![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קרעתי גיד בכתף (גיד הביספס לפי מה שהבנתי ) עכשיו לא התאמנתי בערך חצי שנה עד שגליו לי את זה והרופא אמר לא להתאמן עוד 4 חודשים אולי הקרע יעבור כי הוא אמר הקרע קטן יחסית עכשיו אם הזמן לאט לאט אני מרגיש שזה עוזר עד שקורה לי כמו פריקה של הכתף וזה חוזר לאותו המצב אני לא יודע מה לעשות כבר התייאשתי עשיתי את כל הבדיקות נראה לי כבר (צילום, ct, mri, ורנטגן נראה לי או אולטרסאונט) והרופא אומר לי שלא כדי למהר לעשות ניתוח כי הקרע ממש קטן..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם עשית אם אר איי ואמרו לך שאתה לא צריך ניתוח, אז אתה לא צריך ניתוח תחכה שהקרע יחלים לגמריי לך לפיזיוטרפיסט שיתחיל לחזק לך את השרירים סביב הכתף ולאט לאט יהיו לך פחות פריקות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() צ1ר לניהול פורום פציעות
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אחי הבעיה שאני מרגיש שזה משתפר אבל כל פעם שיש את הפריקה הזאת זה חוזר לאותו מצב של ההתחלה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ויש לי עוד שאלה לאיזה רופא יותר כדי לי ללכת למי שהיה אצל מומחה כתף ומרוצה אמרו לי או דוקטור אלקרניאוי נאסים או לדוקטור אהוד ראט. או אם יש מישהו שדוקטור אחר שתמליצו עליו אני ישמח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה לא ספורטאי מקצועי\ספורטאי רגיל אין לך מה לבדוק על מומחים יותר מידי , בעיקרון רוב הרופאים המומחים בבית החולים הטובי במרכז הם רופאים מעולים. לקבוע תור אצל רופא מומחה יקח לך מלא זמן ואתה תצטרך לראות אותו כנראה יותרר מפעם אחת ואז יצא שאת המושך את הפציעה יותר מידי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני התאמנתי עכשיו בגלל הפציעה הפסקתי בגלל זה אני מת כבר לחזור להתאמן ואני לא רוצה שהפציעה תחזור על עצמה בגלל זה אני רוצה ללכת לרופא טוב ואם הרופא בבית חולים בבאר שבע אז תוך שבוע עד חודש אני מאמין שכבר יהיה לי תור. ותודה רבה לך על העזרה למרות שאני מרגיש שיפור טוב יחסית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() יש תרגילים(עם משקולות) שעוזרים לשיקום כתפיים, לך לכירופרקט או פיזותרפיסט של קבוצת הנפת משקולות שיעזור לך בנושא(גם בוינגייט יש אנשים כאלה, גם באסא ת"א)
להפסיק להתאמן בגלל פציעה מינורית= מטומטם
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מה מטומטם אפילו הרופא אמר לי לא להתאמן כי אם אני יתאמן יוכל להיות שזה יחמיר ואני יהיה חייב ניתוח הוא אמר צריך לתת לכתף לנוח הבעיה שאני כבר לא עושה כמעט כלום יותר מחצי שנה אז חשבתי ללכת לרופא אחר אולי ימליץ לי משהו אחר אולי פיזיותרפיה או משהו אחר אני כבר לא יודע אני התייאש מהכתף.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() גבר- לא נעים לי להגיד לך...
אבל בשנים הקרובות תשכח מחדר כושר כי אם לא תשכח מחדר כושר ותנסה בכוח להתאמן אפילו להביא ביד לא תוכל.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() קובה מה קרה לך נהיית רכרוכי
פציעה קשה=ריסוק של עצם/חוליה/פריצת דיסק פציעה רצינית= פריקת כתף/ברך, קריעה מוחלטת של שריר(לשניים, או קריעה מהגיד), דלקת כרונית חריפה שמגבילה טווח תנועה פציעה מינורית=קריעה חלקית של שריר/גיד(90% מהאנשים הולכים וחיים בלי לדעת עם פציעות כאלה) פציעה שבשגרה=מתיחה/דלקת קלה/מכה יבשה ציטוט:
![]() ציטוט:
תנסה לחזור בהדרגה באיטיות ובזהירות תוך התייעצות עם איש מקצוע, "תבזבז" כמה מאות שקלים ותראה מישהו שלא ימליץ לשבת על התחת ומתעסק עם אנשים במצבך בשגרה, שווה את זה
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() למי אני יוכל ללכת כדי להתייעץ איתו. אין לי בעיה ל"בזבז" כמה מאותו שקלים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() לך לאורטופד של קבוצת ספורט\אחד שעובד עם ספורטאים
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תראו מה שגיל הביא לי מהאולימפיה | עלוש | פיתוח גוף-כללי | 32 | 19-11-08 18:37 |
חבר שלי הביא לי קריאטין? | PowerfulBody | תזונה ותוספים | 5 | 10-04-08 05:36 |
מחפש סרטון של רוני שגלעד הביא פעם | Shady's_Soldier | פיתוח גוף תחרותי | 2 | 01-10-07 18:53 |
תראו מה גיליתי באחת התמונות ש zed הביא... | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 11 | 03-05-07 11:54 |