|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() מה מומלץ מבחינה אירובית - ריצה או קרוסטריינר?? אני משתדל אחרי אימון לעשות כ-30 אירובי, השאלה אם יש הבדל ביניהם מבחינת שיפור סיבולת לב ריאה וכמובן הורדת באחוזי השומן (חיטוב).
דבר נוסף - בהתחלה התוכנית אימונים שלי הייתה פירמידה הפוכה (משקל גבוה מעט חזרות ועד משקל נמוך הרבה חזרות), האם זה משמעותי אם בחלק מהתרגילים אני לא עובד בשיטה הזאת - למשל ביד קידמית אני עושה 3*8 במשקל 12.5 ק"ג ו-3*10 של 11 ק"ג. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בחיטוב לא משנה איזה פעילות אירובית תעשה,העיקר הקלוריות ששרפת בכל פעילות.
ז"א שאם החלטת שאתה רוצה לקפוץ על דילגית במשך 30 דק' (דוגמא קיצונית) אז זה מעולה! מה שחשוב שתעשה פעילות אירובית כלשהי 4 עד 5 פעמים בשבוע . לגבי כמה זמן לבצע כל פעילות ,זה כמובן בהתאם ליכולת הפיזית שלך,יותר מדיי אירובי יכול לפגוע לך בהתאוששות בזמן החיטוב אז תשקול גם את העניין הזה. אני חושב שאימון fbw יהיה מצוין לחיטוב ועדיף על הפירמידה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי
|
![]() אירובי היא הגדרה לפעילות כלשהיא.
ריצה בהתמדה של חצי שעה,זו פעילות אירובית,כנ"ל קרוס. מה יותר טוב?השאלה מה המטרה שלך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה שיגרום לך לבצע את הפעילות עם הדופק הגבוה יותר לאורך זמן וללא נזק
אם יש לך עומסים על הרגליים ואתה בחיטוב ריצות אינטנסיביות זה לא רעיון טוב ותלוי בעבר שלך בריצות |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
[סקר]הדברים הכי מטורפים שעשיתם מבחינה תזונתית | LGhell | תזונה ותוספים | 50 | 27-04-09 05:48 |
שאלה במתטימקה,שאלה לבחינה שתהיה.. | xLaes | פיתוח גוף-כללי | 19 | 24-05-08 22:14 |
מה נכלל בפעילות אירובית? | A1ex | אימונים | 20 | 10-05-07 12:29 |
מה יותר ממולץ מבחינה של שילוב אבקות? | יונתן מהמעלית | תזונה ותוספים | 8 | 24-02-07 08:27 |
מה עדיף מבחינה אירובית? | erez120 | אימונים | 6 | 05-02-07 14:33 |