|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#621 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
אני אישית אוהב להתאמן דווקא במרפסת משום שאני שונא שמסתכלים עלי בזמן האימון. יש את אלה שעושים פוזות. כל המרפסת פנויה אבל הם חייבים לעשות פוזות ביפנים להראות לכולם כמה הם חזקים. היה אחד מטומטם שניסה להרים 180 קילו בבאנץ לא מספיק שהוא בקושי הזיז בכלל תמוט ועוד עם ספוטר,הוא גם כמעט התרסק איתו מזל שהיו לידו טריליון איש שהסתכלו עליו כאילו זה איזה מופע ליפטרים. |
|
![]() |
![]() |
#622 |
חבר פעיל
|
![]() חחח זה הכיף במכון!!11
|
![]() |
![]() |
#623 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
חבר פעיל
|
![]() להההה
הקהל אחי הקהל |
![]() |
![]() |
#625 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() הכי טוב להתאמן בפינה לי הכלוב לא מול כל העולם, בלי זיוני שכל לתת אימון מהיר וללכת הביתה
פוזות תעשה על בחורות בים בקיץ Godam
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
#626 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה..
|
![]() |
![]() |
#627 |
|
![]() וולאק אני המנטור שלך godam, כשתקפוץ לאשדוד תבוא נעשה אימון משותף בסוואט...
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
#628 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
חבר פעיל
|
![]() סגור!
גם אתה מוזמן אחי ישלי כלוב בבית(: |
![]() |
![]() |
#630 |
|
![]() בסדר, כי לא כולם מובטלים כמוך ויכולים להתאמן בשעה 15:00, אני עובד+לומד ביום ומתאמן בצהריים רק ביום שלישי, כל שאר הימים אני מתאמן ב21:30-22:00 כשכבר כולם הולכים
|
![]() |
![]() |
#631 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
נפיחון
|
![]() אחי אני מובטל בדיוק פחות משבוע.הייתי מסיים משמרת ב 7 בבוקר והולך למכון.. ככה ש. ואל תקח אישית סתם צחקתי..
|
![]() |
![]() |
#633 |
|
![]() לול איגור גם אני צוחק אחי, יאללה תבוא להתאמן במשמרות שלי מחר אני פותח תמכון ב6:00
|
![]() |
![]() |
#634 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
|
![]() 12 בצהריים
![]() בטח ניתן איזה חצי שעה אירובי בסוף בסקי או משהו בשביל החיטוב
|
![]() |
![]() |
#636 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
|
![]() אני בגרעון של 300-400 ביום בערך, לא לוקח את זה קיצוני מדי, אני אוכל בערך 2500 קלוריות ביום
בינתיים ירדתי 4 קילו, יש לי עוד חודשיים בערך עד שנגיע למשקל הרצוי
|
![]() |
![]() |
#638 |
נפיחון
|
![]() בואנה זה מטריף אותי... יעני אם אתה אוכל 2500 קלוריות אז כמה אני צריך לאכול בחיטוב 3500? אני מטר 96 יעני אני לא מבין תקטע הזה לעזעל..
|
![]() |
![]() |
#639 |
|
![]() יש מחשבון bmr שנותן תוצאה בערך כמה הגוף שלך שורף, זה תלוי בעיקר במשקל שלך, אם אתה שוקל כמוני או קילו מעל/מתחת(אני 98) הbmr שלך כמוני, באיזור ה2200.
עבודה שלי ביום יום זה בחדר כושר ככה שאני הולך ונמצא הרבה על הרגליים לפחות 6-7 שעות ביום, אז אני מוסיף עוד 300-400 קלוריות, ככה ש2500 זה נייטרלי שלי בערך. מן הסתם כמעט כל יום אני עושה אירובי בחיטוב ומשם הגרעון של ה300-400 קלוריות, בימים של אימון הגרעון הזה אפילו יותר גבוה אם אתה לא הרבה על הרגליים אתה צריך פחות מ2500 אפילו, אלא אם כן אתה עושה אירובי כל יום תגיע ל12-13 אחוז שומן ככה ואז בכלל צריך להתחיל דל פחמימה והעמסות אחרת לא תרד בחיים לאזור ה10
|
![]() |
![]() |
#640 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
yeah buddy, light weight baby! | SaharKazes | פיתוח גוף תחרותי | 7 | 28-11-08 16:46 |
Light weight baby? | QUAD-X | פיתוח גוף-כללי | 7 | 25-10-08 13:27 |
שניצל Light | guythekiller | תזונה ותוספים | 13 | 26-08-07 23:58 |