|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ארוחת בוקר:
קופסת קוטג' 0.5% שומן 4 פרוסות לחם חיטה מלאה עגבנייה רסק עגבניות ארוחה 2 : 3 פרוסות לחם חיטה מלאה 50 גרם קוטג' חצי אחוז 1 כדור גבינה עמק ביס 5% (20 גרם) 1 פרי – תפוח,אגס ארוחה 3 : 2 כוסות אורז מלא + עדשים 200 גרם עופות דלי שומן סלט ירקות ללא שמן – עגבנייה מלפפון בצל... ואני שם כפית שמן זית בסלט ארוחה 4 : 2 ביצים חלבון בלבד חצי קופסת קוטג' חצי אחוז 3 פרוסות לחם חיטה מלאה 2 ירקות ואבוקדו ארוחה 5 לילה ממש לפני השינה: פייבר 1 – 2 כוסות מלאות או 1 כוס שבולת שועל 400 מ"ל חלב 0% שומן או טונה במים 130 גרם שלושה רבעי כוס אורז מלא עם עדשים ירק רסק עגבניות ובין הארוחות אני גם אכול טונה במים מתי שאני רעב מה אתם אומרים? אני מטר 78 משקל 78 קג לפי המחשבון באתר אני צרוך כ 2445 קולוריות ביום התפריט הזה מתאים מה לשנות מה להוסיף? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() העתקת את זה מה האתר או מה?
תוסיף שומן איכותי |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הנה סתכל הוספתי שמן זית בסלט פעם ביום ושכחתי לציין אני גם לוחק גיינר פעם ביום בבוקר וביום של אימון לפני אימון ואחרי אימון חישבתי אני צריך 150 חלבון ביום לפי התפריט הזה אני מקבל 160 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() תוסיף שומן איכותי לפני השינה
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פעם אחת ביום בסלט בצהריים לא מספיק? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני רוצה עליהבמסה כמה שיותר נקיה ואני לא יודע איזה כמות שמן מותר ושלא יהיה יותר מדי בגלל זה אני שואל הציניות שלך לא במקום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() למה קוטג' חצי אחוז במאסה?!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אחי ארוחה 3 לא מפוצצת אותך? 2 כוסות ארוז עם עדשים זה כבד אחושילינג..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כמה אפשר לאכול איך אתה מסוגל ? ודוגרי כמה אתה מוציא רק על האוכל שלך בחודש?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
נפיחון
|
![]() אני אוכל איזה 300 גרם של דגנים זה איזה כוס שלמה + כוס וחצי.אבל הורדתי את הירקות המבושלים כי אני תוקע נודים זה עושה לי לא טוב בבטן..
ומה רע בדיוק בכפית של שמן זית? יש שם שומן איכותי.אני אפילו ממליץ על כף של זמן זית.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פחמימות/חלבון/שומן 15:30:55 15:35:50
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני כשאני רוצה לעלות נקי אני עושה 45% פחמימה , 30% חלבון, 25% שומן.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה תודה חרביח וללאה ששואלים אני אוכל את כל זה< בואוא נגיד ככה יש לי תאבון גדול ואני תמיד אוהב לטרוף אוכל וזה ממש בא טוב לעליה במסה כי אין לי תבעיה הזאת של אני לא יכול לטרוף
אני כבר רגיל גם ככה לאכול ככה אז זה מסדתרא בסדר גמור |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() Noobit
חסר לך שומן איכותי +יותר מדי קוטג',"נספג לאט", (אני אישית היתי מקיא) + מסביע ל 3-4 לפעמים יותר שעות. דבקא במקומח היתי עושה ככה ארוחה 1 - בוקר חצי מנה גיינר + כול השאר שרשום לך בתפריט(ללא קוטג') - כמובן תחשב כמה ק' זה יוצא ארוחה 2 ( אורז,פסטה,תפוחי אדמה מבושלים,בטטה,עדשים, + בשר עוף,הודו,בקר +סלט עים שמן זית ארוחה 3 אורז,פסטה,תפוחי אדמה מבושלים,בטטה,וכו" + בשר,דג,עוף, ....וכו' + פירוט 15-20 דקות לאחר הארוחה ארוחה 4 2ביצים "שלמות" +גבינה,יוגורט וכו' + כמה פרוסות לחם + אבוקדו 100 גרם ארוחה 5 לפני שנה: קוטג' + חמאת בוטנים"או כול מקור שומן איכותי אחר" + כמה פרוסות לחם שיפון/מלא + אים אתה רוצה כוס חלב אחרי האימון אתה יכול ללכת על מנה של גיינר על תשכח להיתאמן חזק,לאכול טוב,לישון ולנוח מספיק ותן לזמן לעשות את השאר ! בהצלחה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עכשיו תגיד גם לעשות שעות מסודרות מתי לאכול אושזה לא משנה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |