|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#141 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמה כבר יכולת להשתנות בשנה?? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה אחי נראה מצוין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
משתמש ותיק
|
![]() יש לי חבר שמזכיר אותך בטירוף גאילו בגוף רק שהטרפזים שלו הרבה יותר מפותחים...
אבל עדיין סוס........
![]() |
#145 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#147 |
חבר פעיל
|
![]() אמממ...
תגיד איתי, (גם לי קוראים איתי ד"א :P) עם הגב הענק הזה שלך, מה אתה עושה איתו בתוכנית אימונים שלך? אתה שם עליו דגש? או בדיוק ההיפך, בשביל להדביק את הפער עם שאר השרירים?סתם מעניין. ותתחיל להפציץ באימונים על הידיים הן צריכות שיפור. ח'ח! עוד איזה שבועיים אני אעלה פה תמונות גם, הכוונה הייתה להעלות אותן עוד השבוע אחרי חודש ספטמבר עצבני במכון, ממש טוב, אבל נפצעתי ועכשיו אני בהפסקה שמקווה שתהיה קטנה. כשאני אעלה אותן תראו מה זה טרייספס וכתף ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() מי שראה את הגיימר במציאות יודע שיש לו גם את החזה וגם את הבייספס.. לפעמים תמונות מטעטעות בנו...
יפה יפה איתי נראה מצויין... דבר איתי שאלתי אותך רק את השאלה בהתייעצות שלי לגבי הפיתוח גוף.. לא את השאלה לגבי הבנות... חחח (אתה תאהב את זה!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
חבר פעיל
|
![]() amir harduf
במיקום כתבת "הרצליה\חרות" אתה גר בחרות? אני גר בתל מונד ![]() איפה אתה לומד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
חבר פעיל
|
![]() סייד טרייספס
סייד צ'ס ייטס פוז לאטספרייד סוג של ריר דאבל בייספס למה כל המילים האלה להרעות שאתה מבין או מה ? לא יחלתה לירשום יד קדמית יד אחורית חזה גב ....... אני באמת לא מבין מזה ולא רוצה להבין גם זה נישמע בסינית פעם הבאה תישתדל לירשום יפה 90 % לא הבינו מזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
חבר פעיל
|
![]() אההה ותמונות יפות גדלתה הרבה מי פעם אחרונה שהעליתה תמונות
|
![]() |
![]() |