|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() כן.. שכחתי לכתוב
ואתם באמת לא מצחיקים אני לא ידעתי שיש כאלה אנשים |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() רדו מהילד הוא מתקדם עם מה שיש לו
בכל מקרה תמשיך להתקדם ואל תקשיב לאף אחד
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() week 1, day 2:
איזה סטלן אני חחח שכחתי שערב חג ואני כזה מתכונן לאימון, מעביר סלייר ומגהדת' לנגן אני מגיע ואז המאמן אמר לי שסוגרים מוקדם היום כי ערב חג XD אבל הספקתי הכל כי לקח לו זמן לנקות ולסגור את המקום לג פרס 3X5 120KG לא העלאתי משקל כי כואב לי בברכיים .. שיחקתי אתמול כדורסל ואחר כך הכאבים התחילו בנץ' פרס 3X5 50KG מה זה הספוטרים האלה לעזאזל? הספוטר הראשון, המאמן, עזר לי דיי הרבה בחזרות האחרונות למרות שאני לא בטוח שהייתי צריך, אז ביקשתי בסט השני מאחד אחר והוא עזר לי עוד יותר מהקודם..! לא עזב את המוט בסט השלישי אמרתי לו לפני אל תעזור לי הרבה רק שאני נתקע אז הצלחתי 3 חזרות והוא עזר לי לסגור 5. קיצר אימון הבא אותו משקל. חתירה במכונה (זה מה שיש ![]() מקבילים 3X5 BW+5KG הלך טוב אימון הבא אני אנסה לעלות משקל.. אני מחזיק דאמבל בין הרגלים זה אחד הדברים הלא נוחים שיש.. כפיפות בטן.... חג שמח ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי שאלה לגבי הלחיצת כתפיים מחר: אני סיימתי 3x5 עם 17.5 קילו כל יד אבל הדאמבלים שבאים אחר כך הם 20 קילו או 20.5 שזה קפיצה דיי גבוהה לכתפיים, כדאי לנסות לעשות בסמית' משין משקל בין 17.5 ל 20?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() כדאי לעבוד עם דאמבלים מאשר סמית מאשין
מקסימום תחכה עוד 3-4 אימונים ואז תעלה אין סיבה לעשות כלום בסמית מאשין
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() week 2, day 1:
לג פרס 3X5 125KG לחיצת כתפיים 5, 6, 5 17.5KG כל יד מתח BW+12.5KG 3X5 וואו! היה כבד הרגשתי שהתפוצץ לי נים במוח פשיטות גו 3X15 5KG כפיפות מרפקים 3X8 מוט W + 7.5KG כל צד |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() אני חולה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() יש pr?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() אני אענה לך ברצינות
במתח pr בלג פרס pr בכפיפות מרפקים העלתי אבל פעם עשיתי עם המשקל הזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע מה יש לי בהתחלה היה כאבי ראש וחום.. עכשיו כבר יותר טוב אבל משתעל קצת
נראה איך יהיה מחר לא בטוח שיהיה אימון ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
|
![]() תרגיש טוב כפרהההההההההההה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() מרגיש טוב יותר כנראה אני אלך לאימון בערב
סקוואט בסמית' עדיף על לג פרס? מתחיל להעיק הקטע עם הפלטות שצריך כל הזמן לחפש בכל המכון .. מה שנקרא צרות של עשירים אבל עדיין מעניין אותי מה עדיף ולמה נערך לאחרונה על ידי Mammoth, 12-06-11 בשעה 15:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() week 2, day 1:
Leg press: 70x5, 100x5, 130x3x5 Bench press: 30x5, 40x5, 50x5, 50x4, 50x3 Dips: 67.5x3x5 - משקל גוף + 7.5 היה קשה בעיקר בכתפיים אבל זה היה כל כך כיף אחר כך fuck fuck fuck fuck me שכחתי את החתירה .. הרגשתי שהאימון קצר מידי.!! אני רגיל לפיצולים ![]() כפיפות בטן... הערות: צריך לאכול לאכול ולאכול המשקל גוף תקוע וזה דופק לי את ההתקדמות ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() לא היה אימון היום.. גם הייתי צריך ללמוד להיסטוריה וגם יש לי כאבים במפרק כף היד יש מצב שזה דלקת מסויימת.
באמת היו לי כמה פעמים כאבים בסיום הבנץ' פרס. יש רצועות שמתאימות לאימונים ששמים על מפרק כף היד? (לא אלה שעוזרות לאחיזה ומלפפים מסביב למוט) |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() אימון חזרה לשגרת אימונים
לחיצת כתפיים 17.5kg 5, 5, 6 מתח 3x6 bw+10kg חתירה במכונה 2x8 52kg פמפומי בייספס וטרייספס!! קניתי קריאטין מתחי מחר להשתמש.. מומלץ לעשות העמסה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() אגב אני עדיין פצוע ביד שמאל ובינתיים התרגיל היחיד שזה מפריע לי בו זה הבנץ' וזה הכי מבאס
אני עושה עם דאמבלים וזה לא כואב ואני מרגיש שתכף זה כבר יחלים |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() לקחתי 200 מ"ג קפאין פרובודי - לא הרגשתי שום דבר שונה
סקוואט בסמית' מאשין 3x8 40kg לחיצת חזה בדאמבלים 2x8, 1x6 20kg כל יד מקבילים משקל גוף 2x10 מקבילים 2x6 עם 5 קילו תוספת חתירה 3x8 59kg במכונה... פמפום בייספס עם דאמבלים 2x12 10kg, 2x7 12.5kg המשקלים לכל יד כפיפות בטן... |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]() יש pr?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() לצערי אין נשמממהה
עריכה: בעצם יש בבטן! איקסדי שברתי שיא עשיתי איזה 40 חזרות ברציפות מוחלטת |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() B:
לחיצת כתפיים 3x6 17.5kg כל יד... אימון הבא מעלה ל 20 מקווה לטוב הרחקת כתפיים 3x10 7.5kg כל יד מתח bw + 12.5kg 3x5 פשיטות גו + 5kg עשיתי 3xmax פמפום יד קדמית ויד אחורית כפיפות בטן 2 סטים... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
Season off -> מה זה בדיוק? | zvika_zzz | אימונים | 11 | 31-03-11 12:02 |
190kg deadlift x 3 in-season | קפטן שלד | פורום אימוני כוח | 23 | 09-12-10 00:05 |
תמונות מ off season של האשם | Locke | פיתוח גוף תחרותי | 51 | 14-05-09 16:38 |
BODYBUILDERS in OFF SEASON | oRis | פיתוח גוף תחרותי | 3 | 21-01-09 14:24 |
trey brewer off season | benwin21 | פיתוח גוף תחרותי | 19 | 28-01-08 13:24 |