|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#161 |
חבר פעיל
|
![]() אני אומר לך תתלונן באמא שלי רק לראות את זה מרתיח אותי זה כזה אופי ישראלי אני לא יכול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() אתה משלם כמו כולם, לא יכולים לעשות לך אפליות על פי גיל, אם כן שיורידו לך מהמחיר במנוי
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
חבר פעיל לעד
כללי:: מסה בכל הכוח
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() אין לי מה לריב איתו זה המכון שלו ואין לי עצבים עכשיו סתם לריבים שבסוף גם יעיפו אותי מהחדר כושר(קרה לי פעם)
איך שיהיה לי 16 אני עף מהמכון הזה ועובר להולמס פלייס שאני יוכל להתאמן כמו בן אדם |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
חבר פעיל
|
![]() לא יאומן ! מכונים כאלו צריך לשרוף על כל יושביהם.
שמע לא אמור לכאוב לך הגב בסקוואט תמשיך להעלות סרטונים ולשפר את הטכניקה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
חבר פעיל לעד
|
![]() נחש באמת אסור לו לעשות את זה?אם אני יתלונן עליו יכולים לבטל את זה\להוריד לי מהמחיר במנוי?
חחחחחח באמת צריך לשרוף אותו רציתי לצלם אתמול אבל המנהל היה שמה והוא לא מרשה לצלם אבל בינתיים יש לי סרט מאימון הקודם 110 קילו והטכניקה הייתה סבבה שלא אמור לכאוב לי הגב לא ככה? גם הגב לא כאב לי בסט הראשון הוא כאב לי רק כשהתחלתי להתחמם מחדש אז זה לא הייתה בעיה של טכניקה בסט אימון הבא אני יצלם אבל שוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Banned
כללי:: מנהל את הקרקס הזה
חדר כושר: Clown Fitness
|
![]() תגיע ל 16 ותתחפף משם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
חבר פעיל לעד
|
![]() עוד חצי שנה אני תקוע במכון חרטא הזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
חבר פעיל
|
![]() זין....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
חבר פעיל לעד
|
![]() גודם אני יכול לעבור כבר חודש הבא אבל לא יהיה לי לאן רק עוד חצי שנה יהיה לי 16
חחחחחח עכשיו נזכרתי אתמול לפני שהמנהל אמר לי ללכת להביא אישור הוא כזה אומר לי פה זה חדר כושר לא בית יולדות תפסיק לצעוק פה חחחחחחחחחחח כמה צחקתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Banned
כללי:: מנהל את הקרקס הזה
חדר כושר: Clown Fitness
|
![]() בני זונות איך שמתייחסים לחבר'ה צעירים
הוא מרשה לעצמו יותר מדיי |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
חבר פעיל
|
![]() מכון מטומטם לגמרי.
לי עוד עשו בעיות עם הסקוואט שהטכניקה שלי הייתה מסריחה, אבל עכשיו שיותר טוב אף אחד כבר לא מזיין תמוח (גם בגלל שהם למדו שאני לא מקשיב להם ![]() ![]() ![]() ![]() הסקוואט שלך נראה בסדר גמור, אני לא מבין למה הוא כל כך זין עם זה. הייתי אומר לך להתחיל לערב הורים, אבל אני מכיר איך הורים נלחצים ישר מכל הקטע של האימונים אז עדיף אולי שלא. בקיצור תשיג מהם את האישור ותגיע למכון מוקדם תמיד... מה לעשות :s אחרי שנגמר לך המנוי תעוף מהמקום המסריח הזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
חבר פעיל לעד
|
![]() עירבתי כבר את ההורים והלכתי לרופא של האוניברסיטה שאמר בדיוק ההפך ממה שהוא אמר ההורים שלי כבר יודעים טוב טוב איזה ליצן הוא חח
הבן ![]() ![]() ![]() ![]() יש אישור יש הכול אני יכול להתאמן רגיל מאימון הבא אבל הוא סתם הרס לי את האימון הקודם |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() אתה צריך לעבור על החוזה, אם אין לך שמה הגבלות על שעות עבודה במקומות מסויימים בחדר כושר אסור לו סתם מהאוויר להגביל אותך
בהרבה חדרי כושר יש נניח מסלולי יום ואז המחירים יותר זולים, תבדוק את החוזה שחתמת עליו, אם יש סעיף שמותר לבעל המכון לעשות מה בזין שלו(בדרך כלל אין סעיף כזה במכון, זה לא חוזה בבנק, למרות שברשתות כמו הולמס פלייס הם מכסים תתחת שלהם טוב) אז אתה יכול להתייעץ עם מישהו מבוגר שילך להתלונן שמה, שיגיד שאתה מתאמן רק בכלוב ומגבילים לך את השעות כניסה ואין סעיף בחוזה שאומר שמצב כזה אפשרי, אז או שיוריד לך מחיר או שיוריד תשלט הזה ואם יש לך קרוב משפחה עו"ד יותר טוב, כי יכולים לקחת משפט הזוי בחוזה כמו "בכל מקרה יש להישמע להוראות הצוות והבעלים" ולטעון שחתמת על זה, למרות שאי אפשר על משפט כללי כל כך לפרש כהגבלה על שעות וכו', אחרת החוזה היה כתוב בשורה אחת "אתה חותם בזאת שאתה שומע ומסכים לכל מה שהבעלים והצוות אומרים"
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
נערך לאחרונה על ידי SmokingSnake, 12-05-11 בשעה 23:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() וואלה במצב כזה הייתי מעדיף לעצור תאימונים עד שאני יכול לעבור מקום ולא לשלם לו עוד שקל אחד שחוק מכיסי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
חבר פעיל לעד
|
![]() ציטוט:
אני זוכר סעיף אחד וזה היה אני צריך להישמע למאמנים ולמנהל והוא משתמש בסעיף הזה לכל דבר שהוא אומר בשביל לצאת בסדר בדיוק כמו שאמרת אני משלם רגיל בדיוק כמו כל אחד במכון ויש עוד הגבלה לא רק שאסור לעבוד אחרי שעה 7 בכלוב גם ילדים מתחת לגיל 16 אסור להם להיות אחרי השעה 8 וילדים מתחת לגיל 16 משלמים אותו מחיר כמו מעל גיל 16 אה כן והמכון הזה הוא גם רשת אגו למי שמכיר יש גם במודיעין וגם בירושלים אני יברר עם אבא שלי אם הוא מכיר עורכי דין טובים שיגידו לי אם אני בכלל צודק בכל המקרה הזה בכל מקרה תודה לך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
חבר פעיל לעד
|
![]() טוב ראיתי את החוה שחתמתי עליו כשנרשמתי והמנהל כיסה את עצמו טוב טוב עם החרא הזה
יש סעיף שאומר שאסור לצלם, שילדים מתחת לגיל 16 צריכים לעשות כל מה שהמנהל והמאמנים אומרים ושאם המנהל רואה לנכון הוא יכול להעיף אותי בלי פיצוי. קיצור יש לי עד גיל 1 לסבול עם הטמבל הזה לאימון: סקוואט-112.5 5-5-3 לא היה לי כוח כבר לסיים סט שלישי וסט שני היחזרה השלישית לא שברה בנץ'-60x3x5 דדליפט 110x3 יש סרט אני תכף יעלה פשיטות מרפקים בפולי עליון 17x3x10 הוספתי את הפשיטות כי המאמן שלי אמר שיכול להיות שהסיבה שאני תקוע בבנץ' ובפרס היא שיש לי יד אחורית חלשה ואמר לי לעבוד ולחזק אותה כשאני עושה את זה אבל לעבוד בטווח של 10 חזרות או 5? |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
חבר פעיל
|
![]() כמה פעמים להגיד לך לא להקשיב למאמן!
מה זה לא מכון זה גטו מה תעיף ת'עצמך כמה שמהר מישמה.. תעלה תצלומים זה יפתור תבעיה של המשקלים על המוט! |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
חבר פעיל לעד
|
![]() חחחחחח זה לא מאמן כזה הוא תומך בסקוואט ובדדליפט ובכללי הוא אחלה
הנה סרט של הבנץ' מאימון קודם: http://www.youtube.com/watch?v=oiycM0geTEA |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
חבר פעיל
|
![]() קודם תעבור לספה שטוחה.
שכל הכף רגל תיגע בריצפה ולא רק קצות האצבעות , תכווץ תגב ושמור על הכיווץ ואני גם לא רואה שאתה מרים חזה למעלה .. |
![]() |
![]() |