|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מנהל מקצועי
|
![]() יש לי דיסק צרוב עם שירים
אני מנסה להוריד אותו למחשב אבל זה לא נותן לי כשאני מכניס תדיסק זה נותן לי חלון עם אפשרויות אני יכול רק לשמוע רק את השירים אם אני רוצה לפתוח תתיקיה ולהעתיק את זה למחשב,אי אפשר המטרה שלי זה להכניס את זה לאמפי שלוש,אבל זה לא קורא את זה. מישהו נתקל בבעיה הזאת?מה לעשות?< תודה לעונים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תכנס ל"המחשב שלי" מקש ימני על הכונן שבו הדיסק ,פתח, ואז יש לך תשירים אבל תלא תוכל להעביר אותם ככה תעשה דרך המדיה פלייר העתקה של השירים למחשב , עשיתי את זה העברתי לאמפי וזה לא עבד כי הקבצים בדיסק הם כנראה לא קבצי Mp3 אלא קובץ שמע אחר.
בהצלחה (מדובר על דיסקים מקוריים או צרובים ממקוריים,דיסקים שצרובים מהמחשב לדיסק בטוח שזה קבצי MP3 תנסה את כל הדרכים קיצר בהצלחה.)
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() טאוס,
1)פתח את כול השירים דרך מדיה פלייר 2)תעבור לכפתור Copy Cd או בעיברית (האתק מדיסק) 3)תסמן ב V את כול השירים שאתה רוצה להביר מהדיסק למחשב 4)תלחץ על Copy... או האתק 5)תחקה עד שזה מעביר 6)כנס ל My Documents או (המסמכים שלי) אחריזה ל שירים (music) ושם כבר תמצא את השירים ! בהצלחה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה פתאום אתה ממש לא תצליח ככה! הוא אבקש את הדיסק ככה
תקשיב לי מה תעשה: תכניס את הדיסק לכונן>פתח את מדיה פלייר>יש לך כאלה לשוניות שמה למעלה אז תלחץ "העתקה מתקליטור" ואז הוא יראה לך את רשימת השירים שכולם היו מסומנים ב-V ואז היה לך כתוב למעלה באדום "העתק מוזיקה מתקליטור" והוא יעביר לך הכל לתוך תיקיה שנמצאת מסמכים שלי> מוזיקה שלי. זהו מקווה שעזרתי! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחח מה אתה עושה צחוק?
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל