11, 22:57   #27
JaSoN.B
הקדוש האישי של ארבל

הסמל האישי שלJaSoN.B

עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
שלח הודעה דרך ICQ אל JaSoN.B שלח הודעה דרך MSN אל JaSoN.B

ציטוט:
הארון שלי מפוצץ באבקות חלב כל הטעמים למינהם אין כבר מקום חח.. ובכלל אין שום סיבה להזריק בשביל גוף כזה נכון שהבנאדם חתיך ויש לו מבנה גוף מיוחד שמושך בנות אבל מטרה כזאת להזרקה ? זה יהיה נחשב לביזבוז מקצועי בשביל גודל גוף כזה אתה מגזים לגמריי 4שנים חח ... אתה סתם מזלזל בכוח של החיטוב או של המאסה אנשים צריכים להזיע בשניהם .

רק לפי המישפט הזה רואים שהבנת שהוא צודק.

No Pain No Gain!
Train Like A Freak!

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Fantast1c :) צפה בהודעה
מזה purse?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי tal_s צפה בהודעה
הפורום נראה לך כמו מילון אנגלי-עברי?
JaSoN.B מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-09-11, 23:15   #28
GMT+
Banned

אחחח הנוער של היום, רק מראה מעניין אותם...

מה עם קצת סקוואטים כבדים ורגליים שלא נכנסות בג'ינסים?!
GMT+ מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-09-11, 23:39   #29
tsabary
חבר פעיל

חדר כושר: צה"ל

לא את כולם זה מעניין

לא מתבייש להגיד שאני מתאמן נטו בשביל להרגיש טוב עם איך שאני נראה

כוח יגיע עם האימונים.. אבל אני לא מחפש ללכת מכות בזמן הקרוב, אז אני לא ממש מבין מה זאת הרדיפה הזאת אחרי כוח פיזי מטורף.. אבל כל אחד והמטרות שלו
tsabary מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-09-11, 00:17   #30
menahem470
חבר פעיל

3 חודשים.....+- 4 שנים.
menahem470 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-09-11, 01:58   #31
GMT+
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tsabary צפה בהודעה
לא את כולם זה מעניין

לא מתבייש להגיד שאני מתאמן נטו בשביל להרגיש טוב עם איך שאני נראה

כוח יגיע עם האימונים.. אבל אני לא מחפש ללכת מכות בזמן הקרוב, אז אני לא ממש מבין מה זאת הרדיפה הזאת אחרי כוח פיזי מטורף.. אבל כל אחד והמטרות שלו
שרירים חזקים נראים טוב
GMT+ מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-09-11, 07:40   #32
denous
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלdenous

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

ציטוט:

אתה יודע הדיבור הזה של "אם אני אעלה תמונה אתה תגיד שאני מזריק" לא כל כך משכנע...
תעלה תמונה, תמחיש לנו קצת את כל התגובות שלך...
אתה אומר שיש לך גוף יותר גדול משלו ואתה על 8 אחוז שומן... באמת יהיה נחמד לראות את זה !
אתה יודע זה שבדר"כ מבקשים סרטונים לפני שמדברים על משקלים זה לא אומר שזה לא חל גם על נתוני גוף...
לגבי פותח הפוסט, יש פה כל כך הרבה פרמטרים להסתכל עליהם...
אי אפשר באמת לתת הערכה לכמה זמן ואפילו לא בערך... אחד יכול להגיד 4 שנים ואחד יכול להגיד שנה וחצי ( כי הוא חי בסרט) לפי דעתי זה משתנה מגוף לגוף להגיע לרמה כזאת יש כאלו שיעשו את זה בקצת זמן ויש כאלו שיקח להם המון זמן להגיע למצב כזה...
כמו שאמרתי תלוי בהמון דברים כמובן. (וזה לא אומר שהוא נראה אלוהי או משהו כזה..)
denous מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה